Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

9. versiyonunda ne gibi farklılıklar var acaba? Hani driverlarda felan yazar şu şu düzeltildi gibi bu fw lerde de böyle bir text dosyası varmı acaba?

Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42: - Support for new memory component - Support for a new display component - General improvements for Java implementation - Handling of message alert tone settings optimized - Comes with Music support optimized - Java MIDlets updated - Operator list updated

Burası ilgin geldi, artık 8GB / 16GB kart desteklermi acaba ?

8 gb desteklemesi lazımhttp://www.gsmarena.com/nokia_5310-2087.php

• Arkadaşlar tel yazılımını güncellediğimizde ses gerçekten hissedilir derecede artıyormu birde 5310 xp tema neden bulabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinar626

Arkadaşlar tel yazılımını güncellediğimizde ses gerçekten hissedilir derecede artıyormu birde 5310 xp tema neden bulabiliriz

Güncelle Sesi çok artıyor ama son sesste cızırtı yapıyor biraz
  • www.zedge.net ' te istemediğin kadar tema bulabilirsin.
  • sagol arkadasum birde temayı kurdum süper hepsi ama su 4 yönlü şey warya onu nasıll kapatıcaz yukarı kamera sol yeni mesaj sag ajanda aşagı rehber böyle 4 yönlü birşey war ekranda bunu nasıl kaldrırız acil
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

9. versiyonunda ne gibi farklılıklar var acaba? Hani driverlarda felan yazar şu şu düzeltildi gibi bu fw lerde de böyle bir text dosyası varmı acaba?

Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42: - Support for new memory component - Support for a new display component - General improvements for Java implementation - Handling of message alert tone settings optimized - Comes with Music support optimized - Java MIDlets updated - Operator list updated

Teşekkürler dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurboSK

www.zedge.net ' te istemediğin kadar tema bulabilirsin.

Teşekkürler bende baya bir tema indirdim sayende temayı değiştirince telefonun hızı baya arttı bende ne alakaysa
  • arkadaşlar tüm konuyu tarayamadım ama 5310 xm in işletim sistemi nedir. haber 7 ve shiftdelete.net e göre Symbian S60 işletim sistemleri taşıyan cep telefonları tehlike altında.

haber 7
    http://www.haber7.com/haber/20090102/Nokia-kullanicilari-dikkat.php

shiftdelete.net
    http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/67284-nokia-sahipleri-dikkat.html

arkadaşlar bende bu iki haber sitesinin yalancısıyım. şu işletim sistemine bi bakalım da neymiş neyin nesiymiş bi anlayalım.

• Symbian değil 5310 5310 işletim sistemi java

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Ocak 2009; 18:02:43 >
  • çok sağol Nike içim rahatladı.

bide bu telle gelen "City Bloxx" oyununu nerden indirebilirim. telefondan başka bi arkdaşa atacamda . telefonda gönderemiyorum sistem dosyası olduğundan acaba ayarıyeten varmı varsa nerden bulabilirim.
    şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delphi.net -- 2 Ocak 2009; 18:51:13 >
  • Telefonun sıfırı kaçtan gidiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Telefonun sıfırı kaçtan gidiyor?

350-400 arası en ucuzu
  • bu telefonun video çekim formatı mp4 mü yok 3gp mi.Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba87

bu telefonun video çekim formatı mp4 mü yok 3gp mi.Yardımcı olursanız sevinirim

3gp video çekim kalitesi düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

teşkkürler birde normal bir kullanımda(mesela şehir dışında sevgilim yok önemli bir iş adamı değilim telefon benim kullandığım bir araç; lazım olunca kullanırım,müzik olur günde 20dakka falan, sevgilin yanındayasa kafa dinlemen şart)şarjı ortalama ne kadar gider.Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

• 02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rua_d

02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.

malesef o herkeste var..

• quote:

02.09.2008 den beri cihazı kullanıyorum. Teknosadan aldım ve 2. gün foto çekerken ışığın az olduğu ortamlarda ekranda oldukça fazla kırmız ve yeşil nokta farkettim. sonraki gün aldığım Teknosaya götürdüm ama yetkili değişim yapamayacaklarını söyledi. Teknosa yetkilisinden depodan bir cihaz çıkamasını rica ettim ve aynı şekilde ışığın az olduğu ortamda deneme yaptım aynı sorunla karşılaştım. Bunun üzerine yetkili sahıs durumun seri üretim hatası olabileceğini ve srvise götürmemi söyledi. 3 günlük cihazı açtırmak içimden gelmediğinden servise götürmedim ve kullanıyorum. 3 gün önce Nokia Türkiyeye konuyla alakalı mail attım ve cevap bekliyorum. ( cevabı paylaşıcam ). Kullananların cihazlarında aynı noktalar varmı acaba cvp verirseniz sevinirim.

arkdaşlar evet o bendede var ama ışıklı ortam çekimi güzel ama.

• quote:

Karanlık ortamda kamerası onu yapıyor zaten flash olmadığı için resim çekemeyeceğime göre yapması çokta önemli değil benim için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

teşkkürler birde normal bir kullanımda(mesela şehir dışında sevgilim yok önemli bir iş adamı değilim telefon benim kullandığım bir araç; lazım olunca kullanırım,müzik olur günde 20dakka falan, sevgilin yanındayasa kafa dinlemen şart)şarjı ortalama ne kadar gider.Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Günde 40 dk müzik dinliyorum ortalama, konuşma az yapıyorum lazım olursa yani 3-3.5 gün gidiyor şarj Sıfır telefon alacaksan eğer 12 saat şarj et ve 4-5 kere tam boşaltıp tam doldurmanı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Ocak 2009; 16:46:44 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.