Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda usb kablo aldım evde güncelleyecektim baktıp nokia bayiyi telefonumun versiyonunu güncelleştirmek istiyorum dedim tamam hemen yapalım dediler nokia'dan böyle 1 şey beklemezdim sadece telefonu verdim 10 dak içinde yeni versiyon yüklenmiş oldu ses artışı tabiki oldu 1 de dikkatimi çeken ekranda konuşurken süre gözükmüyordu o seçenek eklenmiş artık açabiliyorsunuz
  • arkadaşlar bu telefonun ortalama şarj süresi hakkında bilgi verebilir misiniz??

günde ortalama 1-2 saat müzik dinleyerek şarjı kaç gün gider??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-AcTioN

arkadaşlar bu telefonun ortalama şarj süresi hakkında bilgi verebilir misiniz??

2 gün gider en az konuşma fazla yapmazsan
  • şarj bitti enerji tasarrufu için şarj aletini prizden çekin

yeni versiyonda bu yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rua_d

quote:

Orjinalden alıntı: rua_d

02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.

evet arkadaşlar beklediğim cevap Nokia Türkiyeden geldi tabi tatmin edici değil. Ekranda çıkan noktalarla alakalı kendilerine bir şikayet gelmediğini seri üretimde bir hata olsa kesin şikayet geleceğini ve Nokia tarafındanda bir seri üretim hatası bildirilmediğini söylediler. Telefonu yetkili servise götürüp baktırtmam lazımmış. ironimperor adlı kullanıcı çektiği resimleri eklemiş ve hiç nokta olmadığını söylüyor.birkaç 5310xm de denedim ve aynı sorunla karşılastım.şimdi napcamı şaşırdım. servise versemmi cihazı acaba

dün cihazı Nokia Shopa götrdüm.standda duran tlfndada kamera denedim ve noktalar belirgindi. yetkiliye durumu izah ettim. bu durumu bildiklerini ve cihazı satarken müşterilerine bu durumu belirttiklerini söylediler. ayrıca nokia ya gönderilen cihazların aynen geri geldiği ve telefonun müzik amaçlı üretildiği kamerasının bunu yapabileceği cevabının verildiğini söyledi yetkili arkadaş. galiba bi markadan soğumak böyle oluyor.

• Ne yaptıysam yeni versiyon yüklenmedi.

Nsu yu kaç kere silip yeniden kurdum, nokia cable driver .'in kaç değişik sürümünü kullandım. Yine de olmadı.

Service layer hosts diye bir hata var
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Ne yaptıysam yeni versiyon yüklenmedi.

Nsu yu kaç kere silip yeniden kurdum, nokia cable driver .'in kaç değişik sürümünü kullandım. Yine de olmadı.

NOKİA shop a götür telefonu ücretsiz yüklesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Ne yaptıysam yeni versiyon yüklenmedi.

Herhangi bir kvk yetkili servisinide götürsen garanti varsa bedava yükleyebiliyor.
  • yeni güncelleme çıktı V 9.42
  • ben yukledim v9.43 yi...gozle gorulur bi degisiklik yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

ben yukledim v9.43 yi...gozle gorulur bi degisiklik yok....

Kamerada hızlanma olsa süper olacak bir tek o canımı sıkıyor diğer yönleri süper bence
  • arkadaşlar baştan bi 10 sayfa okudum cevap pek yok ben bu telefonu daha yeni aldım fakat hoparlör ses kalitesi pek tatmin etmedi
    elektrogitar olmadığı sürece yeterli fakat elektrogitar işin içine girince şarkı dinlenmiyor.
    versiyon 5.81
    yeni sürüm yüklesem faydası olur mu bu duruma
    ses yüksekliği artıyormuş fakat kalitesinde bir fark oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-AcTioN

arkadaşlar bu telefonun ortalama şarj süresi hakkında bilgi verebilir misiniz??

2 gün kadar gider kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebron_1994

bunu belki deniyebilirim bu * 0 # nin altındaki yer oynuyor ayrıca bide yukar kulaklık usb girişi ve kapama açma tuşunun olduğu yerdeki o küçük kapakcık varya kamera merceğinin altında olan kapak orada oynuyo hadi orayada bi çözüm bul.

valla telefon alalı benım de 2 hafta fılan oldu ama arkadasımın dedıgı gıbı * 0 ve # nın alt tarafında hafıf bı oynama ve hafıf bı gıcırdama var ne yapsam kı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmette

quote:

Orjinalden alıntı: lebron_1994

bunu belki deniyebilirim bu * 0 # nin altındaki yer oynuyor ayrıca bide yukar kulaklık usb girişi ve kapama açma tuşunun olduğu yerdeki o küçük kapakcık varya kamera merceğinin altında olan kapak orada oynuyo hadi orayada bi çözüm bul.

valla telefon alalı benım de 2 hafta fılan oldu ama arkadasımın dedıgı gıbı * 0 ve # nın alt tarafında hafıf bı oynama ve hafıf bı gıcırdama var ne yapsam kı acaba?

Bende oynama falan yok
  • Arkadaşlar benim çok büyük bi sorunum var bu sabah 5310 telefonumun versiyonunu yükselttim ama şimdi hafıza kartını kullanamıyorum benden şifre istiyor ne yaptıysam olmuyor. lütfen yardımcı olun ne yapılabilir şimdi...

2 tane ayrı kart okuyucuya taktım kartı görmüyorlar ikiside

telefonda hafıza kartına hiç bi işlem yapmama izin vermiyor sürekli şifre istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin_33 -- 28 Ocak 2009; 15:20:20 >
  • Arkdaslarımız bir cok tema ve oyun linkleri verdiler onlara cok tesekürler ama bi sorum olacak bu oyunları ve temaları bilgisayarımıza kaydettikten sonra onları nasıl tlf açcaz ve tlf neresine actacaz.Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saolun Simdiden....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhatcavga

Arkdaslarımız bir cok tema ve oyun linkleri verdiler onlara cok tesekürler ama bi sorum olacak bu oyunları ve temaları bilgisayarımıza kaydettikten sonra onları nasıl tlf açcaz ve tlf neresine actacaz.Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saolun Simdiden....

telefonu depolama aygıtı olarak seç direk istediğin yere at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Ocak 2009; 18:03:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: zuhatcavga

Arkdaslarımız bir cok tema ve oyun linkleri verdiler onlara cok tesekürler ama bi sorum olacak bu oyunları ve temaları bilgisayarımıza kaydettikten sonra onları nasıl tlf açcaz ve tlf neresine actacaz.Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saolun Simdiden....

telefonu depolama aygıtı olarak seç direk istediğin yere at

İlgin için tesekkür ediyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GothicRock

arkadaşlar baştan bi 10 sayfa okudum cevap pek yok ben bu telefonu daha yeni aldım fakat hoparlör ses kalitesi pek tatmin etmedi
    elektrogitar olmadığı sürece yeterli fakat elektrogitar işin içine girince şarkı dinlenmiyor.
    versiyon 5.81
    yeni sürüm yüklesem faydası olur mu bu duruma
    ses yüksekliği artıyormuş fakat kalitesinde bir fark oluyormu

arkadaşlar cevap verebilecek olan yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.