Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstteki boşluğa tırnağını geçir ve hahifçe çek.
    Hiç bir şekilde kırılacak diye korkma. Çünkü kapak herşeyiyle metal.
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/5310/video/x53w2i_videorecensionenokia5310xpressmusic_tech Youtube kapalıysa dailymotion var....
    quote:

Orjinalden alıntı: Miratör

yaa arkadaşlar kusura bakmayın da bu makinanın üst usb girişi kapağı nasıl açılıyo yaa :D
    çok da zoralmak istemedim zaten hassas kırılır mırılır mazallah :D
    tekniğini bilen varsa sölerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 11 Mayıs 2008; 18:37:28 >

• eyvallah üstad :D bi abandım hemen açıldı
    korkuyodum ama neyse artık örendim hemen başlim alışverişe :D
  • Arkadaşlar sonunda Telefonu NSS ile Türkçe yaptım...
    Yazılımı yüklemeden (telefon hafızasındaki) rehber, mesajlar, ayarlar, uygulamalar vb. yedeğini alın

0546968 (Nokia 5310 red color)
    0548679 (Nokia 5310 blue color)
    http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=517041

1- Bilgisayarda Nokia ile ilgili herşeyi kaldırdım.
    PC Suite
    - Nokia Software Updater
    - Nokia Flash Cable Driver
    - Nokia Connectivity Driver
    2. Nokia Driver lerini kaldırdım.

3. Bu linkten nokia cable driveri indirdim
    http://www.nokia.co.uk/A4841138 (Alt tarafta gri bir kutu içindeki "MSI Download Now" yazanı)
    Sonra Kurdum.

Bu linkten de NSS nin son versiyonunu indirdim ve kurdum.
    http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
    not : Kurarken "Virtual USB Device" seçili idi.

Product code olarak
    0546968 (Nokia 5310 red color)
    0548679 (Nokia 5310 blue color) bunlardan uygun olanı girin...

4. Bu linkten de NSu (Nokia Software Updater) indirip kurdum.
    http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe

Yazılımı yüklemeden telefonun yedeğini alın.
    Herhangi bir sorun olursa (elektrik ve internet kesilmesi gibi ) methiyelerinizi ttnet ve b(t)edaş yapın...

http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=517041

UYARI:Bu işlemler sırasında doğabilecek her türlü hasardan SİZ SORUMLUSUNUZ.Telefonunuz donanımsal olarak bir zarar görmez ancak firmware in telefonunuza yüklenmesi sırasında oluşabilecek elektrik kesintisinde veya bağlantı hatasında telefonunuzun yazılımı zarar görür.Bu hasarda telefonunuz garanti kapsamı dışında KALMAZ.Teknik servislerde boxlar yardımıyla tekrar yazılım yükletilerek DÜZELTİLEBİLİR.

Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 1 Eylül 2008; 17:35:44 >

• arkadaşlar made in prc yazan ve kasası birebir aynı olan ve kulaklık çıkışı 3.5mm olan 5310lar orijinalmi oluyo yoksa onlarda mı çin malı?

bu aralar piyasada çok fazla bu telefonlardan görüyorum.bende 5310 almayı düşünyorum ama çin malı fln kakalamasınlar.bunun hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen!
  • arkadaşlar ben bu telefonu beğendim ama size sorum var. bu telefonun kulaklık sesi çoooook çok yüksek bangır bangır mıdır? hoparlör sesi hiç önemli değil. tekrar ediyorum kulaklık sesi çok yüksekmidir? berraklığına da diyecek bişeyim yok.

lütfen yanıtlayın eğer çok yüksek kulakları patlatacak gibiyse alacam bundan bitane
  • şu an versiyon 3.63

en son versiyonda neler farkediyor..

çok şey farkediyormu,,yüklediğime değer mi..

zira ben telefonun bu halinden de çok şikayetci deilim :)
  • @kii Bu linkteki orjinal. Kopya olanlarda üstteki Usb girişinde kapak yok , açıkta.Biraz da kalın
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/5310/video/x53w2i_videorecensionenokia5310xpressmusic_tech

@ ajfa Kulaklık sesi N91 gibi bangır bangır değil...(Neden n91'i örnek gösterdim. Çünkü kulaklıkla müzik dinleme konusunda 1 Numara)

egeli1981 En belirgin fark dış sesi yükselmesi. 6300 ile dış ses farkı %40 tan % 10'a düşüyor. (Neden 6300 ı örnek gösterdim. Çünkü elini sallasan 6300'a çarpıyor.)

