Arkadaşlar ben telefonu şu an itibariyle almış bulunmaktayım ve bu telefon için msn programı arıyorum bilen arkadaşlar bana en az kontör giden program ve nasıl kurulacağını söyleyebilir mi?
Arkadaşlar soruyu değiştiriyorum çünkü birkaç program buldum ama hepsinde aynı problemi yaşıyorum. Adresimi ve şifreyi yazdıktan sonra sürekli connecting diyor öyle devam ediyor hiçbirşey olmuyor bu denediğim bütün programlarda aynı. Avea kullanıcısıyım ve wap-gprs ayarlarını yükledim, telefonu yeniden başlattım ama gene olmadı. Sizce bunun sebebi ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
ya bnm bı sorunum wr teli yeni aldım. ama kamera acılırken donuyor batarya cıkarmak zorunda kalıyorum başka bi sorunu yok ne yapabilirim. nolur yardım!.
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
Arkadaşlar ben telefonu şu an itibariyle almış bulunmaktayım ve bu telefon için msn programı arıyorum bilen arkadaşlar bana en az kontör giden program ve nasıl kurulacağını söyleyebilir mi?
Arkadaşlar soruyu değiştiriyorum çünkü birkaç program buldum ama hepsinde aynı problemi yaşıyorum. Adresimi ve şifreyi yazdıktan sonra sürekli connecting diyor öyle devam ediyor hiçbirşey olmuyor bu denediğim bütün programlarda aynı. Avea kullanıcısıyım ve wap-gprs ayarlarını yükledim, telefonu yeniden başlattım ama gene olmadı. Sizce bunun sebebi ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar noolur yardım edin yav
Bu arada 2. günde telefonu daha yakından tanıma şansım oldu telefon tek kelimeyle "mükemmel". Tipik telefon özelliklerinin yanında çok şık ve ince. Ayrıca yanında gelen 2 gb'lık karta da film koyup izleme imkanınız var (3gp'ye dönüştürmek şartıyla) ve oldukça net gösteriyor filmleri. Ve müzik dinlerken eski telefonumda (samsung e250 ) müzik dinlerken avaz avaz bağırsa da yine dış sesler yüzünden dinlediğim müzikten birşey anlamıyordum ama bu telefonda kesinlikle öyle birşey yok müziğin sesi kısık bile olsa dış sesi duymadan müzik dinleyebiliyorsunuz. Eğer almak konusunda tereddüt eden varsa kesinlikle etmesin çok memnun kalıcaksınız.
ark ların dedıgı gıbı tızler baya yuksek ama gerıye kalan hersey guzel ;)
Benim telefonumda gecersiz sim diyor fakat başka telefona taktığım zaman sim kartım calışıyor telefona ne olmuş olabilir
Ben de pazar günü aldım telefon gerçekten çok hoş ama kulaklık iğrenç!! O yüzden ilk sorum kulaklık tavsiyesi(bass severim)
Telefon 4 kez kilitlendi.. yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorum. telefona herhangi bi güncelleme falan yapmadım henüz.. en son v3 kullanıyodum o yüzden telefonlarda güncelleme ya da program yüklemeyi bilmiyorum. versiyon yükseltme ile çözebilir miyim acaba sorunu? evetse nasıl yapacam? :S
Anlayan bi arkadaş keşke bir imza hazırlasa da kullansak.. :):)
teşekkür ederim..
arkadaşlar cevap verebilecek kimse yok mu???
video çekerken neden donuyor??
arkadaşlar son versiyonu yuklemenızı tavsıye ederım nasıl yapacagınız öncekı sayfalarda anlatılıyor
VERSİYON GÜNCELLYİNCE VİDEO DA DONUKLUK OLMUYOR ARKADAŞLAR
ince bir tasarıma sahip oluşu çok iyi olmuş
Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama hala araştırma aşamasındayım.. Bu başlığın altını üstüne getirdim, birçok problem yaşayan arkadaşımız olmuş, o biraz korkuttu beni..
Bir arkadaşımızın dediğine göre; Rock ve Metal için idealmiş, yani tizleri iyiymiş.. Evet benim içinde bass o kadar da önemli değil, bende bu tarz müzik dinleyeceğim için, banada uygun gözüktü.
Görüntüsü güzel, bir çok mağzada denedim kullandım, hoşuma gitti açıkçası, ama müzik dinleme fırsatım olmadı malesef ki.. Benim için bir telefon, arama yapabilsin, mesaj çekebilsin, ve de adam gibi müzik dinletebilsin
Fiyatı şuanda 420YTL, fiyatıda uygun..
Bu başlıkta birçok arkadaşımız, bir hayli problemden bahsetmiş, bunlar yeni sürüm ile bunlar ortadan kalkıyor mu? Çünkü telefoncu peşinde dolaşmak için fazla vakti olmayan bir insanım..
Neyse.. Yardımcı olabilirseniz, çok makbule geçer =)
ahh ahh bnde yarın alıorm :S se'den wazgeçtim..
10 numara bi telefon. ama çin malları cıktı 120 ytl ye dışı aynı içi 3310 dan beter :Dd
ya çinliler deli edecek beni bu telefonu herkesın elinde görürsem cidden ayar olurum
iki gün önce mediamartk'dan 409 liraya aldım. mediamarkt'ı bilen bilir envayi çeşit telefon var. Giorgio Armani bile vardı baba ne diyosun sen 40 yıl düşünsem aklıma gelmez :) neyse bırak onu bunu. o kadar ciha zın içinde bir tek bu 5310 ince ve bir tek bu cihaz kibar. tuttum aldım. iki gündür de canına okuyorum banamısın demedi. 2 gb micro sd'si içinden çıkıyor cihazın zaten. Bi sorun yok. *#9bilmemkaç# yaptım 02 2008'de üretilmiş. kendi kulaklığı biraz tiz ses veriyor. ekolayzır ayarını kendime göre yaptım. gen tiz. sennheiser'imi taktım hoşuma gitti. Sesi son derece yüksek telfonun. Öyle aman az ses çıkıyormuş bilmem ne diyemezsiniz imkanı yok.
ana ekranındaki takvim kısayollar filan da acayip kullanılı ben çok sevdim. bas konuş var ama bana hitap etmiyor. başka ne diyim ki canavar gibi telefon 409 lira. n95 n81 6310 6500 5600 5700 ne varsa baktım yok abi sony ericsson lg vs.. vs.. yok usta hepsi takoz. bi bu kibar. alacak olan herbikeşlere tavsiye ederim ettim ediyorum bi de utanmadan hava atıyorum.. lan tosbik senin tlefon gibi iki tane eder seninkinden yarı yarıya daha kibar diye milleti kızdırıyorum :) bi de aynı işi yapıyor.
wifi yok tek eksiği bu. napalım o kadar da olsun artık. he söyliyim, kamera da güzel çekiyor. loş ışıkta yavaş, gün ışığında mis gibi. standart bi 2 mp. kamera. 1600x1200 çekebiliyor. ideo kaydı için açtım bi kenara bıraktım bakiyim kaç dakika kayıt yapıcak diye. 5 dakikayı geçtikten sonra dayanamayıp aldım biraz daha kurcalamak için gerisini bilmiyorum. belki 10 dakika ile sınırlı belki de sınırsız...
böyle işte bi tane de kırmızı alıcam eşim çok beğendi :)
Ben buqün Alıyorum kesinlikleee... kırmızı alcam..Teknosadan