Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar son cıkan versıyonda gozunuze bı yenılık takıldımı ?
  • Abime bu modeli alma dediğim halde aldı. Müzik telefonu bu hoparlörü süperdir dedi. Aldıktan sonra hayal kırıklığına uğradı. Nokia'ya iade için uğraştı ama olmadı. Nokia iade almadı. Telefonda bırakın çağrı geldiğinde sesini duymayı kendi hoprlöründe müzik bile dinlenemiyor. Nokia bu işte. Her pis lafı hak ediyorlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Abime bu modeli alma dediğim halde aldı. Müzik telefonu bu hoparlörü süperdir dedi. Aldıktan sonra hayal kırıklığına uğradı. Nokia'ya iade için uğraştı ama olmadı. Nokia iade almadı. Telefonda bırakın çağrı geldiğinde sesini duymayı kendi hoprlöründe müzik bile dinlenemiyor. Nokia bu işte. Her pis lafı hak ediyorlar ...

hocam versiyonu güncellemeyi dene bu dediğin sorunların hepsi ortadan kalkacak.
    ayrıca creative ep630 veya sennheiser cx300 gibi biraz kaliteli kulakloklarda kullanmayı dene o zaman farkı goreceksin

• Versiyonu güncellemeyi istediğimde bu hatayı "Nokia Servce Layer Host Process Çalışmayı durdurdu" veriyor.
    Çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 27 Aralık 2008; 1:11:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Abime bu modeli alma dediğim halde aldı. Müzik telefonu bu hoparlörü süperdir dedi. Aldıktan sonra hayal kırıklığına uğradı. Nokia'ya iade için uğraştı ama olmadı. Nokia iade almadı. Telefonda bırakın çağrı geldiğinde sesini duymayı kendi hoprlöründe müzik bile dinlenemiyor. Nokia bu işte. Her pis lafı hak ediyorlar ...

Telefonu son versiyona güncelleştir sesini duymaması imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

http://www.hepsiburada.com/kingston-4gb-micro-secure-digital-kart-2-adaptor-sd-mini-ve-sd-sdc4gb-2adp/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72790

Yazma Okuma hızı yazmıyor ama sandisk iyi markadır. Yukarıdaki linktede benim kartın 4gb olanı var. Ben 2gb kullanıyorum memnunum

Teşekkürler, bundan daha hızlı okuma/yazma performansına sahip kart varmıdır ?

varsa bile, 5310 üzerinde pek bir fark yaratırmı ?

saygılar.

• selamlar..
    aranıza yeni dahil oldum.bugün aldım nokia 5310..
    benim istediğim ince telefon olmasıydı üzerine birde mp3 player gibi bir telefon eklenince çok güzel olmuş.kamera ile hiç işim olmaz zaten..
    yanlız telefon kullanımıyla pek aram olmadığından sessiz ve titreşime alamadım teli..
    ayrıca sol tarafta bulunan müzik kısayol tuşları tuş kilidi açıkken play tuşuna bastığımda müzik çalmasını engelleyebilirmiyim yada hopörlerden gelmesini engelleyebilirmiyim.
    son olarakda ilk ekranda bulunan indirme,çalar saat music guess gibi seçenekleri değiştirmem mümkünmü mesela indirme yerine kronometre koyabilirmiyim..
    cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • ARKADASLAR..
    tel i enson bilgisayara baglayip fotolari kopyaladim sonra teli cıkardiktan sonra telefon dondu ve kapatıp tekrar acmaa calsıtıgımda telefon acılmadı beyaz ekran geliyor ısık kapanıp acılıyor 30sn falan sonraa kapanıyor sorunu anlayamadım sizin bi cozumunuz varmi ne yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

ARKADASLAR..
    tel i enson bilgisayara baglayip fotolari kopyaladim sonra teli cıkardiktan sonra telefon dondu ve kapatıp tekrar acmaa calsıtıgımda telefon acılmadı beyaz ekran geliyor ısık kapanıp acılıyor 30sn falan sonraa kapanıyor sorunu anlayamadım sizin bi cozumunuz varmi ne yapabilirim?

