Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phoenix_88

ya beyler dün telefonu kötü bir şekilde düşürdüm
    ekran gitti ama tel çalışıyo arama felan yapılıyo
    çözümü varmıdır bunun garanti kapsamında
    teknik servise versem ne kadar sürede geri alabilirim bide
    normal telefoncuda bu ekran sorununu kaç paraya hallederler?

daha önceki telefonumun başına böyle bi olay gelmişti.
    benimkini serviste garantiden hallettiler. hiç ücret ödemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

5310 nun kamera arayüzünde 5ten fazla ölü piksel gözüküyo kırmızı mavi yeşil olmak üzere ama hiçbir fotoğrafta gözükmüyor.sizce garantiyle uğraşmaya değermi yukarıdaki arkadaştada benzer bir sorun varmış.daha başına gelen oldumu bu tip bir sorun?

aynı sorun bendede war video çekerkende görünüyo
  • mesajları hafıza kartına kaydetme sorusunu yineleyip bir soru daha ekleyeyim

her seferinde tema değiştirdiğimde tercihler kısmındaki genel ayarlarda zil sesim vs değişiyo her değişik tema kullandığımda eski ayarına geri dönüyor.varmıdır bunun bir çözümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: InsMuh

quote:

peki ne kadar sürede geldi geri telefon ayrıca benim garanti
    netcell den internetten arattırdım bursa yada eskişehir teknik servis ile ilgili
    bişey bulamadım

• arkadaşlar benim telefon güncellenmiyor 3.63yüklü telefonda sftware update proğramını açınca yeni sürüm yok diyor yeni yazılım nasıl yükleyebilirim? bu versiyonda hoparlör sesi çok kısık çıkıyor e250den bile az ses çıkartıyor
  • Arkadaşlar sizlere sorularım olacak bu telefonu yeni aldım ve şöyle sorunlarım var siz kullananlardan görüş almak istiyorum.

1- Kulaklığı tam oturmuyor biraz bastırınca bir düğmeye basmış gibi hafif içeri girip , bırakınca geri çıkıyor.
    2- Kulaklık girişi çok hassas haraket ahlinde radyo veya müzik dinlerken arada kesilmeler var.
    3- Kulaklığın birinden ses gelmiyor. Kulaklığı denedim sorun yok.,
    4- Ses özellikle kulaklıktan çok az cıkıyor.

Sanırım arızalı bir telefon aldım iade edeceğim ama sizdende görüş alayım dedim.
    Ürünü Hizlial.com dan aldım bilginiz olsun.
  • telefonun dışarıya ses verişi nasıl ?? Sesi artırmanın yolu var mı??
  • Dış seste ve kullanımda problem yok ancak özellikle kulaklık la kullanırken belirttiğim hatalar oluşuyor. Eğer sende de var ise bahsettiğim problemlerden herhangi biri ile karşılaştın mı?
  • quote:

quote:

quote:

peki ne kadar sürede geldi geri telefon ayrıca benim garanti
    netcell den internetten arattırdım bursa yada eskişehir teknik servis ile ilgili
    bişey bulamadım

ben teknosadan almıştım. oraya götürdüm 1 haftada yapıldı teslim edildi. ekranı değiştirmişler, yazılımı güncellemişler.
    1 kuruşta para almadılar.

• arkadaşlar benim ekranda 1 tane ölü piksel çıktı. ne yapmalıyım? bunun bi sınırı varmı değişim için yani şu kadar sayıda ölü piksel olursa değişir gibi bişey sözkonusumu.?
  • Beyler kullandığınız sade temalar varsa buraya atarsanız çok sevinirim.. Yada güzel arşivi olan bir site iyi olur.. XM temalarından sıkıldım biraz ferahlamam lazım kara kara temalardan kurtulmam gerekiyor..
  • şu siteye bi bak istersen, baya bi tema var:

http://www.zedge.net/
  • Arkadaşlar 5310 maksimum kaç mesaj saklayabiliyor aceba, ben bu telefonu mesaj hattım için almayı düşünüyorumda
  • quote:

