Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önizleme:
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

Download
  • ARKADAŞLAR bugun carsıda dıger garantılı 5310 larada baktım bırkac yerde bazılarında
    (benımkınden cok az) oynamalar var. benımkı 4 gunluk garantılı olmasına ragmen sankı ustunde yan sanayı bır kapak varmıs gıbı alt kısım ılerı gerı oynuyo.

bugun garantıye verdım. sorunu anladılar. hıc dustumu dıye sordular . cumaya kadar buyuk ıhtımalle sonuc alıcam.

onemlı olan sızdede bu sorun varmı arkadaslar ? eger varsa cok sacma degılmı garantılı 400 ytl lık bıt cıhazın boyle olması?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukt_25

ARKADAŞLAR bugun carsıda dıger garantılı 5310 larada baktım bırkac yerde bazılarında
    (benımkınden cok az) oynamalar var. benımkı 4 gunluk garantılı olmasına ragmen sankı ustunde yan sanayı bır kapak varmıs gıbı alt kısım ılerı gerı oynuyo.

bugun garantıye verdım. sorunu anladılar. hıc dustumu dıye sordular . cumaya kadar buyuk ıhtımalle sonuc alıcam.

onemlı olan sızdede bu sorun varmı arkadaslar ? eger varsa cok sacma degılmı garantılı 400 ytl lık bıt cıhazın boyle olması?

şu anda bende benım cıhazıma yaptım aynısını ama oynama falan yok cok şukur. dusurdunmu sen telefonu hiç oynama yapması cok saçma orjınal kapagın tam tutması lazım.
  • Beyler bu telefona uygun oyun bulabilen varmı aranızda?
  • **wildwolf1903** dostum telefonu hıc dusurmedım , senınkınde oynama yokmus sanırım cogunlukta boyle bı oynama soz konusu degıl . Aklıma su gelıyo; aldıgım yerde vıtrın telefonuydu bu
    acaba onlardayken bı dusme vb. bı olay olmusmudur ..

herkes bı kapaklarını kontrol etsın arkadaslar , garantıden cıkıcak sonucu buraya yazıcam
  • Duvar kağıtları için teşekkür ederim, tema bulabileceğim bir yer bilen varmı sayın arkadaşlarım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xyria

Duvar kağıtları için teşekkür ederim, tema bulabileceğim bir yer bilen varmı sayın arkadaşlarım ?

http://www.my5310.lasyk.net/
    http://www.onsmartphone.com/themes-for-nokia-5310-xpressmusic/
    http://www.mobile88.com/mobilegallery/themes.asp?pg=themes&&phone=Nokia_5310_XpressMusic&prodid=20679&cat=1

Google'dan çıkan ilk 3 site bu
    not: ilk linkteki siteden oyun indirmeyin, arada reklam almak için gprs bağlantısı yapıyor çünkü

• quote:

Orjinalden alıntı: Lin-uX

arkadaşlar bu sitede de oyunlar buldum

http://www.mobilesmania.com/forum/index.php?showtopic=51370&st=0

güzel gözüküyor. paylaşım için teşekkürler

Ayrıca burda nokia s40 oyunları var, üst konularda da v3 ve v5 oyunları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 2 Temmuz 2008; 11:08:57 >

• S.aleykum arkdaşlar bu siteden de Tema İndirebilrsniz Fakat üye olmanız gerekmektedir.

http://www.mmcforums.net/theme/nokia-5310_Xpress_Music-themes-1.html
  • Arkadaşlar Bnm Kapakta Ounuyor bi bir problemse sizdede oLuyorsa geri vereim yada beLki bir sorun yoktur normaldir herkeste oLduquna göre nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

Karışık:
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
    http://www.box.net/shared/iot5txsg8g

Çok güseL resimler teşşekkürlerrrrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: ufukt_25

**wildwolf1903** dostum telefonu hıc dusurmedım , senınkınde oynama yokmus sanırım cogunlukta boyle bı oynama soz konusu degıl . Aklıma su gelıyo; aldıgım yerde vıtrın telefonuydu bu
    acaba onlardayken bı dusme vb. bı olay olmusmudur ..

herkes bı kapaklarını kontrol etsın arkadaslar , garantıden cıkıcak sonucu buraya yazıcam

iyi bi tahmin bence. dur bakalım garantı ne cevap vercek moralını bozmak ıstemem ama garantı dustugu ucın olmus derse degıstırmesı zor sulu sen olmasanda telefoncuda olsa fark etmıyo . bu arada hangı servıste telefonun
  • bu arada lin_ux kardeşim emeğine saglık. guzel oyunlar.
    arkadaşlar bu topicde tema oyun program paylaşımıda yapalım.
  • **wildwolf1903** STS (sakarya telekomünıkasyon sistemlerı) ısımlı bır servıste.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

quote:

Orjinalden alıntı: flyingelephant

bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben 600 mb ı geçik müzik yükledim. hepsini tek çalma listesine aldım. çalarken bazen arada takılıyor kapanıp bi daha açılıyor. açıldığında da kütüphaneyi güncelliyor her seferinde...

bunun ben hafıza kartının dandikliğinen olduğunu düşünüyorum. sizin de başınıza böyle bi şey geldiyse ve çözdüyseniz yardımınızı bekliyorum. olmadı yeni hafıza kartı alıcam...

Evet bazen bende de oluyor.Neden olduğunu bilmiyorum.
    Arka kapaktaki silinme olayına gelince ben uzun zamandır kullanıyorum silinme yaşamadım hiç.Ama konunun ilk sayfalarında bunu yaşayan biri daha olmuştu.Paralel ithalatlarda böyle birşey oluyor sanki.O kişinin telefonu paralel ithalat idi.

evtt benim telefonumdu rahmetli

• 5310 kullanmıyorum ama Sennheiser kulaklıkla herhalde coşar...Ben senin yerinde olsam Sony Ericsson a hiç bulaşmam. Ericssonun 5310 geride bırakacak bir müzik telefonu yok bence..5310 denedimm diğer walkman telefonlarıda denedim ama nokia üzerine yok.En kısa zamanda 5310 yurt dışından getittireceğim..
    quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

NOKIA 5310
    Sennheiser kulaklık aldın mı nasıl olur ????

yoksa w810i mı alıyım arkadaslar

• quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_96

5310 kullanmıyorum ama Sennheiser kulaklıkla herhalde coşar...Ben senin yerinde olsam Sony Ericsson a hiç bulaşmam. Ericssonun 5310 geride bırakacak bir müzik telefonu yok bence..5310 denedimm diğer walkman telefonlarıda denedim ama nokia üzerine yok.En kısa zamanda 5310 yurt dışından getittireceğim..
    quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

NOKIA 5310
    Sennheiser kulaklık aldın mı nasıl olur ????

yoksa w810i mı alıyım arkadaslar

Evet Bncde size katıLıyorum Nokia Nokiadır..Nokiadan Vazgecmeyin Nokia ericssondan daha kaliteli daha dayanıklı ericsson alsaydım bn 3-4 sene sonra onu alan olmicaktım ama nokiayı alan oLurrr

• benim alacağım telefon
  • aL O Zaman
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.