Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada imzanız güzel olmuş. Nasıl yaptınız.
  • Benimmi ?

Not : Eğer benim imzamı soruyorsanız ;

[right]Nokia 5310 Xpress Music 
    [image]http://img225.imageshack.us/img225/756/nokyaux8.jpg[/image][/right]

Bu kodu imzanıza kopyalayıp+yapıştırırsanız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alttanüstten -- 15 Nisan 2008; 22:15:19 >
  • Evet sizin imzanız.
    Kırmızı-siyahını bulabilirmisiniz.
  • Msn'nizi pmden verirmisiniz ? 5310 Xpress Music kullanıcısı herzaman lazım olacaktır benim için.Sorularım olur çünkü daha 2.günüm bu telefonumla..
  • @EneSerhat

serhat saglam çalışma total video ayarlayı için tesekkurler
  • bu ne ya.. benim külüstür l7 bile 190 btrate 25 fps de oynatıo bu mu nokia farkı???
  • fimware degiştikce nokia bu duruma da el alıcaktır..sanırım
  • hmm arkadaşlar 5310 u dış seste cızırtı yaptıı için aldım yere götürdüm onlarda versyonun yanlıs yüklenmesinden dolayı olmustur dediler.kvk ya gidip yeni versiyon yüklettim fakat değisen birsey olmadı.ki hiç bir sekilde düşme ne bilim zarar verici bir olay olmadı sadece 5,81 i yukledim. sizde de böyle birsey oldumu acaba sadece versiyonun ses artırmasından kaynaklanan bir sorun mu? ayrıca bna 5310 un ekolayzer ayarlarını verebilirmisiniz teldekiler iyi verim sağlamıyorlar da. şimdiden teşekkürler.
  • Ya bendekide çok düşük ses veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cypon

hmm arkadaşlar 5310 u dış seste cızırtı yaptıı için aldım yere götürdüm onlarda versyonun yanlıs yüklenmesinden dolayı olmustur dediler.kvk ya gidip yeni versiyon yüklettim fakat değisen birsey olmadı.ki hiç bir sekilde düşme ne bilim zarar verici bir olay olmadı sadece 5,81 i yukledim. sizde de böyle birsey oldumu acaba sadece versiyonun ses artırmasından kaynaklanan bir sorun mu? ayrıca bna 5310 un ekolayzer ayarlarını verebilirmisiniz teldekiler iyi verim sağlamıyorlar da. şimdiden teşekkürler.

dostum yeni versiyonu yükledikten sonra hoparlör sesinde artış oluyor fakat sanırım biraz fazla artış olduğundan seste çatlamalar oluşuyor. Servise götürmene gerek yoktu problem senin telefonunda veya yazılımında değil 5.81 versiyonu güçlü fakat malesef kalitesiz ses veriyor. Ben zil sesini bir kademe aşağıda kullanıyorum. En yüksek seviyede olduğunda anlamsız gürültüden başka birşey duyulmuyor.

• yani tamamen versiyonla alakalı. en asından telefonda bir sorun yok :D peki saolasın.
  • Güncel fiyat listesi (18.04.2008)

Ereyon.com: 498 YTL / 483 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 432 YTL / 419 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 529 YTL
    Genpatech.com: 581 YTL / 557 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 515 YTL / 489 YTL (Havale ile)
  • 5310 kullanan arkadaşlar acaba bana 5310 için güzel bir ekolayzer ayarı verebilirmisiniz kendi ayarları o akdar da verimli değil nedense .ben uraştım çıkaramdım bişeyler:D bilen birileri yazarsa minnettar kalırım :D
  • ekolayzer menusu daha dogru duzgun calısmıyookı

nokia birazcık çalısmalı yeni versyonda
  • :D en azından idare edecek sekilde bişey de olur canım :D kulaklıkta sesi çok güzel veriyo 5310 sırf o özelliği için beğendim diyebilirm. fakat arada işte yalpalıyor oda eko ayarından dolayı büyük ihtimalle. söle elinizde biyer gördüğünüz ya da ke ndiniz bulduğunuz bir ayar varsa çok güsel olur :D
  • Arkadaslar sonucta donanim deilmi bahsettiğimiz olay,yani hoparlörler.
    versiyon yukselmesiyle hoparlörün watt ı artmazki,ama ses ayarlarıyla
    yuksek ses cıkar oda cızırtıya sebep olur,yani cıkan yuksek ses, asıl kalite
    ses deil.
  • arkadaşlar yeni versiyon ne zaman gelir bilmem ama , yeni üretilecek modellerde muhtemelen hoparlörü değişir . yani güçlüsü takılır zaten her zaman hep ilk seri üretilen ürünlerde sorun olmuştur... ilk bizler aldığımız için de hem denek olduk hem pahalıya almış olacağız ... senelerdir tüm sektörlerde bu hep böyle olmuştur...
  • arkdaslar bende bu telefonu alamayi dusunuyorum.ama bnm istegim telefonumu mp3 player olark kullanma yani kamera fln cok onemli degil.yani bu telefonda sarkiyi atarsam tele sarkilar ardi ardina calacak mi? boyle bir program var mi? 450 ytl civari param var sizce mp3 player olarak baska telefon alabilirmiyim ?
  • mp3 için alıcaksan 5310 güzell şeçimdir 3,5mm giriş mevcut bluetooth 2,0 atanmıs ses çipi boyutsal avantajı 4gb kart destegi vsvsvs
  • telefonu alalı 10 gün oldu..

dış sesin düşük olması hariç bi problemle karşılaşmadım..düşük ama kaliteli..

kulaklık sesi sony mp3 player la kafa kafaya hatta daha berrak..

hafiflik ve taşıma kolaylığı açısından rakipsiz..

ara sıra mp3 dinlerken takılıyor ama çok nadir..

elinizde görenler hayran hayran bakıyor,,1000 YTL lik cihazlardan daha yakışıklı ve ilgi çekiyor..

mp3 player devrini kapadım..

2. hafıza kartı ve 2. pille tüm arşivimi yanımda gezdiriyorum..

tam istediğim gibi bi telefon ve müzik çalar..

çok memnun olduğumu söylemem lazım..

herkeze keyifli forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.