Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EneSerhat

http://www.dailymotion.com/related/8579610/video/x53w6d_videorecensionenokia5310xpressmusic_tech
    Şu linkteki video yardımcı olur diyecektim ama bu da açmakta zorlanıyor, benim gibi.

Ama alt tarafta üç tane delik varya onların ortadakine tırnağını geçirerek hafifçe çekmeyi dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: deeniss

bende bugn aldım 5310 =) ama kapaını açamıyorum bıan once sarj edmk ıstıorm ama kapaı acamıorm =S kırılcak fln dıe korkuorm yöntem nedr anlatabılrmısınz?

Kapağın üst tarafına bastırmayın.Orta tarafına bastırın ve itin.Üst tarafından açılması zordur zaten.Tam olarak neresi derseniz Nokia yazısındaki N harfinin izasında bastırıp itin.Kapak çok rahat açılıyor.

• tsk ederim =) kapağı açtım da baska bi sorum daha olacak kulaklığın ıkısındende ses geLmıyor sadece biri çalışıyor nedeni ? ıkısınıde çalıstırabılmek ıcın napmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim

bide pc suite yukledım... pc deki resimleri telefona atabiliyormuyuz? ben bulamadım :S

şimdiden çok tsk ederiiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeniss

tsk ederim =) kapağı açtım da baska bi sorum daha olacak kulaklığın ıkısındende ses geLmıyor sadece biri çalışıyor nedeni ? ıkısınıde çalıstırabılmek ıcın napmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim

bide pc suite yukledım... pc deki resimleri telefona atabiliyormuyuz? ben bulamadım :S

şimdiden çok tsk ederiiim

Kulaklığı tam takamamışsındır bence tele.Kulaklıkla tel arasında bir boşluk olmayacak.Bence sen zorlamamak için itmemişsin fazla.Yada bunları yaptım dersen bozuktur o zaman.
    Evet pc suitten atabiliyorsun.Yada telefonu bağladıktan sonra veri transferini seç direk ordan kendin kopyala ben şahsen pc suit olarak pek baglamıyorum makineyi.
  • oke çok tskk...
  • telefonun seri numarasını bulamadım :S kutunun üzerinde IMEI kısaltmasından sonra görülen 15 basamaklı numara bulamadm altına üstüne heryerıne baktım gözumden kaçmış olabılr mı acaba? yardımcı olabılrsenz yıne çok m. olurum..
  • Arkadaşlar Merhaba, Bu Ya 5610 Yada 5310 Alıcam 5610 Kızaklı Olduğu,Slider Tuşu ve Birtakım Yazlım Problemleri
    Olduğu İçin Biraz Soğudum.. Müzik Benim İçin Ön Planda..Bar Tipi Olduğu İçin ve 3,5mm Jack Çıkşı Olduğu İçin 5310'A Daha Yakın Duruyorum. Az Önce Mobile Review'da İncelemesini Okurken Stereo Hoperlor Çıkşı Olduğu Yazmakta Kafama Takıldı Soruyim Dedim...
    Yazılım Olarak Bi Sorun Yok Diimi...

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • merhabalar bu telefonun kullanım kılavuzunu inderebileceğim bir yer var mı
  • kimse bilmiyor mu:((
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun4

