Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ses vermiyor ama çok kaliteli. Adeta cam gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

Çok ses vermiyor ama çok kaliteli. Adeta cam gibi.

Dış sesimi?Şaka yapıyorsun heralde?Ben cam gibi bir ses verdiğini düşünmüyorum.Bence dış sesi kötü.
  • arkadaslar bişey sorucam..benn 5310 kullanıyorum mp3 çalarken o kişiye ait albüm resmini nasıl göstericem ekranda bı turlu yapamadım..yardımcı olursanız cok sevınırım..tesekkurler
  • Sıfır 2 yıl GENPA garantili 5310 satıyorum. İlgilenenler----->http://forum.donanimhaber.com/m_23978883/mpage_1/key_//tm.htm#23978883
  • arkadaşlar bu telefonun kırmızı ve mavi renginin dışında gri renklisi olanı varmı gri renkli dediğim kenar tuşları dahil her tarafı gri
    daha önce internette bi yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti
  • O dediğin gri renkli olan Çin malı olanlardan biri... Ancak belki nokia da üretmiş olabilir o durumda bilemiyorum...
  • Arkadaşlar bu telefona sahip olan biri bu telefonla çekilmiş herhangi bir fotoğrafı koyabilir mi (en yüksek kalite ve çözünürlük ayarlarında çekilmiş) bu telefondan alıcam da cumartesi günü kamerası nasıl foto çekiyor merak ettim.

Edit: Bir de ben bu telefona program (msn, oyun vb) yüklemek istediğim zaman usb kablosuyla mı atıcam telefona yoksa hafıza kartıyla da atabilirmiyim? Ve bu telefon 3 boyutlu oyun destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 16 Haziran 2008; 11:40:28 >
  • Arkadaşlar bu telefonu bilgisayarla senkronize etmek için hangi programı kullanıyorsunuz? Nokia PC Suite bana çok hantal geldi. Ayrıca telefonu daha hızlı şarj edebilmem için hangi adaptörü kullanmalıyım?
  • slm arkadaşlar
    yorumlarınızı okudum ve 5310 un tam aklımdaki telefon olduguna karar verdım
    vatanda gittim 400 ytl ye 5 taksitle aldım mavi bitane.
    biraz kurcaladım da gerçekten hoş bişey umarım uzun süre kullanabilirim.
    bu arada versiyonuna nerden bakılıyo?
    kutunun içinden çıkan kulaklıklar gerçekten rezalet telefona sony nın kulaklıgı taktım gayet hoş ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placebo_as -- 17 Haziran 2008; 0:59:06 >
  • versiyonu buldum karıştırıken 5.81 son cıkan oluyo sanırım.
    bu arada 240*320 çözünürlükde video izlemek mumkunmu
    bole kaliteli bir ekranda izlenmesı lazım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: placebo_as

bu arada 240*320 çözünürlükde video izlemek mumkunmu
    bole kaliteli bir ekranda izlenmesı lazım ama

Maalesef (şimdilik) mümkün değil. 176*144 'e mahkumuz...
  • bu arada ilk defa şarja taktım telefonu kaç saat durması uygundur ?
  • Kanımca basit bir soru olacak ama; müzik dinlerken ya da telefonla konuşurken gelen sesi (kulaklık sesi deniyo buna sanırsam) nasıl düşürüp arttıracağız?..Telefonun sağtarafındaki + , - tuşu olmalı ama + tuşu "bas konuş rehberi" gibi acaip bi yere girio.. - ye basınc da hiç bişe oLmuyo..normalde diğer nokya telefonlarında o tuşlarla arttırırdım! Müzikdinlerken ve video izlerken de arttırıp azaltamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hibdittin

Kanımca basit bir soru olacak ama; müzik dinlerken ya da telefonla konuşurken gelen sesi (kulaklık sesi deniyo buna sanırsam) nasıl düşürüp arttıracağız?..Telefonun sağtarafındaki + , - tuşu olmalı ama + tuşu "bas konuş rehberi" gibi acaip bi yere girio.. - ye basınc da hiç bişe oLmuyo..normalde diğer nokya telefonlarında o tuşlarla arttırırdım! Müzikdinlerken ve video izlerken de arttırıp azaltamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

O tuşlar bazen kilitlenirdi (v3.63) de ama v 5.81 güncelledikten sonra hiç bir şekilde kilitlenmedi.

