Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5310 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum. bendeki 5310 içinde fabrikasyon gelen mp3'leri silmeme izin vermiyor. Silemiyorum. Pc'den de telfondan da bu işi yapamadım. Bunları silmek istiyorum. bana yol yordam bilen biri öğretebilir mi ?

hafıza kartında bu mp3'ler. hk. format atmadan bu işi çözmenin bi yolu varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xyria

5310 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum. bendeki 5310 içinde fabrikasyon gelen mp3'leri silmeme izin vermiyor. Silemiyorum. Pc'den de telfondan da bu işi yapamadım. Bunları silmek istiyorum. bana yol yordam bilen biri öğretebilir mi ?

hafıza kartında bu mp3'ler. hk. format atmadan bu işi çözmenin bi yolu varmıdır ?

silinemiyor o müzikler, her türlü yolu denedim, yine olmadı, sadece video klipler silindi
  • Ya attıgımız muzıklerı nasıl silicez bilgisayar uzerınden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

quote:

5310 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum. bendeki 5310 içinde fabrikasyon gelen mp3'leri silmeme izin vermiyor. Silemiyorum. Pc'den de telfondan da bu işi yapamadım. Bunları silmek istiyorum. bana yol yordam bilen biri öğretebilir mi ?

silinemiyor o müzikler, her türlü yolu denedim, yine olmadı, sadece video klipler silindi

nasıl silineceğini buldum:
    ilk olarak buradan gerekli programı indiriyoruz ve PcSuite ile telefona kuruyoruz. Ardından telefonda nereye yüklediysek o klasörden uygulamayı başlatıyoruz. Açılan yerden "Files" ı seçip uygulamanın erişimine izin veriyoruz, sonra hafıza kartını seçiyoruz ve müziklerin olduğu klasöre girip müziklere sağ tıklayıp delete diyoruz . Kolay Gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: utku191

Ya attıgımız muzıklerı nasıl silicez bilgisayar uzerınden

müzikleri silmek için telefonu bağladıktan sonra PCSuite menüsünden dosya yöneticisini seçip,* müzikleri attığın klasörden sileceksin
    ikinci yol olarak da:
    telefonu bağladıktan sonra, telefondan "veri depolama" yı seçip yukarıdaki yıldızlı bölümden sonrasını tekrarlayabilirsin
  • teşekkurler acıba dedim muzık atıcısından mı silmeliyim diye o yuzden sordum teşekkurler tekrardan.
    Birde arkadaşlar yeni bi kulaklık almalıyım kendı kulaklıgından farklı performans verir mi alcagım iyi bi kulaklık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 8 Temmuz 2008; 18:05:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

teşekkurler acıba dedim muzık atıcısından mı silmeliyim diye o yuzden sordum teşekkurler tekrardan.
    Birde arkadaşlar yeni bi kulaklık almalıyım kendı kulaklıgından farklı performans verir mi alcagım iyi bi kulaklık?

alacağın kulaklık kendi içinde gelenden daha iyi performans verir yukarıda başka bir arkadaşa yazdığım modeli tavsiye ederim
  • Millet nOldu bİlmiyorum telefon doonuyo ? NEDEN?? ve sesde cok cızırtı waR?
  • tamamdır arkadaşlar, sildim müzikleri :)
  • bu sürümü nasıl güncelleyeceğiz ben yükledim cdsindewn ilk pcsutie kendi kendi güncelledi snra telefonu güncelle dedim aynı sürümde kaldı bi yardım arkadaşlar
  • quote:

quote:

Hafıza kartını biçimlendirin gidiyor hepsi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

quote:

Hafıza kartını biçimlendirin gidiyor hepsi.

biçimlendirmeye gerek yok, yukarıda verdiğim programla 5dk da silebiliyorsunuz

• Abiler acil yardım şuanda 6085 cep telefonumu update ediyordum ve DEPREM OLDU be pc suit bağlantısı kesildi dedi ve telefon açılmıyor lütfen bi kişi bana yol göstersin. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amphixus

Arkadaşlar telefon gerçekten çok güzel kesinlikle tavsiye ediorm bir hafta oldu alalı. Ufak bi detay sorunum var sadece şimdilik. İletim raporlarında gönderilen saaat telefonun ayarlı saatinden bir saat geride gözüküyor fakat iletim raporunun içine girdiğimde gösterdiği saat doğru, sadece tüm raporları gösterdiği ana ekranadki saat bir saat geri sizlerde de boyle bi sorun varmı?? bugün güncelledim versiyonu bu araada 5küsur bişeye unuttum tam sayıyı

arkadaslar aynı sorun bendede war.gelen mesajlar ver iletim raporları normal saatten bir saat geri.yazılım sorunu oldugunu dusundum ve versiyonu yukselttim 5.81 e ama herhangi bir degisme yok.bu konuda herhangi bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DraqoN-55

Millet nOldu bİlmiyorum telefon doonuyo ? NEDEN?? ve sesde cok cızırtı waR?

Hiç CewaP Yokmu Ya bU Ne bölLLee
  • quote:

quote:

PC Suite dan yazılımını güncelle.
  • nokia 5310 aldım sayenizde arkadaşlar telefonda hangi yazılımın yüklü oldugunu nasıl anlayabilirim?yazılımım eskiyse nasıl güncelleştirebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

quote:

quote:

PC Suite dan yazılımını güncelle.

YazıIm Zaten en son yazılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkural

nokia 5310 aldım sayenizde arkadaşlar telefonda hangi yazılımın yüklü oldugunu nasıl anlayabilirim?yazılımım eskiyse nasıl güncelleştirebilirim?

hayırlı olsun *#0000# ile öğrenebilirsin
  • Arkadaşlar telefonun şikayet ettiğiniz yönlerinihttps://www.nokiadanismahatti.com/ a yazınki düzeltebilsinler.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.