kimse bilmiyor mu:((

http://www.kullanim-kilavuzu.com/details.php?file=554&sort=usersmanuel
  • merhaba arkadaşlar size 5310 la tanışmamı ve bu bass mevzusunu anlatıcam. Öncelikle sony ericsson kullanıcıyım ve t65i t610 k750 w800 w810 k790 ve k850 li modellerini kullandım şu andada k850 yi kullanıyorum ancak kullaklıklara verdiğim para bütün telefonlara harcadığım parayı geçti nalet olsun kamerasına şekline şemaline artık anladımki benim işime yarayan tek şey müzik haftada bikere belki resim çekiyorum ama her saniye kulaklık kulağıma takılı 3.5mm girşi olmadığından allah razı olsunki aparatı var arada takmak için ama telefona takılan kısım dibinden ayda bir kırılıyor kot pantolonun cebinde katlanınca kulaklık dinden kırılıyor ve ayda 25 ytl kulaklık parası veriyorum kulağa takılan kısımları çekmecede belki 20 tane var sadece o aradaki telefona giren kısım aparat diye nitelendirdiğimi kullanıyorum sony bi kulaklığım vardı ve kablosu kısaydı ikisini birbirine takınca çok kaliteli ses alıyodum 3 yıl önce almıştım ve bozuldu kulaklık gezmediğim dükkan denemediğim kulaklık kalmadı ve bulamadım kısa kablolu ve okadar kaliteli ses vereni sonra kazayla bi dükkana girdim adam sana bi kulaklık göstericem ama öle dandik aletlerle anlamassın kalitesini dediki dandik dediği k850i :) bi ipod alıp geldi SENNHEISER CX-400 kulaklık tatklı aşık oldum resmen böle bir ses yok ya dedim salla gitsin kablosunu kıvırır lastik takarım dedim kablo 0.15m uzunluğunda yaklaşık bi okadarda telefona takılan aparat var epey bi uzun oluyo yani neyse 150 ytl verdim aldım kulaklığı ama kablo mevzusu salla dediğim gibi olmadı havalar soğukken güzeldi ceketin montun iç cebine koyuyodumda tişörtle dolaşmaya başlayınca görüntüsü sıkmaya başladı beni ve resmen bi ağırlık taşıyorum.

geçenlerde teknosaya gittim ve 5310 tanıtım standı vardı kocaman bi philips kulaklık takmışlar aldım dinledim kafama takılan sorunlar oldu ilgilenen birisinide bulamadım mağazayı dolaştım tekrar dönerken uğradım ve ilgilenen arkadaşı gördüm kendisi yemeğe gitmiş bu arada teknosadan okuyanlar olursa :P neyse bu aldatmacaya kapılmayın arkadaşlar başımdan geçen bi olay bana ders oldu d&r dan w800i cep telefonunu aynı standın benzerinde görerek ve technics marka bi kulaklıkla dinleyerek aldım aman allahım dedim bu ne wo hooo dedim sese gel dedim al kartı çek cırtt ohhh 1012 ytl! böl takside taksit taksit girsin bize dedim eve bi gittim ses mes yok :S geri gittim orda anfiye bağlamışlar anfiyide standın içine saklamışlar neyse aldık bikere dedim arkadaşa böle böle bu 5310dada aynı hikaye olmasın arkadaş bana yanında 3.5mm bi kulaklığın varmı dedi çıkardım sennheiser ii oo dedi eleman dedim bu işi bilio hayret ilk defa sağlam birine denk geldik bidakka geliyorum dedi gitti geldi telefonu söktü standdan al dene dedi şaşırdım telefonu verince :S neyse taktım kulaklığı ve size şunu söliyim sonyericssonun w serisinimi alsam bilmemne diyen silsin o düşünceyi kafasından sizin kulaklıklarınızla nasıl bi bass geliyo bilmiyorum ama ben orda telefonumdaki şarkılardan birkaçtanesini yolladım bluetoothla ve ikisinde karşılaştırdım 5310 müzikte sollar hepsini tekrar sölüyorum !!! bendeki kulaklıkta böle bi karşılaştırma yaptımm standart kulaklıkları bilmiyorum!!! ve açıkçası müzik kalitesine hayran kaldım dediğim gibi nalet olsun kamerasına açıp bakmadım bile ama benim memnun kalmadığım tek nokta müzik kısayol tuşları kot pantolonun içinde deiştirmesi hayli zor telefonu çıkarmadan değiştiremedim cebimden şarkıları alsammı almasammı diye kararsız kaldım ve araştırırken gördümki 5320 gelicekmiş onda kısayol tuşları yanda sonyericssonlar gibi ve onu bekliyorum

