Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veodata

facebook videolarını ve youtube videolarını izleyemiyorum. forumda okudum opera mini yükledim ama gene izleyemiyorum.

skyfire yüklemen gerek ama telefonda 128 ram oldugu ıcın pek saglıklı olmuyor :D
  • V30 Süper olmuş yav adamlar yapmış
  • Arkadaslar acil yardımınız gerek li .... 2gün önce v30 güncelledim ve su an Biri beni aradıgı zaman acınca telefon kapanıyor ve ben birini aradıgım zaman telefon kapanıyor acil yardımlarınızı gerekli lütfen yardım edın ??
  • yardımcı olabilecek bi arkadas yokmu ya
  • Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
    MP3 + MP4 + AVI | 640x360 + 320x240

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Klip + Şarkı: Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/global-duyurular/shakira-waka-waka-this-time-for-africa-mp3-mp4-avi-640x360-320x240-t1803.html

İstek üzerinde yeniden ve ölü linkler yenilendi.

• Arkadaslar acil yardımınız gerek li .... 2gün önce v30 güncelledim ve su an Biri beni aradıgı zaman acınca telefon kapanıyor ve ben birini aradıgım zaman telefon kapanıyor acil yardımlarınızı gerekli lütfen yardım edın ??
  • Telefon rehberimdeki kayıtlı birisi beni aradığında,çağrıda arayanın ismi değilde direk telefon numarası yazıyor.Bunu nasıl değiştirebilirim?
  • v30 son yazılımda sorun var arkadaşlar,karşıdan arama geldiğinde ekran çizgi çizgi olup görüşme kapanıyor ve telefon kapanıp açılıyor,ilk defa başladı buda...
  • arkadaşlar ben de bu telefondan almak istiyorum.fiyat araştırıyorum.ancak sizinde yardımınız olursa çok sevinirim.nereyi tavsiye edersiniz.ayrıca şuan kullandğım smartphonumu satıyorum garantisi devam ediyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-hp-temiz-sorunsuz-ve-garantili-hp514/detay
  • promiseD arkadasım aynı sorun bendede war bende v30 yukledım biri aarayınca ben acıyorum ve tel kapanıyor .ben ararkende aynısı oluyor Yokmu bunun bı cözümü
  • tamamen v30 ile ilgili bi sorun,nokiaya bunu yazmaktan başka çare yok ne yazık ki,ben yazacağım sizde yazarsanız iyi olur
  • nokıaya yazıcam derken ?? yazsak ne farkedebilir benm hic bir bilgim yok nerden yazıcaz ?
  • arkadaşlar bende araştırma yapıyorum kısmetse. alırız

Telefonun versiyonu kaç olmalı....

Herkesin yaşadığı probler neler....

Işık Sensörü ve haraket sensrü varmı.

Wifi nasıl pc gibi ekranı aynı gösteriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrejet -- 30 Haziran 2010; 11:30:18 >
  • emre Jet arkadasım . Ben bu telefonu 1 senedir kullanıyorum Hareket sensörü v30 da mükemmel en hafif bir hareketinde ekran dönüyor. Telefon her yönüyle mükemmel , 5800 a bence 10 basar ben 5800de kullandım 5530 bi baska ekranı biraz daha kücük oldugu icin dokunma hassasiyeti mükemmel. Wifi gelince zaten girdigin bütün siteler mobil site olarak gelıor sana . Pcdeki gibi deil yani . Sana bu telefonu almanı tawsiye ediyorum cok harika bir telefon Tawsiye ederim
  • @ PlaceForm

5800a bin mi basar? 5800 ın ekranı daha büyük gps'i var ön kamerası var ön kamerayı kullanan oyunlar programlar var bunlar dururken 5530 nasıl daha iyi oluyor yahu?Bende 5530 kullanıyorum ama 5800'ın daha iyi olduğunuda kabul etmek gerek.
  • arkadaşlar 5800 fiyatı 5530 aynı fiyata buldum. 5530dan daha ucuzda buldum.

Özellik ve kutu içerğide bariz fazla. 8gb kart ,tv kablosu. 2 stylus kalem ,stand, Ayrıca 5530 esnaflarda yok.Büyük şirketlerde var. bu sebeblerden yarın yarın 5800 almaya karar verdim(460tl KVK)

Yardımlarınız için teşkkür ederim...
  • yinede sen bılırsın arkadasım ama sana sıddetle 5530u önerırım kutu ıcerıgı fazla onemlı degıl zaten 4gb yeterda artar .Ama hem 5530 hemde 5800 kullanmıs bırı olarak 5530u onerırım siddetle . Hem5800 bozuk cıkma ıhtımalı cok yüksek bunu belırteyım
  • herkese merhaba arkadasım sen 5800 kullandınmı hic ilk önce onu sormak istiyorum ?? Gps özelligi olmasada gidip nokıa shoptan haritalar cd sini aldım ve ücretsiz istedigim yerden istedigim yere gidiorum hemde hicbir ücret karsılıgı ödemeden bedava gps kullanıyorum . Ekranı büyük olsa ne farkedicek .Ekranın büyüklügü demek 5800 dokunatik hassasiyetinin düşük oldugu demektir bunu kendi parmaklarımla Onayladım :D
  • S60v5 Tema Paketi-30: Messi, Note, SuperNova, Dev, Flying ve Light

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

İndirmek için tıkla!

6 adet tema içerir. Hepsine kefil olurum.

Diğer Tema Paketleri:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/

S60v3/v5 Facebook Grubu:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=199665144487

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Telefon rehberimdeki kayıtlı birisi beni aradığında,çağrıda arayanın ismi değilde direk telefon numarası yazıyor.Bunu nasıl değiştirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.