Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @hwwwest : 1)bu konuda en iyi markalar sandisk ve kingston.nokia nın kendi urettikleri hafıza kartlarını gerek görmüyorum bile,.mesela çok iyi biliyorum bnde n82 var beraberinde 2gb lık nokia kartı geliyor.8 gb sandisk takanlar daha da hızlandığını soyluyorlar.Sen düşün gerisini 8gb gibi buyuk bir hafıza yine yavaşlık gibi bir problem yaratmıyor.yeter ki hafıza kartı kaliteli,yazma ve okuma hızları yüksek olsun

2)onu ben bilmiyorum vlla ama bluetooth kulaklık düşünebilirsin.ama yine kaliteli olsun diyorsan çok da kalite bekleme yani o tür kulaklıklardan,telefonların içinden çıkanlar haricinden tabii ki
  • Cok tesekkur ederim kardes,ilk soruma iyi bir yanıttı 2.soruma yanıt zor gibi,bende cok baktım ama bulamadım nette kulakiçi mikrofonlu, oysa bence cok kullanıslı olurdu
  • Nokia nın kumandalı kulaklıklarını dene ancak 5310 a uyanlar hangileri bilmiyorum .Nokia nın sitesinden bakabilirsin.Mesela 5700 ın kulaklığına ii diyorlar ama kumandalı mı nası bişey bilmiyorum ..Sonra N91 in kulaklığını da dene ben bayaa beğeniyorum
  • Merhaba bende 3 gün önce bu telefonu aldım.Bana müzikle ilgili biraz eksikleri var gibi geldi.Telefonun player menusunde iken ne sarkıyı bluetooth ile gönder var ne de zil sesi yap var.Sonyericssonların player menusunde hatta Motorola V8 de bile var.Şarkıyı ileri almak istediğimizde biraz yavaş ilerliyor saniyeler.Ben Sennheiser CX55 kulaklıklarla kullanıyorum bass larıda çok güçlü gelmedi.
    Telefonun kulaklık sesi bayağı bir yüksek çıkıyor.Kalitelide ama bass biraz düşük geldi bana.Genel olarak kullanışlı.Ekran güzel.Güneş ışığında bile rahat okunabiliyor.Yahoo Go gibi güzel uygulamalar var.Telefon kullanım hızı da güzel.Yanlış malzeme biraz dandik duruyor,arka kapak özellikle.Pili bana 2 gün gitti.Kamerası gerçekten çok yavaş.Boyutları çok ufak.Ben genel olarak çok sevdim.Memnunum.Umarım yazılımla falan şu dediklerimi düzeltirlerde biraz daha iyi olur.

• Öncelikle hayırlı olsun

Yeni yazılım mevcutsa guncellemeyle başla telefonunu

Player menüsünde olmayabilir ama şarkıların listelendiği yerde vardır büyük ihtimal.kurcalamadım ama java olduğu için tahmin edebiliyorum sadece.

Bass konusuna da gelince 5310 için en iyi ekolayzer ayarları hangisi bilmiyorum ama gerekli ekolayzer ayarını yaptığın zaman fark büyük oluyor.
  • Yazılımı güncelledim.5.81 oldu.Ekolayzırda da bass ları en tepeye almama rağmen çokta farketmedi.Yani yanlış anlaşılmasın bass var.Sadece daha gümbür gümbür olabilirdi.

Evet playerda iken yukarı-aşağı tuşlarına bastığımda şarkı listesinde iken gönder seçeneği çıkıyor.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 1 Mayıs 2008; 8:42:52 >
  • Ekolayzer ayarlarında özellikle en soldaki çubuğu en yukarılara ve ondan sonraki çubuğu da en aşağılara doğru konumlandırırsan bass sesi iyileşiyor.Diğerlerinide değiştirirsen etkili olacaktır tabi..

Cx55 nasıl performans verir bilmiyorum ama önce hangi alette kullandıysan bu kulaklığı ,aletin ses kalitesine göre bir yorum yapmış olabilirsin...
  • yok hocom cidden basslar baya bi az gelıyoo banada özellikle sonyericcsondan sonra

ama ses kaliteside sony mp3 çalarımdan daha iyi daha berrak o baska
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

yok hocom cidden basslar baya bi az gelıyoo banada özellikle sonyericcsondan sonra

ama ses kaliteside sony mp3 çalarımdan daha iyi daha berrak o baska

Evet aynen katılıyorum berraklık ve yüksek sesine diyecek birşey yok.Bu sese bu basslar az sadece.
  • hakkate ya nokia stereo headsetler harika,umarım bulabilirim orijinallerini,tesekkurler tekrar ;)
  • bi sonraki yazılımda bass istiyoruz nokia duy sesimizipardon basss ımızı

• Arkadaşlar bendede bu telefon var.Değişik oyun yüklemek istiyorum,neyler yükleyebilirim sitesi felan varmıdır ?
  • 5310 da kumandalı kulaklık( çal/durur, sonraki önceki, ses aç/ses kıs düğmeleri olan) kulaklık kullanınlır mı?
    Misal
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 2 Mayıs 2008; 20:35:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Arkadaşlar bendede bu telefon var.Değişik oyun yüklemek istiyorum,neyler yükleyebilirim sitesi felan varmıdır ?

www.zedge.net
  • Temalar,Oyunlar içinhttp://www.my5310.lasyk.net/

Bu arada bass olayını eko ayarları ile biraz daha fazla almaya basladım.Telefondaki orta ve tiz sesleri aşırı yüksek olduğundan bassları bastırıyor idi.Aşağıdaki ayarlar ile daha doygun bir bass alabiliyorum artık.Ama tabi bazı enstrümanlardan ,biraz tizden ve orta sesten feragat etmeniz gerekiyor.

Bendeki eko ayarları aşağıdaki gibi şu an;

En soldaki Bass en yukarıda, onun sağındaki en aşağıda, ortadaki en aşağıda, ortanın sağındaki 2 inci noktada,en soldaki tiz ayarı ise 4 üncü nokta yapınca bassları daha doygun almaya başladım.
  • ne dense densin sonynin yerini tutmuyor nokia bence tabi....
  • arkadaşlar ben 5310 alacağımda!
    yurtdışından gelmiş diolar fln çin malı değil fln dediler.
    5310dan anlayan ve bu telefonun taklitllerini bilen bi arkadaş bana pmden ulaşırsa sevinirim!
  • ben de bu telefondan aldım bilgilerimizi paylaşalım
  • hayırlısı olsun kamera hariç idare eder bi cihaz

ne sorarsan yanıtlayabilirim buradayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

5310 da kumandalı kulaklık( çal/durur, sonraki önceki, ses aç/ses kıs düğmeleri olan) kulaklık kullanınlır mı?
    Misal
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

dostum aparat kullanılır fakat ses kısma acma gibi fonksyonlarının kullanılabildigini denemeden goremeyız zaten o resımdekıde cin malı kolpa

nokia com tr den aksesuarlara bakalım bi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.