Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: delphi.net

quote:

Orjinalden alıntı: rua_d

02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.

arkdaşlar evet o bendede var ama ışıklı ortam çekimi güzel ama.

bende o noktalardan yok sanırım

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

• Telefonu alalı 2 ay olmuştur.Kesinlikle çok ama çok memnunum.Kamerası beklediğimden iyi.Memnunum.Ama özellikle ses kalitesi dillere destan.Kulaklıkla tabi.Ses kalitesi olarak sahip olduğum en iyi cihaz budur.Yani müzik dinlemek istiyorum diyen arkadaşlar düşünmeden alsın derim.Dışarıya sesi standart.Mükemmel değil.Ama zaten dışarıya ses verip ne yapacağız valla kesinlikle tavsiye ederim bu telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.I.P.

Telefonu alalı 2 ay olmuştur.Kesinlikle çok ama çok memnunum.Kamerası beklediğimden iyi.Memnunum.Ama özellikle ses kalitesi dillere destan.Kulaklıkla tabi.Ses kalitesi olarak sahip olduğum en iyi cihaz budur.Yani müzik dinlemek istiyorum diyen arkadaşlar düşünmeden alsın derim.Dışarıya sesi standart.Mükemmel değil.Ama zaten dışarıya ses verip ne yapacağız valla kesinlikle tavsiye ederim bu telefonu

ben creative ep630 ile kullanıyorum. süper

• arkadaşlar şöyle bir ilginçlikte var. ben karanlık ortamda biriki çekim yaptım bunu facebook a yükledim resimleri normalde bilgisyarda da gözüken noktalar facebook a yüklediğimde yoktu. anlayamadım. siz bi teşhis yapabildiniz mi?
  • quote:

arkadaşlar şöyle bir ilginçlikte var. ben karanlık ortamda biriki çekim yaptım bunu facebook a yükledim resimleri normalde bilgisyarda da gözüken noktalar facebook a yüklediğimde yoktu. anlayamadım. siz bi teşhis yapabildiniz mi?

Bilgisayarda gözükmüyor kırmızı noktalar o yüzden pek problem yaratmıyor
  • telefonu'mu orjinal 3310 şarj aletiyle şarj ediyorum bi sorun olur mu:? yoksa orjinal kendi hızlı şarj aletini alayım mı?800mh lik
  • yaa arkadaşlar bişey soracam size biriyle konuşurken görüşme sırasında karşıdakine müzik dinletmek istiyorum bu 5310 ile ama "izin yok" diyor. acaba bu izni nasıl alabilirim. bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironimperor

quote:

Telefonu alalı 2 ay olmuştur.Kesinlikle çok ama çok memnunum.Kamerası beklediğimden iyi.Memnunum.Ama özellikle ses kalitesi dillere destan.Kulaklıkla tabi.Ses kalitesi olarak sahip olduğum en iyi cihaz budur.Yani müzik dinlemek istiyorum diyen arkadaşlar düşünmeden alsın derim.Dışarıya sesi standart.Mükemmel değil.Ama zaten dışarıya ses verip ne yapacağız valla kesinlikle tavsiye ederim bu telefonu

ben creative ep630 ile kullanıyorum. süper

bu kulaklığın fiyatı nasıl, bir de dayanıklı mı?

• @Eveon ,Çok dayanıklı kulaklık alırken için rahat olsun hepsiburada fiyatı 71 tl sen bunu piyasada 60-80 arasında çok rahat bulursun.Paraya degicektir.
  • quote:

noktalar çekim sırasında oluşup bilgisayar ekrnına alıncamı kayboldu yoksa hiçmi belirmiyor. bu çok önemli çünkü seri üretim hatası olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

5310 da kumandalı kulaklık( çal/durur, sonraki önceki, ses aç/ses kıs düğmeleri olan) kulaklık kullanınlır mı?
    Misal

nokia n81 kulaklığı denedim ve kumanda fonksiyonları çalısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironimperor

quote:

quote:

02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.

arkdaşlar evet o bendede var ama ışıklı ortam çekimi güzel ama.

bende o noktalardan yok sanırım

noktalar çekim sırasında oluşup bilgisayar ekrnına alıncamı kayboldu yoksa hiçmi belirmiyor. bu çok önemli çünkü seri üretim hatası olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

@Eveon ,Çok dayanıklı kulaklık alırken için rahat olsun hepsiburada fiyatı 71 tl sen bunu piyasada 60-80 arasında çok rahat bulursun.Paraya degicektir.

cevap için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

@Eveon ,Çok dayanıklı kulaklık alırken için rahat olsun hepsiburada fiyatı 71 tl sen bunu piyasada 60-80 arasında çok rahat bulursun.Paraya degicektir.

cevap için teşekkürler

buradan 49 YTL'ye alabilirsin, bende aldım - tavsiye ederim.

Fakat kulaklıktan çok şey beklememek lazım, fiyatına göre çok iyi - ama pek detaylı değil ve EQ ayarları yapılmadıkça basslar diğer frekansları boğuyor.

ayrıca kablosu biraz kalitesiz.

ama 49 YTL'ye, daha iyi bir kulaklık bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 10 Ocak 2009; 20:50:47 >

• Sennheiser Cx300 'de öneririm kaliteli kulaklık
  • @rua_d bilgisayardada nokta yok telefondada
  • cevap için teşekkürler ironimperor
  • quote:

evet arkadaşlar beklediğim cevap Nokia Türkiyeden geldi tabi tatmin edici değil. Ekranda çıkan noktalarla alakalı kendilerine bir şikayet gelmediğini seri üretimde bir hata olsa kesin şikayet geleceğini ve Nokia tarafındanda bir seri üretim hatası bildirilmediğini söylediler. Telefonu yetkili servise götürüp baktırtmam lazımmış. ironimperor adlı kullanıcı çektiği resimleri eklemiş ve hiç nokta olmadığını söylüyor.birkaç 5310xm de denedim ve aynı sorunla karşılastım.şimdi napcamı şaşırdım. servise versemmi cihazı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Sennheiser Cx300 'de öneririm kaliteli kulaklık

fakat fiyatı 90-100 tl civarı
    bir de philips'in xpressmusic serisi için özel ürettiği bir kulaklığı gördüm, 35 liraydı, onunla ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Sennheiser Cx300 'de öneririm kaliteli kulaklık

fakat fiyatı 90-100 tl civarı
    bir de philips'in xpressmusic serisi için özel ürettiği bir kulaklığı gördüm, 35 liraydı, onunla ilgili bilgisi olan var mı?

Philips kesinlikle önermiyorum ep630 al işini görür o zaman

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.