Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.sorum

arkadaşlar ben n95 kullnıcısydım acıkcası telefondan da baya anladıgımı dusunuyorum fakat 5310 da ne mesaj ayarlarında ne de ayarlarda msj atarken yazma dilini ingilzce yapabilmiş deigilim bu yuzden hep fazla kontür gitmekte bunu nasıl yapabilirm sadece telefonun dilinin english yapınca yazma dili ingilizce oluyo ama ben ingilizce kullanamk istemiyorum ?

2.sorum
    arkadaslar telefonun ekran parlaklıgını nereden ayarlıybilirm ole bir secenek yok tahminen kesin bişey deiyorum sensorlu olabilir cuku arada kısılıo fln artıyo ole kullanamk istemiyorum en parlak olarak ayarlamak istiyorum acaba nereden ayarlıyabilir

3.sorum
    herkeisn bildigi gibi kamerası yavas deniyor asıl bunu sebebi telin kendini otomatik oalrak gece moduna almasından dolayı bizzat denedim ısıga tutgum zaman catır catır hızlı calıso fakata az ısıkta gece moduna aldıgı için agılasıo kamera seceneklerinde gece modu diye bişeyde yok buna nasıl bi cagre bulabilirm

4.sorum

arkadaslar telefonun calma sesini mp3 yapamıyormuyuz

arkadalar cevaplarınızı beklioyrum simididen cok tessekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: xxANLKRLxx

arkadaslar sizlere 4 tane sorum olucak

2.sorum
    arkadaslar telefonun ekran parlaklıgını nereden ayarlıybilirm ole bir secenek yok tahminen kesin bişey deiyorum sensorlu olabilir cuku arada kısılıo fln artıyo ole kullanamk istemiyorum en parlak olarak ayarlamak istiyorum acaba nereden ayarlıyabilir

java telefonlarda ekran ışığını azaltıp -çoğaltma gibi bir seçeneğimiz bulunmuyor.
  • peki arakdaslar diger sorularıma bir cozum bulabilirmiyiz?
  • meraba arkadaşlar daha yeni üye oldum Hakkaten çok faydalı bi site. Arkadaşlar hepinizin görüşlerini bekliyorum. Yeni telefon alcam inş. 5310 mu alayım 5700 mı sizce. Telefonun hızlı hareket etmesi ve janjanlı olması önemli olduğu için. Ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBeYzAdE1963

meraba arkadaşlar daha yeni üye oldum Hakkaten çok faydalı bi site. Arkadaşlar hepinizin görüşlerini bekliyorum. Yeni telefon alcam inş. 5310 mu alayım 5700 mı sizce. Telefonun hızlı hareket etmesi ve janjanlı olması önemli olduğu için. Ne dersiniz

janjanlı falan derken program vb uygulamalar yüklemek açısından bahsettin galiba, o yüzden 5700 diyebilirim symbian olduğu için.
  • xxANLKRLxx

4.Soru için
    Her türlü müzik dosyası zil sesi oluyor. mp3,wma,aac,amr,mid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 24 Nisan 2008; 19:59:13 >
  • yok kardeş tipinin böyle kırmızılı siyahlı falan böyle renkli menkli olmasından bahsettim. Valla bana biraz daha bilgi verseniz daha iyi olcak. symbian dediğiniz olay talafona program yüklemekle ilgili bişey olsa gerek. Benim pek bilgim yok da. bide yeni sürümler yüklüyosunuz galba. neden? Ya dediğim gibi sağlamlık kalite güzel bi menü. tüm bunlar dahil 5700'ı mı tavsiye edersiniz
  • Arkadaşlar ben hala 5.81 versiyonu İngilizce ve Çince olarak kullanıyorum. Türkçe'ye nasıl çevirecem...
    Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

xxANLKRLxx

4.Soru için
    Her türlü müzik dosyası zil sesi oluyor. mp3,wma,aac,amr,mid.