Eğer versiyon (*#0000#) 5.81 değilse, yeni versiyonu yükleyerek deneyin.5.81 versiyonda böyle yapıyorsa büyük ihtimal o tuşlarda sorun vardır. Aldığınız yer ile irtibata geçerseniz onlar size yardımcı (umarım) olurlar. (Malı satana kadar canım cicim, sattıktan sonra sende kimsin...)

• öLe bişe olmaz , Telefoncu amcamdan aldım da :)..Baktım V 3.60 yazıyo..versiyonu 5.81 nasıl yapıcaz ozaman ? .. Bi de üstteki çalma tuşuna basıyorum bi videonun sadece seni gelio kendii gözükmüyo..illa o videonunu olduğu yere gidip onu bulup ordan görmem mi gerekio, onlar nasıl kısayol tuşu anlamadım..ya da yine bu versiyon şeysi mi :)
  • http://img165.imageshack.us/img165/1479/grnt011cx6.jpg
    Bu telefonla çektiğim bir resim.
  • Bugün alıyorum sonunda bi 5310 ve memnun kalıcağımı umuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

arkadaslar bişey sorucam..benn 5310 kullanıyorum mp3 çalarken o kişiye ait albüm resmini nasıl göstericem ekranda bı turlu yapamadım..yardımcı olursanız cok sevınırım..tesekkurler

bildiğim kadarıyla bu resmin çalınan mp3 e eklenmiş olması gerekiyor. ekli değilse internetten ekleyen programlar bulunabilir...

quote:

Orjinalden alıntı: ırmakyagmur

Tabii kutusunun içinden çıkıyor. Şimdi 5310'umla çekip yolluyorum fotosunu sana. Hatta kutu içeriğinde bile yazıyor, telefonunuzun kutusundan çıkması gereken parçalar diye...

Peki arkadaşlar telefonunun kutusundan bilek taşıyıcı çıkan var mı? Çok küçük olduğu için bazı modellerde çıkan bilek taşıyıcıdan çıkmasını çok isterdim. Elimde taşırken düşecek gibi oluyor. Bu yüzden spor bir kılıf aldım. Çantamda ve elimde kılıfla taşıyorum.

Benimkinde kitlenme falan oluyor bu aralar, sanırım çok şarkı yüklediğimden oldu. Belki de mp3lerle alakalıdır. Şimdi hepsini bilgisayarıma attım, eleyerek atıcam içine...

Yeni alanlar ve alacak olanlar güle güle kullansınlar.

kilitlenme eğer vdeo veya müzik gibi hafıza kartı okuma ile ilgili bölümlerdeyse ki öyledir büyük ihtimal onun sebebi hafıza kartının okuma hızının dşüklüğü.yeni almaktan başka yapılacak bşi yok...

quote:

Orjinalden alıntı: pacodecalli

Bende geçende çıkartmıştım pili tarih ve saat ayarı istedi.. fakat geçende yine çıkarttım pili taktım bu sefer istemedi.. enteresan durum yani

telefonların içinde belli bir süre saat ve tarihi hafızada tutabilecek kondansatörler vardır. bu kondansatörün değeri farad ile ölçülür ve bu değer ne kadar büyük olursa telefon bataryayı çıkardığınızda o kadar uzun süre verileri aklında tutar. malesef bu değer 5310 da çok küçük. tahminen 15 sn den sonra tarih saat bilgileri uçuyor. sim kart değiştirirken fazla oyalanmayın

ayrıca bazılarınızın telefona haksızlık ettiğini düşünüyorum. arkadaki nokia yazısı silinmiyor bi kere. 2 ayı geçik süredir ellerim terli ıslak veya tersizken her koşulda kullandım çok defa sim kart değiştirmek için kapağını açtım fakat nokia yazısı sapasağlam duruyor. paralel ithalatsa sahte kapak ihtimali olabilir mi acaba??
    ek olarak ekranı gayet kaliteli. objektife parmağınızı koyduğunuzda ölü pixel gibi alakasız renkler çıyıo bu doğrudur fakat telefonu araştırarak alan çoğu insanın kameradan zaten bir beklentisi yoktur. fakat ekranın toz toplama gibi özelliği kesinlikle yoktur.2 aydır ekran pırıl pırıl duruyor. ama dikkat edin çok çabuk çizilioyor maalesef...sorunuz olursa bi süre buralardayım

• Arkadaşlar ben telefonu şu an itibariyle almış bulunmaktayım ve bu telefon için msn programı arıyorum bilen arkadaşlar bana en az kontör giden program ve nasıl kurulacağını söyleyebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.