5310'lu (iyi) günler....

• quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

@kii Bu linkteki orjinal. Kopya olanlarda üstteki Usb girişinde kapak yok , açıkta.Biraz da kalın
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/5310/video/x53w2i_videorecensionenokia5310xpressmusic_tech

@ ajfa Kulaklık sesi N91 gibi bangır bangır değil...(Neden n91'i örnek gösterdim. Çünkü kulaklıkla müzik dinleme konusunda 1 Numara)

egeli1981 En belirgin fark dış sesi yükselmesi. 6300 ile dış ses farkı %40 tan % 10'a düşüyor. (Neden 6300 ı örnek gösterdim. Çünkü elini sallasan 6300'a çarpıyor.)

5310'lu (iyi) günler....

hocam dış kasa olarak birebir herşeyiyle aynı olanlar var!usb girişi kapaklı ve kulaklık girişide orjinal 5310daki gibi 3.5mm sadece tuşlarında arapça harflerde var.bunlar da orijinal mi oluyor peki?

• Bugün alıcam bakalım ne olacak...
  • Ben 5310 almak istiyorum ama aklımda Sony Ericsson W serisi modelleri de var. Acaba hangisini almalıyım

eksik ve fazlalarıyla bilen arkadaşlar karşılaştırabilirse sevinirim. Benim için seslerin karışmaması ve ses kalitesi çok önemli.Ses fazlalığı da nispeten önemli. Şu an ki telefonum 6260 dan çok dertliyim. Çok yavaş telefon . Hızlı bir telefon istiyorum. Açarken fıtık oluyorum telefonu 20 saatte açılıyor. Kapatıp açınca Batarya resmen boşalıyor. Bu sorunların olmamasını istiyorum. 3.5 mm lik kulaklık girişi özellikle çok büyük bir avantaj . 5700 da kamerayla fotoğraf çekerken ortasında hafif bir kırmızılık oluyordu bunda da aynı sorun varmıdır? yoksa doğru düzgün çeker mi? fiyat/performans açısından nasıl bir telefondur?
    Telefonun son güncellemesiyle abuk subuk sorunlardan arınmışmıdır?

özellikle sık kilitlenme , resetlenme gibi sorunlara kıl olurum.

Bunların olmadığı bir telefon arıyorum :) .

ne dersiniz aradığım telefon 5310 xpressmusic midir? :)
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayın . Haziran civarı almayı düşünüyorum bu telefonu.

• quote:

Orjinalden alıntı: mesutcank

Ben 5310 almak istiyorum ama aklımda Sony Ericsson W serisi modelleri de var. Acaba hangisini almalıyım

eksik ve fazlalarıyla bilen arkadaşlar karşılaştırabilirse sevinirim. Benim için seslerin karışmaması ve ses kalitesi çok önemli.Ses fazlalığı da nispeten önemli. Şu an ki telefonum 6260 dan çok dertliyim. Çok yavaş telefon . Hızlı bir telefon istiyorum. Açarken fıtık oluyorum telefonu 20 saatte açılıyor. Kapatıp açınca Batarya resmen boşalıyor. Bu sorunların olmamasını istiyorum. 3.5 mm lik kulaklık girişi özellikle çok büyük bir avantaj . 5700 da kamerayla fotoğraf çekerken ortasında hafif bir kırmızılık oluyordu bunda da aynı sorun varmıdır? yoksa doğru düzgün çeker mi? fiyat/performans açısından nasıl bir telefondur?

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın . Haziran civarı almayı düşünüyorum bu telefonu.

bende arkadaşa ek olarak şunu sormak istiyorum, bu telefonun kulaklım sesi acoustic li se walkman lerden yüksekmidir?

• quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

quote:

Ben 5310 almak istiyorum ama aklımda Sony Ericsson W serisi modelleri de var. Acaba hangisini almalıyım

bende arkadaşa ek olarak şunu sormak istiyorum, bu telefonun kulaklım sesi acoustic li se walkman lerden yüksekmidir?

