Arkadaşlar Telefonda Gelen Mesajların mesaj saati 1 saat geri nasıl düzeltebiliriz???
tarih ve saat ayarlarından saat dilimini gmt+3 yap seninki 1 saat geri olduğuna göre gmt+2 dir gmt+3 yaptıktan sonra saatini tekrar ayarlamayı unutma
Teşekkürler kardeş düzeldi
5310 kullanıyotum tuşları canı isteyince basıyor orta tuşu hiç basmıy bazen reddet de basmıyor 2-3 geri kalanlar basıyo bazen 0 basmıyo bazende pili çıkarıyom 1 saat sonra alıyom hepsi takır takır basıyo sebep ne olabilr sizce
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
5310 kullanıyotum tuşları canı isteyince basıyor orta tuşu hiç basmıy bazen reddet de basmıyor 2-3 geri kalanlar basıyo bazen 0 basmıyo bazende pili çıkarıyom 1 saat sonra alıyom hepsi takır takır basıyo sebep ne olabilr sizce
Bu telefonu son anda almaktan vazgeçtim.umarım dogru karar vermısımdır. samsung s5233 sipariş verdim.tamamen dokunmatik tuş derdi yok:)
yeni firmware 10.10 u nasil yukleyebiliriz arkadaslar? ben software updater ile denedim bana versiyon 9.42 yi gosteriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: tgenc
yeni firmware 10.10 u nasil yukleyebiliriz arkadaslar? ben software updater ile denedim bana versiyon 9.42 yi gosteriyor.
benim telefon servisten geldi 10.10 yüklemişler fark farkedemedim ama
servise ver yani nokia shop'a götür 10 dak içinde yüklüyolar
bende nokia software updater var ama bu programla mumkun olmuyor mu 10.10 yukleme islemi?
arkadaşlar bana acil bol bol tema lazım bildiğiniz bi site filan varsa bana verebilirmisiniz şimdiden tşkr ederim...
acaba v10.10 dn sonra yeni versionlar cıkckmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: byburti
arkadaşlar bana acil bol bol tema lazım bildiğiniz bi site filan varsa bana verebilirmisiniz şimdiden tşkr ederim...
Bu telefonun kamerasının çektiği fotoların ortası kırmızı oluyor, versiyon güncellemeyle problem çözülür mü? (En eski versiyonu kullanıyorum.)
quote:
Orjinalden alıntı: umut228
Bu telefonun kamerasının çektiği fotoların ortası kırmızı oluyor, versiyon güncellemeyle problem çözülür mü? (En eski versiyonu kullanıyorum.)
bu telefonun kamerasından az ışıklı bi ortamda hiçbişey bekleme. sözde 2 mp kamera var ama ...
artık çıkan telefonlara wi-fi koysunlar yahu...
arkadaslar kameradan fazla performan beklemeyın ya bu musıc telefonu demı ama....
hafıza kartının şifresini bilen varmıııı
şifreli bi klasör oluşturmaya çalışıyorum nasıl yaparım bu telefonda bi fikri olan varmı acaba.
bu telefonu aldığıma çok pişman oldum ince die ve XM die aldım ama telefondan ses çıkmıyor alalı 2 ay oldu 1 defa değiştirdiler 1 defada servise gitt ( tel. mesajlaşırken kapanıyor die) - ince liğinin eksisi ise tel. elim deydi we yere düştü hemen kasası çizildi we tuş takımı ile altı oynamaya başladı nokia nın yaptığı en dandik telefon bence...
Arkadaşlar telefonunu değiştirmek isteyen varsa bana pm atsın 5310 almak istiyorum....
Birde ses kalitesini iriver veya cowon gibi markalarla kıyaslayabilir misiniz
yaklaşık 6 aydır bende bu telefonu kullanıyorum birçok defa düştü en ufak çizik oynama söz konusu değil. kamerayla çok işim olmadığı için önemli değil o kadarda
şimdi arkadaşlar sorum şöyle en son galiba 10.10 sürümü çıkmış ben pek kurcalamak istemiyorum. aslında bilmediğimden değil ama pc ye güvenmiyorum kapanır elektrikler kesilir falan. kadıköy tarafında telefonu götürebileceğim neresi vardır adam akıllı. her telefoncuya vermek istemiyorum. telefonu spot mal olarak aldım yani faturası benim üzerime değil. ve kaybettim galiba ve direk imei numarasına göre bakıp yapabilirlermi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Kraven
yaklaşık 6 aydır bende bu telefonu kullanıyorum birçok defa düştü en ufak çizik oynama söz konusu değil. kamerayla çok işim olmadığı için önemli değil o kadarda
şimdi arkadaşlar sorum şöyle en son galiba 10.10 sürümü çıkmış ben pek kurcalamak istemiyorum. aslında bilmediğimden değil ama pc ye güvenmiyorum kapanır elektrikler kesilir falan. kadıköy tarafında telefonu götürebileceğim neresi vardır adam akıllı. her telefoncuya vermek istemiyorum. telefonu spot mal olarak aldım yani faturası benim üzerime değil. ve kaybettim galiba ve direk imei numarasına göre bakıp yapabilirlermi acaba
TELEFONU nokia shop'a götür orada güncellerler ımeisinden garantiye bakıyorlar fatura istenmiyor
benim telefonun 1 hoperlöründen cızırtı geliyor bi ara çalışmıyordu şimdi çalışıyor ama cızırtı yapıyor servise götürsem 15 günde çıkar mı acaba?