Telefonu bozmuşun büyük ihtimal usbden kaynaklanan bir nedenle :( Genede emin değilim
  • slm arkadaşlar bende bugün bir tane 5310 sahibi oldum çok hoş bir telefon fakat sesi çok az çıkıyor telefonun yazılımını güncellesek veya deneyeniniz varmı??? bendeki versiyonu V 03.63 24-10-07 RM-303
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

ARKADASLAR..

Telefonu bozmuşun büyük ihtimal usbden kaynaklanan bir nedenle :( Genede emin değilim

onu anladım da cozumu olan arkadas varmi acep yani
    nkia animasyonu cıkıyor ondan sonra pili ve blututun acıkoldugunu gosteriyor yukarıda daha sonra tusa bastıkca arada ısık gelip gidiyor ? ve kapanıyor...
    tel i daha once bilgisayara baglayip mp3 atmistim hicbisorun yoktu dedigim gibi enson fotolari bilgisayar attım usbden sora bole oldu..
    servise gider heralde alet..

• TELEFONUN kilit kodunu bilmiyoru nasıl öğrenebilrim bilgisi olan varmı bide fabrika çıkışı 12345 ve00000 kabul etmiyor başkamı sorusu aklıma geldi de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinar626

slm arkadaşlar bende bugün bir tane 5310 sahibi oldum çok hoş bir telefon fakat sesi çok az çıkıyor telefonun yazılımını güncellesek veya deneyeniniz varmı??? bendeki versiyonu V 03.63 24-10-07 RM-303

Sorunları gidermek için son çıkan yazılımı yükleyin

V 09.42
    07-11-08
    RM-303

http://nokia-firmware.blogspot.com/2008/12/nokia-bb5-firmware_15.html

• quote:

Orjinalden alıntı: dinar626

slm arkadaşlar bende bugün bir tane 5310 sahibi oldum çok hoş bir telefon fakat sesi çok az çıkıyor telefonun yazılımını güncellesek veya deneyeniniz varmı??? bendeki versiyonu V 03.63 24-10-07 RM-303

Güncelle Sesi çok artıyor ama son sesste cızırtı yapıyor biraz
  • arkadaşlar bu yeni versiyon 9.42 nin ne gibi farkları var ? seste iyileştirme olmuşmu ozellikle bass larda
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxANLKRLxx

arkadaşlar bu yeni versiyon 9.42 nin ne gibi farkları var ? seste iyileştirme olmuşmu ozellikle bass larda

seste iyileştirme var.ekolayzeride ayarladın mı çok güzel oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

9. versiyonunda ne gibi farklılıklar var acaba? Hani driverlarda felan yazar şu şu düzeltildi gibi bu fw lerde de böyle bir text dosyası varmı acaba?

Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42: - Support for new memory component - Support for a new display component - General improvements for Java implementation - Handling of message alert tone settings optimized - Comes with Music support optimized - Java MIDlets updated - Operator list updated
  • güncelleştiriyorum bakalım bişe farkedebilecekmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

9. versiyonunda ne gibi farklılıklar var acaba? Hani driverlarda felan yazar şu şu düzeltildi gibi bu fw lerde de böyle bir text dosyası varmı acaba?

Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42: - Support for new memory component - Support for a new display component - General improvements for Java implementation - Handling of message alert tone settings optimized - Comes with Music support optimized - Java MIDlets updated - Operator list updated

Burası ilgin geldi, artık 8GB / 16GB kart desteklermi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

TELEFONUN kilit kodunu bilmiyoru nasıl öğrenebilrim bilgisi olan varmı bide fabrika çıkışı 12345 ve00000 kabul etmiyor başkamı sorusu aklıma geldi de?

BİLEN YOK MU?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.