Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

@HePsİ1LeŞmE

Kapağı vidalı olduğu için değiştirmek zor serviste değiştirmeni öneririm.

KAÇ YTLYE PATLAR ÇİZİLİYOR CEBİMDE ÇOK BENDE sevmiyom çiizik ekranı

Fiyatını bilmiyorum ama şeffaf bant yok mu ekranda?
  • quote:

quote:

quote:

@HePsİ1LeŞmE

şeffaf bant çok gzel oluyor.benim eski telde aldığım gün sökmüştüm çok derin bi çizik oluştu bi gün yere düşürdüğümde bunda yaklaşık 20 gün kadar sökmedim ama sonradan kenardan kalkmaya başladı.

demem o ki şeffaf bant çok güzel ama ömrü kısa

• quote:

quote:

quote:

@HePsİ1LeŞmE

yok ben 2 el aldım çıkarmış aldığım kişi ağustosta alınmış tel 1 ay içinde çıakrmışlardı heralde bayandan temiz aldım ama bende çizildi o bantlardan bulabilmiyiz peki?telefoncularda satılır belki

• Arkadaşlar usb nin takıldığı yerin açılma yerini kopardım..Sizce böle idare eder mi çok belli olmuyo ya da ne yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

Arkadaşlar usb nin takıldığı yerin açılma yerini kopardım..Sizce böle idare eder mi çok belli olmuyo ya da ne yapabilirim?

Nasıl kopardın onu hocam ya çok çirkin gözükür bence kapak değiştirirsen iyi olur.
  • Beyler telefona 4 gb SDHC hafıza kartı aldım (Teknosa'dan şu anki fiyatı 27 Tl). Hiçbir yavaşlama veya uyumsuzluk yaşanmadı belirtmek istedim. 4 gb kart ile beraber harika bi XpressMusic oldu, müzik dinlemek için birebir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Beyler telefona 4 gb SDHC hafıza kartı aldım (Teknosa'dan şu anki fiyatı 27 Tl). Hiçbir yavaşlama veya uyumsuzluk yaşanmadı belirtmek istedim. 4 gb kart ile beraber harika bi XpressMusic oldu, müzik dinlemek için birebir.

paylaşman için sağol, acaba 8GB takarsak yavaşlama olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Beyler telefona 4 gb SDHC hafıza kartı aldım (Teknosa'dan şu anki fiyatı 27 Tl). Hiçbir yavaşlama veya uyumsuzluk yaşanmadı belirtmek istedim. 4 gb kart ile beraber harika bi XpressMusic oldu, müzik dinlemek için birebir.

paylaşman için sağol, acaba 8GB takarsak yavaşlama olur mu ?

Yavaşlama olacağını hiç sanmam çünkü o 8gb'lık kartta aynı SDHC teknolojisini kullanıyor. Ancak telefon için bi noktaya değineyim mesajlarınızı arada bir silin toplam 2000'e yaklaştığı zaman yavaşlama gözüküyo telefonda. Özellikle açma kapama yaparken ve mp3lerde şarkı değiştirirken.

• Arkadaşlar benim telefon yazın suya düşmüştü ama çalıştı sonradan ve geçen aylarda 4-5 defa yere düştü.Şimdide açılıyor kendi kendine kapanıyor,açılıyor kendi kendine kapanıyor durmadan...VE durmadan donmalar yapıyor.Pili çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyom.bazen açılıyo telefon bazen açılmıyor anlıyacağınız sapıttı iyice...Sizce sorun nedir ? Garantisi var verecem teknik servise ama sizin görüşlerinizide öğreneyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Arkadaşlar benim telefon yazın suya düşmüştü ama çalıştı sonradan ve geçen aylarda 4-5 defa yere düştü.Şimdide açılıyor kendi kendine kapanıyor,açılıyor kendi kendine kapanıyor durmadan...VE durmadan donmalar yapıyor.Pili çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyom.bazen açılıyo telefon bazen açılmıyor anlıyacağınız sapıttı iyice...Sizce sorun nedir ? Garantisi var verecem teknik servise ama sizin görüşlerinizide öğreneyim.

Versiyonu kaç ?
  • en sonki versiyonu upload ettim.
  • en son versiyon hala v9.42 değil mi?
  • cihaz ilk çıktıgında almıştım 2.3 sayfalarda yorumlarım vardır ne yaparsanız yapın bass özürlü bir cihaz

kamera konusuna gelınce bari vga koy 2mpx yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonLighteR

zayıf kalmıs burası bende 5310 saHIbıyım telım yurtdısı product kodu nedır bu modelın arkadaslar turkce ıcın..

Telefonun Ürün kodu: RM-303
  • anladım bendekıde 303 demekkı degılmıs nokıa a.s zaten
  • telefon mefta bu kadar uyuz kılıbık bi telefon görmedim.4 yıldır n-gage qd kullanıyordum çok sağlam bi telefondu.4-5 aydır bu telefonlayım doğru dürüst kullanamadık daha...

teknik servise verecem.
  • Arkadaşlar işte size Nokia 5310 ile çektiğim bir fotoğraf. Yer: Cevahir Alışveriş Merkezi

• gayet guzel ckeım olmus arkadasım.. uzaktan almana ragmen .. bendede 5310 var ben cok memnunum cıhazımdan harıka ses muthıs kulaklık sesı ıncelık ve hafıflık.. daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salash1

Arkadaşlar işte size Nokia 5310 ile çektiğim bir fotoğraf. Yer: Cevahir Alışveriş Merkezi

Gayet güzel çekmiş o kadar da kötü değil bence kamerası bir tek flaş yok o kötü.

• Bir resimde benden
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.