helal beni kazıklayan teknosa iyi yapmış sabancının ruhu telefonumda son bulucak ehueheh
dip not:teğmenliğe güle güle
Alıntıları Göster
Bir arkadaş.Bu telefonun kısa sürede boyasının çıktığını falan söyledi.bu doğru mu?
quote:
Orijinalden alıntı: DevoN
Bir arkadaş.Bu telefonun kısa sürede boyasının çıktığını falan söyledi.bu doğru mu?
Alıntıları Göster
boyasının çıktığı doğruysa bu telefonu almanın bir esprisi yok
quote:
Orijinalden alıntı: DevoN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DevoN
bence arkadaş çok kurcalamış telefonu dorudüzgün kullanıldığı taktirde telefonlara hiç bişey olmaz... Ayrıca aldıysa ilk görüşlerini buraya yazsın bence feyksin arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: IcePath
quote:
Orjinalden alıntı: DevoN
bence arkadaş çok kurcalamış telefonu dorudüzgün kullanıldığı taktirde telefonlara hiç bişey olmaz... Ayrıca aldıysa ilk görüşlerini buraya yazsın bence feyksin arkadaşım
Alıntıları Göster
bugün teknosa vitrinlerinde dünya gözüyle gördüm cihazı, tabi 389ytl olunca içimin yağları eridi
quote:
Orijinalden alıntı: cmert
bugün teknosa vitrinlerinde dünya gözüyle gördüm cihazı, tabi 389ytl olunca içimin yağları eridi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
NAĞSIIIIILLL???
quote:
Orijinalden alıntı: IcePath
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
NAĞSIIIIILLL???
Alıntıları Göster
kapalı vitrinde gördüğüm kadarıyla kasası gayet kaliteli duruyodu ...
quote:
Orijinalden alıntı: cmert
kapalı vitrinde gördüğüm kadarıyla kasası gayet kaliteli duruyodu ...
Alıntıları Göster
Ne ara alıp kullandılarda kasası soyuldu ya :S Türkiye'ye yeni gelmedi mi bu telefon?
quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
Ne ara alıp kullandılarda kasası soyuldu ya :S Türkiye'ye yeni gelmedi mi bu telefon?
Alıntıları Göster
400ytl ye symbian 9.3 ve denilenlere göre, N82 den az da olsa, daha iyi ses kalitesi. Gerçekten çok başarılı bir fiyatlandırma Nokia dan.
quote:
Orijinalden alıntı: Al PaC
400ytl ye symbian 9.3 ve denilenlere göre, N82 den az da olsa, daha iyi ses kalitesi. Gerçekten çok başarılı bir fiyatlandırma Nokia dan.
Alıntıları Göster
Otofocus da varmış herhalde kamerasında
quote:
Orijinalden alıntı: bazinga33
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetergin35
Hayır yok.
quote:
Orijinalden alıntı: EmreSym
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetergin35
Hayır yok.
Alıntıları Göster
İzlediğim video incelemelerinde tuşların sert olduğundan yakınıyorlardı dezavantaj olarak. Mesaj yazarken sıkıntı çıkarır mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
İzlediğim video incelemelerinde tuşların sert olduğundan yakınıyorlardı dezavantaj olarak. Mesaj yazarken sıkıntı çıkarır mı acaba?
Alıntıları Göster
nokia beni gittikçe şaşırtmaya başladı böyle bir telefonu nasıl olduda 450 hatta 380 ytlden piyasaya çıkarmış şaştım valla.n78ide 750den piyasaya sürmüştü.doların çok düşük olmasından dolayı sanırım yoksa hayrına yapmaz heralde bunu.en yakın zamanda bi teknosa gidip incelemek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul615
nokia beni gittikçe şaşırtmaya başladı böyle bir telefonu nasıl olduda 450 hatta 380 ytlden piyasaya çıkarmış şaştım valla.n78ide 750den piyasaya sürmüştü.doların çok düşük olmasından dolayı sanırım yoksa hayrına yapmaz heralde bunu.en yakın zamanda bi teknosa gidip incelemek istiyorum.