1.Kamerasından birşey beklemeyin kesinlikle.Yavaşın da yavaşı.Kaydederken 10 saniye geçiyor sanırım.(Gündüz çekimleri iyi ama böyle yavaş bir kamera kullanmak çok kötü).Kamerada SE daha hızlı ve kaliteli.
    2.Telefonun kulaklık sesi yüksek(Ben başka kulaklık kullanıyorum.Orjinalini hiç denemedim).Basslar ve tizler orantılı ama Walkman tellerdeki gibi bassı hissedemedim bir türlü.Dış sesi inanılmaz kötü sadece tizden oluşuyor nerdeyse.Kulak tırmalıyor resmen.
    3.Menü kullanımı gayet kullanışlı.Bu hoşuma çok gitti.Özellikle mesaj arayüzüne bayılıyorum.
    4.Müzik tuşları kullanımıda güzel.
    5.Hafıza kartımda 1.7GB veri var yinede yavaşlık hissetmedim.
    6.Ekran gayet iyi.Parlak.
    7.Pil bana en fazla 2 gün gidiyor.
    8.İnce,küçük,hafif.Cebine atıyorsun hissetmiyorsun bile.

• Hepsiburada'da fiyatı 489 YTL iken ürün detaylarına tıkladığımda 457 diyor.Siz de bakabilir misiniz?Sizdede öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

Hepsiburada'da fiyatı 489 YTL iken ürün detaylarına tıkladığımda 457 diyor.Siz de bakabilir misiniz?Sizdede öyle mi?

İlk gördüğün fiyat Bizde 215,00 € + KDV 489 ytl yapıyor.
    Bu da indirimli fiyatı 201,00 € + KDV 457 yapıyor.Sanırım unutmuşlar düzeltmeyi.Alacağın fiyat 457 olacaktır.
  • Peki öneri olarak ne dersiniz? Sony Ericsson walkman modellerine mi bakayım yoksa bu telefon iyidir mi?
    Müzik ağırlıklı kullanacağım benim için önemli olan ses . Bir de hızlı olsun yani :)
    bu telefonla ortalama bir walkman modelini karşılaştırınca .mesela w580i . ne düşünürsünüz?
  • quote:

Peki öneri olarak ne dersiniz? Sony Ericsson walkman modellerine mi bakayım yoksa bu telefon iyidir mi?
    Müzik ağırlıklı kullanacağım benim için önemli olan ses . Bir de hızlı olsun yani :)
    bu telefonla ortalama bir walkman modelini karşılaştırınca .mesela w580i . ne düşünürsünüz?

Bence Walkman serisi telefonlar daha iyi müzik konusunda.Kullanım olarakda gayet iyiler.W580 kullandım tavsiye ederim.Ama Nokia ya alışmışsanız kullanılabilir.5310 un kulaklık performansı fena değil ama yine de Walkman serisini tercih ederim.Basslar daha doygun.Bu arada 5310 gibi müzik için yapılmış bir modelden kulakiçi kulaklık çıksaymış daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 17 Mayıs 2008; 14:27:17 >
  • ryu1980 yardımların için çok sağol.
    Şimdi sırada walkman serisi modellerine bakacağım sanırım w610i gayet iyi bir model.
  • bende bugn aldım 5310 =) ama kapaını açamıyorum bıan once sarj edmk ıstıorm ama kapaı acamıorm =S kırılcak fln dıe korkuorm yöntem nedr anlatabılrmısınz?
  • http://www.dailymotion.com/related/8579610/video/x53w6d_videorecensionenokia5310xpressmusic_tech
    Şu linkteki video yardımcı olur diyecektim ama bu da açmakta zorlanıyor, benim gibi.

Ama alt tarafta üç tane delik varya onların ortadakine tırnağını geçirerek hafifçe çekmeyi dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: deeniss

bende bugn aldım 5310 =) ama kapaını açamıyorum bıan once sarj edmk ıstıorm ama kapaı acamıorm =S kırılcak fln dıe korkuorm yöntem nedr anlatabılrmısınz?

• Bu ürün Nokia Shop'larda ne kadar?Eğer uygun bir fiyattaysa hediye klibi için alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.