şu siteye bi bak istersen, baya bi tema var:

http://www.zedge.net/

Hocam ordan kaç tane indirdiysem hiç birinide beğenmedim valla.. Çok fazla tema var biliyorum ama deneyip durmakta işime gelmiyor açıkçası
  • arkadaşlar 5310 kullanıcısıyım ve ne kerametse 4 5 6 tuşların 3 ü birden çalışmıyo bazen biraz sert basıp parmağı gezdirince çalışmaya başlıyor. . .aynı zamanda tuşlar çalışmaz pozisyonuna geçince telin yanındaki ses + - olayının arttırma yani + kısımıda çalışmıyor. nezaman 4 5 6 tuşları çalışmaya başlıyo arttırma tuşuda o zaman çalışıyo. . . yardımlarınızı esirgemeyin. kapaktanmı yoksa devre hatası felanmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo06 -- 13 Nisan 2009; 12:11:31 >
  • arkadaşlar bu beyazı türkiye ye gelme ihtimali var mı yada geldi mi bilgisi olan var mı ya

• 5310 nokianın en çok satan telefonu olmuş 17 milyon küsürat ile.iphone satışlarına en çok yaklaşan telefon olmuş

Amerika’da düzenlenen CTIA Wireless Organizasyonu’nda, Nokia ekibi, rakiplerinin yüreğini ağzına getiren büyük bir yanlışlığa imza attı. Nokia’nın yeni dokunmatik ekran telefonu 5800 XpressMusic’in, piyasaya sürüldüğü andan itibaren 13 milyon adet sattığını dile getiren Nokia ekibinin gafı, kısa sürede ortaya çıktı.

Açıkçası, Nokia’nın en zekice girişimlerinden biri dokunmatik ekran telefon üretmekti. 5800 XpressMusic, Ocak ayı içerisinde 1 milyon adet sattı. Ancak sonraki iki ay içerisinde 12 milyon adet satması, düşündüğünüz zaman gerçekten imkansız gibi görünüyor.

Aslında 13 milyon adet satan telefonun 5800 değil, 5310 XpressMusic modelinin olduğu anlaşıldı. 2007 yılından itibaren 13 milyon adet satan 5310, yine 2007 yılından beri 17 milyon adet stan iPhone’a oldukça yakın duruyor.

5310’un bu kadar fazla rağbet görmesinin sebebi ise düşük fiyat, ince yapı ve sağlanan müzik hizmeti olarak görülüyor.

Yapılan müthiş yanlış açıklamaya rağmen, aslında 5800 XpressMusic’in satış rakamları yılın ilk çeyreğine göre gerçekten çok iyi. Şu ana kadar 3 milyon adet satan 5800 XpressMusic’in Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da satışlarının gayet güzel gittiği belirtiliyor.

Nokia 5800 XpressMusic’i daha yakından incelemek isterseniz, Techno-Labs tarafından yapılan ürün incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

Satışların bu şekilde devam etmesi, iPhone’u tahtından indirmek için Nokia’nın eline geçen iyi fırsatlardan biri gibi görünüyor. Tabii Apple ansızın yeni bir iPhone piyasaya sürüp ilgiyi üzerine çekmezse.

kaynak:techno-labs.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 17 Nisan 2009; 12:40:54 >

• 5310'a tebrikler kanıtlamış kendini benim telefon.
  • Bir sorunum var yaz saatine geçtikten sonra benim telefonda otomatik ayarlanmadı ve örnek olarak 15.30 da gelen bir mesaj 14.30 diye gözüküyor telefonda sorun değil aslında ama bazen dalgınlığıma geliyor ya 1 saat önce gelmiş avea geç gönderdi herhalde deyip cevabı bi ara veririm diyorum sıkıntı yaşatıyor. Bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar bi sorunum var
    daha önce kullandığım samsung d500 ün telefon rehberini bilgisayara excel formatında yedeklemiştim
    şimdi bunu 5310 a nasıl atarım
    bi kolay yolu varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.