Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonun 2. haftası kendi kendine restart yapmaya başladı
    ekran kararıyo sonra beyazlaşıyo sonrada normal ekrana dönüyo
    ne yapmam lazım yazılım yüklemeye cesaret edemiyorum yazılımı yüklerken aynı şey olursa yazılım yüklemenin ortasındayken daha büyük problem açar diye düşünüyorum.
    yazılım yüklesem garanti kapsamı dışına çıkarmı telefon
  • benim telefondan görüşme yaparken çok az ses geliyor yani dışarda sesli bir ortamda oldum mu duyamam o derece yani sizde de böyle bir sorun var mı yoksa sadece bende mi
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum geçenlerde güvenlik kodunu kırmak için nss kullanmıştım sanırım o zamandan beri ses kısık geliyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

• Şimdi de yandaki ses açma kapama tuşları çalışmıyor çok sorunlu bir telefon
  • arkadaşlar orjinal kapak bulabileceğim bi yer var mı?? yukarılardaki bi mesajda beyaz kapaklısı vardı o ya da tamamen siyah olanları var onlardan birisini bulabilir miyim ya da kendi orjinali mavili kırmızılı farketmez..tercihen siyah ama hepsine de razıyım yeter ki değiştireyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Teşekkürler.

• v 9.42 den sonra yeni versiyon çıkmadı deil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

v 9.42 den sonra yeni versiyon çıkmadı deil mi?

bildiğim kadarıyla çıkmadı
    benim alet hft sonu servisten geldi 9.42 yüklemişler
    çıksa onu yüklerlerdi herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozgurel

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

v 9.42 den sonra yeni versiyon çıkmadı deil mi?

bildiğim kadarıyla çıkmadı
    benim alet hft sonu servisten geldi 9.42 yüklemişler
    çıksa onu yüklerlerdi herhalde

ozamn çıkmamıştır
  • Asıl 5310 xpressmusic türçe kodları:

0548686 tr blue
    0546966 tr red
    http://europe.nokia.com/A4577224
    Bu siteden de sürüm kontrolü yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uniquebeer

Asıl 5310 xpressmusic türçe kodları:

0548686 tr blue
    0546966 tr red
    http://europe.nokia.com/A4577224
    Bu siteden de sürüm kontrolü yapabilirsiniz.

10.10 versiyonu varmış codu yazdığımda bunu veriyor bana
    ben şimdi mavi kullanıyom nokia shop' gitsem kırmızı kapak alsam ve kırmızı versiyonunu attırsam kaç lira ya patlar
  • bilgisi olan yok mu versiyon hakkında
  • bende Nokia 5310 Xpress Music var ve satmayı düşünüyorum ne kadar olur 2.el fiyatı acaba ?
  • Telefonun versiyonunu güncellerken bilgisayar kapandı ve telefon açılmıyor...

Ne yapabiliriz... fikirlerinizi, yardımlarınızı ivedilikle bekliyorum....
  • Arkadaşlar sizce 5310 alınır mı kullanıcılar olarak tavsiyede bulunur musunuz?? Almayı düşünüyorumda
  • Arkadaşlar az önce güncelleme yapıyodum birden kesildi sebepsiz yere ne kablo çıkarttım ne telefonu kapattım ne de pc kapattım bir anda beyaz ekran belirip gitti hemen 1 snde sonra pcde altta yeni donanım bulundu falan yazdı telefon takıldı kaldı batarya çıkarttım taktım kapatma açma tuşuna bastım beyaz ekran geldi gitti 1 snde açılmıyor napacam ben nolur bana yardım edin.çok kötü durumdayım acil yardımlarınızı bekliyorum gitti telefon annemler canıma okucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebron_1994

Arkadaşlar az önce güncelleme yapıyodum birden kesildi sebepsiz yere ne kablo çıkarttım ne telefonu kapattım ne de pc kapattım bir anda beyaz ekran belirip gitti hemen 1 snde sonra pcde altta yeni donanım bulundu falan yazdı telefon takıldı kaldı batarya çıkarttım taktım kapatma açma tuşuna bastım beyaz ekran geldi gitti 1 snde açılmıyor napacam ben nolur bana yardım edin.çok kötü durumdayım acil yardımlarınızı bekliyorum gitti telefon annemler canıma okucak

servi servis servis acele yatkili servis
    benim aletde kendi kendine kapanıyodu yazılım yükleyince düzeleceğini biliyodum ama sırf bunun için ervise yolladım arada yüklediler yazılımı

• merhaba arkadaşlar. benim bu telefonla ilgili ilginç bir sorunum var. acaba sizde de aynısı oluyormu? telefondan video kaydı yaptığımda bazı videolar açılırken bazıları kafasına göre açılmıyor. Bütün telefon güncellemelerini yapmış olmama rağmen bazı videolar çalışıyor ancak bazı videoları ne telefonda ne de bilgisayarda izleyemiyorum. tamamen düzensiz bir sorun. neye göre yaptığı konusunda da fikir üretemiyorum. çünkü belirli bir duruma yönelik (boyut,hafızakartı) sorun değil kafasına göre takılıyor. converter programları da işe yaramıyor. umarım bir çözümü vardır. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.