Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar cihazımdan (5310) hafıza kartı da çıktı. Yalnız aldıktan sonra kurcalarken fark ettim sol üst tuş arada bir problem yapıyordu. tuttum götürdüm media markt'a böyle böyle dedim. anında değiştirdiler. şimdi memnunum. dış sesi bence yeterli güncellemeye gerek yok. ama yine de güncellemeyi deniycem bakalım :) v.03.63 görünüyor şimdilik... sonnnn derece memnunum
  • NOKIA 5310
    Sennheiser kulaklık aldın mı nasıl olur ????

yoksa w810i mı alıyım arkadaslar
  • Çok ince çok hafif görünüşü karizmatik , özelikleri de fena değil inceliği ile vede kullanım rahatlığı ile özellikle nokia olmasıyla fark atıyor diyer modellere.
  • bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben 600 mb ı geçik müzik yükledim. hepsini tek çalma listesine aldım. çalarken bazen arada takılıyor kapanıp bi daha açılıyor. açıldığında da kütüphaneyi güncelliyor her seferinde...

bunun ben hafıza kartının dandikliğinen olduğunu düşünüyorum. sizin de başınıza böyle bi şey geldiyse ve çözdüyseniz yardımınızı bekliyorum. olmadı yeni hafıza kartı alıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyingelephant

bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben 600 mb ı geçik müzik yükledim. hepsini tek çalma listesine aldım. çalarken bazen arada takılıyor kapanıp bi daha açılıyor. açıldığında da kütüphaneyi güncelliyor her seferinde...

bunun ben hafıza kartının dandikliğinen olduğunu düşünüyorum. sizin de başınıza böyle bi şey geldiyse ve çözdüyseniz yardımınızı bekliyorum. olmadı yeni hafıza kartı alıcam...

Benim de hafıza kartı yüzünden telefon biraz geç açılıyor bu benim için sorun değil. Onun haricinde de bi problemim yok. Eğer hafıza kartı alacaksan kingston al derim telefonun yanında gelen karttan çok daha iyi.
  • selam arkadaslar

ben telefonu alalı 2 gün oldu hepsiburda dan. 2 olay var gözüme takılan ve canımı sıkan. ilki müzik tuşlarının telefon çaldığında titremesi ve gereksiz sinir bozucu ses cıkarması :(
    ikincisi telefonun arkasındaki yazıların silinmeye başlaması.
    sizde aynı problemlerle karşılastınız mı?
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaleviathan

selam arkadaslar

ben telefonu alalı 2 gün oldu hepsiburda dan. 2 olay var gözüme takılan ve canımı sıkan. ilki müzik tuşlarının telefon çaldığında titremesi ve gereksiz sinir bozucu ses cıkarması :(
    ikincisi telefonun arkasındaki yazıların silinmeye başlaması.
    sizde aynı problemlerle karşılastınız mı?
    şimdiden teşekkürler...

İlk problemini bilmiyorum ama 2. problemi aynı telefondan yaklaşık 1 ay önce alan arkadaşım yaşadı. En ufak dokunuşta bile yazıar siliniyordu. Ama ben telefonu aldığım zaman herhangi bir problemle karşılaşmadım. Telefonun arkasındaki yazıları tırnakla kazısam bile çıkmıyor.
  • Birşey sorcam.. Bu telefonun tuşları silinirmi yandaki müzik tuşları ve bu telefonun şarjı fazla gitmiyor nden acaba ve internetten bildiğiniz buna uygun güzel oyunlar varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DraqoN-55

Birşey sorcam.. Bu telefonun tuşları silinirmi yandaki müzik tuşları ve bu telefonun şarjı fazla gitmiyor nden acaba ve internetten bildiğiniz buna uygun güzel oyunlar varmı

Nası yani silinir mi derken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyingelephant

bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben 600 mb ı geçik müzik yükledim. hepsini tek çalma listesine aldım. çalarken bazen arada takılıyor kapanıp bi daha açılıyor. açıldığında da kütüphaneyi güncelliyor her seferinde...

Evet bazen bende de oluyor.Neden olduğunu bilmiyorum.
    Arka kapaktaki silinme olayına gelince ben uzun zamandır kullanıyorum silinme yaşamadım hiç.Ama konunun ilk sayfalarında bunu yaşayan biri daha olmuştu.Paralel ithalatlarda böyle birşey oluyor sanki.O kişinin telefonu paralel ithalat idi.
  • ya arkadaşlar bugün kardeşime 5310 aldık. ilk olarak kapagı takmakta falan zorlandıksonra öyle böyle hallettik şarja taktık sonra dolunca bi bakim nası ses çıkarıyo dedim kulaklığı taktım ve kulaklıklardan birinin ses çıkarmadığını gördüm . Sonrada servis yok yazısını gördüm . hatı takmayı becerememişiz. yani bütün şansızlıklar bizi buldu. yarın halledicem inşallah. sorum şu olucak sizede bu sorunlar oldu mu ?? ve ben bu kulaklık işini hallede bilir miyim yoksa değiştirmek için aldığımız yere mi gitmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 29 Haziran 2008; 2:52:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: DraqoN-55

Birşey sorcam.. Bu telefonun tuşları silinirmi yandaki müzik tuşları ve bu telefonun şarjı fazla gitmiyor nden acaba ve internetten bildiğiniz buna uygun güzel oyunlar varmı

Nası yani silinir mi derken?

Yani O kırmzı renkteki boya cıkablirmi
  • Silinebilir. Bizimkinde henüz tık yok ama 1-2 yıl sonra silinmeler başlar diye düşünüyorum.
  • evet babamda öle dşünüyorrrr
  • Gördüğüm kadarıyla herkeste mutlaka bir sorun var. Arkadaşlar eğer sorun çıkmasını istemiyorsanız bilinen teknoloji marketlerden alın telefon dükkanlarından almayın derim. Ben Gold'dan aldım ve hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum.
  • ben de dün aldım 5310'umu ve hiçbir sorunum yok, müzik kalitesi gayet iyi, yanında gelen temalar da çok güzel
    ama bi ara avucumda kaybolacak sandım
    merak edenlere: capitol - vodafone bayii - 400 ytl şu ana kadar en ucuzunu orada buldum
  • Ben Gold'dan 380'e almıştım geçici bi süre indirim vardı ama şimdi varmı bilmiyorum.
  • arkadaşlar 2 gün önce 370 tlye aldım 5310 u. şu anda sorunum yok. ama bana telefonda ofice dosyalarını özellikle power pointi gösterecek bi program lazım. mini office gibi bişi var sanırım ama symbian bizimki java s 40 sanırım. nası halledebiirim bu sunum işini. dosyaları sadec gosterse yeter duzeltmese de olur. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • Arkadaşlar benim tel 6300 ve 5310 dan daha güzel olarak gördüm ben .. ama 5310 daha pahalı ayıran bi özelliği mi var??
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.