çok tessekkurler arkadasım ufak bişeyi gozumden kacırmsım ondan saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBeYzAdE1963

yok kardeş tipinin böyle kırmızılı siyahlı falan böyle renkli menkli olmasından bahsettim. Valla bana biraz daha bilgi verseniz daha iyi olcak. symbian dediğiniz olay talafona program yüklemekle ilgili bişey olsa gerek. Benim pek bilgim yok da. bide yeni sürümler yüklüyosunuz galba. neden? Ya dediğim gibi sağlamlık kalite güzel bi menü. tüm bunlar dahil 5700'ı mı tavsiye edersiniz

5700 a program yükleyebiliyorsun evet..

fakat 5700 daki işletim sistemi (simbian) yavaş bir sistem..bunun aksine java tabanlı 5310 daha hızlı bir sistem..

5700 ın özelliklerine hakim değilim ancak sana 5310 hakkında bilgi verebilirim..

*telefon çook şık..3 misli fiyatı olan telefonlardan misli misli yakışıklı..karizmatik ve çekici..FARKLI..

*telefon nazik bir telefon..bunun nedeni ince ve küçük boyutlu olması..ancak telefonun kasası stabil..yani oynama gıcırdama felan yok..

*tuşlar büyük parmaklılar hariç kullanışlı..telefon ele ergonomik olarak oturuyor..

*sistem hızlı,,menü kullanışlı,,4 GB hafıza kartına imkan vermesi güzel bi özellik,,temalar ve görünümler şık ve göze hitap ediyor..eklemek ve değiştirmek te mümkün

*resetleme problemi olmuyor bende.. mp3 harici en ufak bir takılma yada verilen komuta geç tepki verme olmadı...1 haftalık mp3 dinleme süresi içerisinde ki toplamda yaklaşık 40 saat ; sadece 2 kez 1 saniyeden çook daha kısa süre durakladı..bu sorun bile sayılmayacak yazılımsal bir bug ve güncellemelerle düzeleceği kesin..

*pil süresi kullanıma göre 4 gün ila 2 gün arası..aralıksız mp3 dinledim ve pile hayran kaldım..1.5 gün yetti..o 1.5 gün içerisinde sürekli oyun,,mp3 ve tel görüşmeleri yaptım..neredeyse aralıksız elimdeydi ve ekran off konuma geçmedi bile..varın siz düşünün gerisini :) 16.7 mil renk bir ekran için telefon mükkemmel bir performans gösterdi

*telefonun dış sesi berrak ve kaliteli..ancak düşük..bu berraklık bazen kulaklarda yorgunluk yapabiliyor hoparlör açıkken..çünkü tüm tiz sesler en ufak ayrıntısıyla duyulabiliyor...ben çok memnun kaldım..

*telefonun kulaklık performansını tartışmak bile yersiz..10 üzerinde 11..neden derseniz..? elimdeki sony e407 mp3 player dan daha gür ve net ses veriyor..hayran oldum..kulaklarım patlayana kadar dinledim..sevdiğiniz bir parçayı açın ve sesi sonlayın..ben böyle bir şey görmedim..

-telefonun eksikleri var mı derseniz ? ben pek rastlayamadım..bunun nedeni bana istediğimi vermesi ve beni kendine hayran bırakması olabilir..o yüzden yazımı objektif yazmaya çalışsamda subjektif yanlarını lütfen söyleyiniz..

herkeze keyifli forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1981 -- 27 Nisan 2008; 5:31:57 >

• quote:

Arkadaşlar ben hala 5.81 versiyonu İngilizce ve Çince olarak kullanıyorum. Türkçe'ye nasıl çevirecem...
    Teşekkürler...

Arkadaşlar bu problemi nasıl halledeceğiz? Kanser ediyo resmen.
  • nss ile sanırım su anda procut kodu degişmiyo degişiyosada ben okumadım

degişiyoosa tr kodunu verip reinstall dersin tr gelir ama dedigim gibi emin degilim ben pararlel ithalat cihazımı bu yüzden jafta güncelledim
  • saol arkadaşım verdiin bildiler için
  • arkadaşlar 5310 da micro sd 4 GB kullanan varmı? yada hangi 4 gb sd uyumludur bilgisi olan varmı?
    nokia 4gb micro sd kartları turkiyeye geldimi,eger gelmediysede piyasadakileri kullanmak herhangi
    bir dezavantaja sebep olurmu???
    coook tesekkurler
  • Ben 2 gb lik SanDisk kullanıyorum (telefonla beraber 512 mb nokia vardı).
    Sandisk, kingston, nokia farketmez. Nokia bu konuda SE gibi değil; yeterki micro Sd olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: hwwwest

arkadaşlar 5310 da micro sd 4 GB kullanan varmı? yada hangi 4 gb sd uyumludur bilgisi olan varmı?
    nokia 4gb micro sd kartları turkiyeye geldimi,eger gelmediysede piyasadakileri kullanmak herhangi
    coook tesekkurler
  • yaw bu telefona bende hasta oluyorum alacam ama ne zaman bilmem
  • Güzel bir telefon Nokia gören ilgi üzerine bu seri üzerine yeni modeller çıkarıyor?