• Bende Sennheiser CX55 ile kullanıyorum ama senin dediğin gibi bir sonuç alamadım.Tabi hangi bass kime göre az bilemiyorum.Bana göre az.Ayrıca daha önce de dedim eski mesajlarımda hayatımda bu kadar iğrenç dış ses duymadım.Resmen tırmalıyor.Neyse aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
  • @nlrmrt
    Memnun kalmadığım tek nokta müzik kısayol tuşları kot pantolonun içinde deiştirmesi hayli zor telefonu çıkarmadan değiştiremedim cebimden şarkıları alsammı almasammı diye kararsız kaldım.

Katılıyorum.Pantalonun dışından yapılabiliyor, ama oda yanlış anlaşılmaya müsait.

İki seçenek var ; ya kendi kulaklığındaki tuşdan şarkı değiştirecez, yada telefonu yanındaki askılığı kullanarak boyuna asacaz.
  • Bugün aldım. Güzele benziyor.Hafta sonu incelemeyi buraya yazacağım.
  • Arkadaşlar bunda firmware update yapılıyor mu? Dışa daha çok ses vermesi için bir şey yapamaz mıyız?
  • Eğer telefonunuzun versiyonu ( *#0000# ) 3.63 ise NSU (Nokia Software Updater) ile 5.81 'e çıkartabilrsiniz. 5.81 versiyonu ile dış ses yükseliyor...

Versiy
    quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar bunda firmware update yapılıyor mu? Dışa daha çok ses vermesi için bir şey yapamaz mıyız?
  • ya bunun MD-6 hoparlörü nerden bulabilrim ve fiyatı nedir?
  • Selamlar...
    15-20 gün içinde almayı düşündüğüm bir telefon bu... Fiyatı istediğim gibi, ancak aradığım özellikleri tam karşılar mı kesin emin olmak istiyorum... Ne aradığımı soracak olursanız da; )mp3 player - telefon) karışımı Aldıktan sonra pişman olursun diyebileceğiniz bir eksiklik veya kötü özellik var mı acaba? Bir de herkes kameradan şikayetçi, her ne kadar çok kullanacak olmasam da şikayet edilen sadece yavaşlık mı yoksa çekim kalitesi de kötü mü?
    Kötü özellik söyleyecek olursa da telefon önerisinde bulunursa sevinirim; ancak kulağımdaki bir sorundan ötürü ancak kulak arkası kulaklık kullanabildiğimi belirtmem gerekiyor...
    Şimdiden teşekkür ederim...
  • BEYLER BGN ALDIM TELEFONU 630 M AMA SENETLE KREDİ KARTI KULLANIORUZ.. NEYSE TELEFON BANA GÜZEL GELDİ VALLA ÇOK ŞIK VE İNCE OLMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ HOPÖRLÖRDEN İYİ SES ÇIKIOR BEN BEĞENDİM ŞAHSEN AMA BİR TEK YANI VAR KAMERASI KAMERDAN EN İYİ VERİMİ NASIL ALABİLRİM ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanii_ball

BEYLER BGN ALDIM TELEFONU 630 M AMA SENETLE KREDİ KARTI KULLANIORUZ.. NEYSE TELEFON BANA GÜZEL GELDİ VALLA ÇOK ŞIK VE İNCE OLMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ HOPÖRLÖRDEN İYİ SES ÇIKIOR BEN BEĞENDİM ŞAHSEN AMA BİR TEK YANI VAR KAMERASI KAMERDAN EN İYİ VERİMİ NASIL ALABİLRİM ??

630 ytlmi?
  • Ben bugün Nokia resmi bayiine sordum ve dün fiyatı düşmüş, çok olmasa da düşüş 430ytl şu an...

Benim 6630'u da 90'a sayıyorlar valla iyi bence tabi kesin karar verebilirsem...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.