Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür nike sorunlarıma cevap verdiğin için
  • Karanlık ortamda kamerası onu yapıyor zaten flash olmadığı için resim çekemeyeceğime göre yapması çokta önemli değil benim için

bende resim çekmek için pek kullanmıyorm ve telefonun özelliklerinden gayet memnunum ama sıfır aldığım bi ürünün hatalı olması canımı biraz sıkıyo doğrusu. biraz daha üzerine gitmeyi düşünüyorum bu konunun. Bide Nokia 5800 Xpress Music çıkıcak piyasaya inceleyin derim.
    http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_1134802

• quote:

Orjinalden alıntı: delphi.net

çok sağol Nike içim rahatladı.

bide bu telle gelen "City Bloxx" oyununu nerden indirebilirim. telefondan başka bi arkdaşa atacamda . telefonda gönderemiyorum sistem dosyası olduğundan acaba ayarıyeten varmı varsa nerden bulabilirim.
    şimdiden teşekkür ederim

arkdaşlar bileniniz varmı lütfen yardım edin.
  • ark tel yazılımını güncelledim ses arttı sorun çıkmadı korkanlar varsa denesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinar626

ark tel yazılımını güncelledim ses arttı sorun çıkmadı korkanlar varsa denesin

bende maaşı bekliyom data kablosu alıp güncellicem haftaya
  • ark sizin tellede foto çekerken takılıyor mu
  • arkadaşlar aranızda pembe 5310 xm kullanan var mı veya pembe temaları nasıl bulabilirim.nişanlımın telefonu servisten geldiğinde içinde kırmızı temalar yüklüydü ama telefon pembe ve hoş olmadı.sizce pembe orjinal nokia 5310xm temalarını bulabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoosef

arkadaşlar aranızda pembe 5310 xm kullanan var mı veya pembe temaları nasıl bulabilirim.nişanlımın telefonu servisten geldiğinde içinde kırmızı temalar yüklüydü ama telefon pembe ve hoş olmadı.sizce pembe orjinal nokia 5310xm temalarını bulabilirmiyim?

www.zedge.net yukardan 5310 seç temaları indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Favori Oyunlarım İsteyen indirsin hepsi çalışıyor

Aradaki '' - '' leri kaldırın...

/>

Oyun Download

Favori Oyunlarım İsteyen indirsin...

• Arkadaşlar telfonu 2 hafta içinde alcam ancak kafamda 1 tek soru işareti var.Şimdi arkadaşımda 2gb hafıza kartı var ancak telefon donuyor ya benim aldıgım teldede bu sorun olursa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Arkadaşlar telfonu 2 hafta içinde alcam ancak kafamda 1 tek soru işareti var.Şimdi arkadaşımda 2gb hafıza kartı var ancak telefon donuyor ya benim aldıgım teldede bu sorun olursa?

Donmadan kastın telefon kitleniyor mu reset falan mı atıyor?
  • Telefon donuyor hiç bişey yapamıyorsun teli resetleyince geçiyor. hafıza kartında müzik dinlerken sizdede oluyormu?Yoksa hafıza kartının kalitesiylemi ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkın. -- 6 Ocak 2009; 15:44:23 >
  • quote:

Telefon donuyor hiç bişey yapamıyorsun teli resetleyince geçiyor. hafıza kartında müzik dinlerken sizdede oluyormu?Yoksa hafıza kartının kalitesiylemi ilgili.

bu telefonda böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar ve içinde 1GB müzik yüklü, yalnız müziklerin bulunduğu klasörde hafif tıkanma yapar.
    eğer daha da hızlı olsun istiyorsanız kingston,sandisk gibi kaliteli markaların 2 veya 4 gb lık hafıza kartlarını alabilirsiniz.
  • quote:

Telefon donuyor hiç bişey yapamıyorsun teli resetleyince geçiyor. hafıza kartında müzik dinlerken sizdede oluyormu?Yoksa hafıza kartının kalitesiylemi ilgili.

Eski versiyonlarda arada bir yapıyor son versiyonda herhangi bir takılma donma yok hafıza kartını kaliteli marka alırsan hiç yavaşlama donma olmaz ben nokia'nın verdiği hafıza kartını kullanmıyorum kingston kullanıyorum hiç bir sorunum yok.
  • Bir kaç tane beğendiğim Wallpaper
    Aradaki '' - '' leri kaldırın...

http://rapid-sha-re.com/files/180423041/5310_Wallpaper.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Ocak 2009; 18:57:10 >

• Beyler benim bi sorunum var. Kameranın lensine silgi çöpü kaçtı. Direk kameranın içine gitti çöp ve orda duruyo. Orayı açıp bişeyler yapamazmıyız bi yolu varmıdır. Garanti falan yok telefonda hertürlü açabilirim içini yani.

(edit: yüzbaşı olduğum mesajım) gülümseyin ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 6 Ocak 2009; 19:40:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Beyler benim bi sorunum var. Kameranın lensine silgi çöpü kaçtı. Direk kameranın içine gitti çöp ve orda duruyo. Orayı açıp bişeyler yapamazmıyız bi yolu varmıdır. Garanti falan yok telefonda hertürlü açabilirim içini yani.

Helal olsun diyorum sana nasıl yaptın onu Bunun kapağı vidalı işin zor yani

• ya vidaları açmaya alet takımım var. Motorola e398i sökmek için almıştım biyerlerden ama kameraya ulaşabilirmiyim acaba onu merak ediyorum kocaman orda duruyo sinirimi bozuyo
  • Yardımcı olan herkeze çok teşşekkürlerr.Ay sonu telefonu alıcam kesin olarak.Saolun.
  • Beyler Telefon için güzel ve tam sürüm oyun nerden bulabiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.