Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5310 uzun zamandır kullanan varmı.. teknik bi problem çıkıyormu zaman içinde acaba.Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_96

5310 uzun zamandır kullanan varmı.. teknik bi problem çıkıyormu zaman içinde acaba.Teşekkürler...

hiç bir problem yok bn telefonu teknosadan almıştım..420 YTL
  • Bir kaç gün sonra yurt dışına çıkacağım. Bu telefondan almayı düşünüyorum. Kamerasına kötü diyorlar hiç çektiği fotoğrafları görmedim. Acaba telefonun kamerasından bir resim görebilir miyim ?
  • telde sorunu olanlar yeni versiyon yüklesinlar yada en azında yükletsinler v 05.81 yeni versiyonu daha iyi.
    eski versiyon varken 1-2 tane ingilizce sözlük yükledim ve teli bigün açtığımda kafayı yemiş bi şekilde buldum açılıp açılıp kapanıyor menülere falan girmiyordu. telefonumu servse götürdüm yazılım yüklemişler tekrar (yeni versiyonu) ve servis kagıdınada cihazınızda firüs bulundu önüne gelen herbişeyi yükleme baabında bi yazı yazmışlar o günden beri herhangi bir uygulama yüklemedim maşallahı var ne kapanma ne kitlenme sorunu yok bilginize...
  • Birşey sorcam bu telefona video koycam klipler falan bn bu dosyaları hangi formata cevirmeliyimki video telefonumda göstersin / çalsın?? Bide bu telefonun şarjı neden aZ gidiyor??
  • Buyrun Çektiğim 1 resim

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • bu fotoyu en iyi ayarlardamı çektin acaba..bende 6234 var camera aynı 2 mp..ama benim çektiğim resimler kat kat kaliteli çıkıoo..camerayı sadece gösteriş için koymuşlar herhade :D)
  • En iyi ayarlarda cektim ama cok güneş vardı ve beyaz dengesini ayarlamamıştım..siZ bnm SOruma Cevap verebilirmisinizz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Bir kaç gün sonra yurt dışına çıkacağım. Bu telefondan almayı düşünüyorum. Kamerasına kötü diyorlar hiç çektiği fotoğrafları görmedim. Acaba telefonun kamerasından bir resim görebilir miyim ?

ilk sayfalardan Shaler isimli arkadaştan alıntı:
    http://img509.imageshack.us/img509/8333/muufvs6zn1.jpg
    http://img168.imageshack.us/img168/9641/muufvs1fz9.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: DraqoN-55

En iyi ayarlarda cektim ama cok güneş vardı ve beyaz dengesini ayarlamamıştım..siZ bnm SOruma Cevap verebilirmisinizz?

bildiğim kadarıyla mp4 formatına çevirmek gerekiyor
  • SELAM ARKADASLAR bende yenı aldım 5310 ama bır sorun var . telefonun kapagında bosluk var
    telefon orjınal (garantılı 2 yıl) * 0 # 'ın oldugu alt tarafa basınca oynama yapıyo.

bu sorunla karsılasan arkadas oldumu? ne yapabılırım orjınal kapakmı alıp takmalıyım yoksa garatı kapsamına gırermı? tesekkurler
  • beyler bişi sorcam bunun usb kablosunu takarken yukarısındaki girişte plastik bişi var onu koparıcakmıyız

yoksa usb kablosunu takmak çok zor oluyo

birde mp3 dinlerken her zaman değilde arasıra ufak bi cızırtı gibi bişey gelio bu herkeste varmı ??
  • SELAM ARKADASLAR bende yenı aldım 5310 ama bır sorun var . telefonun kapagında bosluk var
    telefon orjınal (garantılı 2 yıl) * 0 # 'ın oldugu alt tarafa basınca oynama yapıyo.

bu sorunla karsılasan arkadas oldumu? ne yapabılırım orjınal kapakmı alıp takmalıyım yoksa garatı kapsamına gırermı? tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukt_25

SELAM ARKADASLAR bende yenı aldım 5310 ama bır sorun var . telefonun kapagında bosluk var

eğer rahatsız oluyorsan gidip değiştir, yok ben böyle rahatım diyorsan böyle kalmasının sorun olacağını sanmam.

quote:

Orjinalinden Alıntı: Lin-uX

beyler bişi sorcam bunun usb kablosunu takarken yukarısındaki girişte plastik bişi var onu koparıcakmıyız

birde mp3 dinlerken her zaman değilde arasıra ufak bi cızırtı gibi bişey gelio bu herkeste varmı ??

onu koparma, içine toz kaçmasını önlüyor, zaten bir yerden sonra gevşiyo ve daha iyi takabiliyosun kabloyu.
    ikincisi için pek bir bilgim yok, tiz seslerin yüksek olmasından dolayı da olabilir, bir bozukluk da olabilir.

• Wallpaper Pack - 1st Edition
    Çözünürlük telefona göre ayarlanmıştır, başka bir ayar yapmanıza gerek yok

Hepsini İndirmek için: »http://www.box.net/shared/uzaegcnkso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 1 Temmuz 2008; 18:09:38 >

• eveon süper adamsın

bende böle resimler arıyordm çok saolasn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukt_25

SELAM ARKADASLAR bende yenı aldım 5310 ama bır sorun var . telefonun kapagında bosluk var

Aynısı BNdede oLuyo # tuşuna basınca??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lin-uX

beyler bişi sorcam bunun usb kablosunu takarken yukarısındaki girişte plastik bişi var onu koparıcakmıyız

Telefona Yeni Sürüm yüklediysen O cızırtı artar Bunu düzeltmek için ekolayzer ayarlarıyla ilgilen biraz kurcala düzelir..
  • Eveon teşekkürler resimler için çok işime yaradı...
  • Karışık:
    http://www.box.net/shared/iot5txsg8g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 1 Temmuz 2008; 18:20:35 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.