• Burada bir durum var hocam.micro sd demekle iş bitmiyor.
    Misal :
    Kingston in 2 gb lık micro sd kartları saniyede 6mb civarı gibi bir veri ile yazarken ,nokia nın kendi 1gb lık kartı saniyede 500kb gibi bir hızla yazmakta.Hafıza kartının telefonun hızı konusunda etkisi yadsınamayacak şekilde

quote:

Ben 2 gb lik SanDisk kullanıyorum (telefonla beraber 512 mb nokia vardı).
    Sandisk, kingston, nokia farketmez. Nokia bu konuda SE gibi değil; yeterki micro Sd olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: hwwwest

arkadaşlar 5310 da micro sd 4 GB kullanan varmı? yada hangi 4 gb sd uyumludur bilgisi olan varmı?
    coook tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: xxANLKRLxx

arkadaslar sizlere 4 tane sorum olucak

1.sorum

arkadaşlar ben n95 kullnıcısydım acıkcası telefondan da baya anladıgımı dusunuyorum fakat 5310 da ne mesaj ayarlarında ne de ayarlarda msj atarken yazma dilini ingilzce yapabilmiş deigilim bu yuzden hep fazla kontür gitmekte bunu nasıl yapabilirm sadece telefonun dilinin english yapınca yazma dili ingilizce oluyo ama ben ingilizce kullanamk istemiyorum ?

2.sorum

3.sorum
    herkeisn bildigi gibi kamerası yavas deniyor asıl bunu sebebi telin kendini otomatik oalrak gece moduna almasından dolayı bizzat denedim ısıga tutgum zaman catır catır hızlı calıso fakata az ısıkta gece moduna aldıgı için agılasıo kamera seceneklerinde gece modu diye bişeyde yok buna nasıl bi cagre bulabilirm

4.sorum

arkadaslar telefonun calma sesini mp3 yapamıyormuyuz

arkadalar cevaplarınızı beklioyrum simididen cok tessekkurler

1. Cevap;
    menu>mesajlar>mesaj ayarları>metin mesajları>karakter desteği>indirgenmiş olarak değiştirirsen sorun çözülür. Yazarken Türkçe yazar dikkate alma gönderirken GSM alfabesi ile gönderir.

2. Cevap;
    Ekran parlaklığını sensörü sayesinde cihaz kendisi ayarlıyor. Kullanıcıya böyle bir seçenek sunmuyor.

3. Cevap;
    Kamera konusunda herkesin ortak sıkıntısı malesef çok yavaş olması. Vizördeki yavaşlık çok büyük sorun değil ama kaydederken aşırı beklemesi (denedim 1200X1600 çözünürlükte tam 17 saniye) gerçeken çok can sıkıcı.

4. Cevap;
    Telefon tarafından desteklenen her türlü ses formatını zil sesi yapabiliyoruz. (mp3, wma, aac v.b. hatta 3gp ve mp4 uzantılı video klipler)

uzun zamandır foruma giremiyorum o yüzden cevap gecikti umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 2 önemli sorumolcak gene
    1) (onceden bahsetmiştim tesekkurler cevaplar için ama yeni bir sorum olcak konuyla ilgili)
    Veri hızı enfazla micro sd yi alsak bir sorun cıkmaz ozaman?
    nokia nın 5310 için ürettiği 4Gb micro sd yi almak zorunda deiliz yani.

2) arkadaslar 5310 a uyumlu microfonu olan kulaklık varmıdır acaba? bilgisayar kulaklıkları gibi deil tabi,kulakiçi.
    tavsiyesi olan varsa cok sevinirim,
    tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.