Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Türkçe t9'da mesaj yazarken meydana gelen takılma hala devam ediyor mu, bir çözüm gelmedi mi?

Hepsi düzeltilmiş . Türkçeye alınca hepsi düzgün şuan.

Çokk iyi bi haber
  • format attım tele suanda telden giriyorum cok manyak oldu hele şu internet sayfasını otomatik tam ekran yapmasına bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 14 Haziran 2010; 4:16:28 >
  • S60v5 Tema Paketi-28: Sailing by The Desert, Glowen, StarSea ve Touch Me

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Toplam 4 tema içerir. 4ü de tavsiye edilir.

İndirmek için: tıklayınız!

S60v5 Larsson Tema Serisi | iTunes, Lake, Mate, Pure, Nokia ve World Cup 2010

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Toplam 6 tema içerir. Hepsine kefil olurum.

İndirmek için: tıklayınız!

• arkadaşlar kolay gelsin bu telefonu dün aldım sürümü 11.0.0.54 olarak görünüyor pc den güncellemek istediğimde sürüm güncel diyor..
  • Telefonuma güncelleştirmeleri wifi ile yüklerken sürekli bağlantı kesildi hatası aldım.İptal ettim sonra denerim diye.Fakat şimdi güncelleştirmeye nereden ulaşabileceğimi bilmiyorum telefonda.
  • ya ben bu teli aldım 5 gün önce bazen bi mesj gelio örnek:
    kullanılan miktar 360.785 byt ve altında kalan miktar:3.50 yazıyor

bunu nasıl düzeltebilirim paralar gidiyo boşuna

birde bu güncellemeyi nasıl yapıcaz
  • Telefonu kolayca güncellemek için *#0000# yazın. Son # yi koyduğunuz anda bir menü açılacak. Ordan Seçenekler >> Güncellemeleri Kontrol Et e basıp kolayca yükleyebilirsiniz. Bilgisayardan uğraşmaya gerek yok. Yakın bir yerde wireless varsa v10 dan v30 a geçmesi 10dk bile sürmüyor.
  • iyide kardeş malesef yakında kablosuz net yoq
    bilgisayardan nasıl yapcaz biz bu işi
  • nolur bi cvp yazın pc suite ile denedim ama teli görmüyor kafayı yiyecem
    kablosuz netde yok ben napacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kubilay

nolur bi cvp yazın pc suite ile denedim ama teli görmüyor kafayı yiyecem

*#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de hattından internete bağlan bu kadar...
  • ben mesajları topluca silmeyi bulamadım bide geçen teli düşürdüm.kasası 1 mm açıldı.kırmızı çizginin olduğu yerden.telciye gittim önemsiz dedi ama ben takıldım pinpirikliyim biraz bence kılıf alın yoksa sizde telden soğuyabilirsiniz öle bi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: private84

quote:

Orijinalden alıntı: m_kubilay

nolur bi cvp yazın pc suite ile denedim ama teli görmüyor kafayı yiyecem

*#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de hattından internete bağlan bu kadar...

biliom ama tl gitmesini istemiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

ben mesajları topluca silmeyi bulamadım bide geçen teli düşürdüm.kasası 1 mm açıldı.kırmızı çizginin olduğu yerden.telciye gittim önemsiz dedi ama ben takıldım pinpirikliyim biraz bence kılıf alın yoksa sizde telden soğuyabilirsiniz öle bi durumda.

arkadaşım eğer msjları toluca silmek istiyosan mesajlar>gelen kutusu>seçenekler>işaretle/iş.kaldır>tümünü işaretle
    msjlar işaretlenecektir
    ardından seçenekler>sil
    hepsi silinecek bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

arkadaşlar sizce 5800 mı 5530 mu?,ikisi arsında kaldım doğrusu,vatanbilgisayara gelmiş ikiside,aralarında 2 tl fiyat farkı var,5530 un 5800 a göre biraz daha küçük olması ilgimi çekti,cebinde taşıması kolay bi telefon olması çok önemli,sonuçta devamlı yanımızda taşıyacağız,5800 ın çift flashı var 5530 da tek led var,acaba 5530 un flashı yeterlimi karanlık çekimlerde?,sayfaların tümünü okuyamadım kusura bakmayın,yardımcı olursanız sevinirim saygılar....

5530 daha ince zarif tasarımı daha güzel.

5800 da gps 3g görüntülü görüşme carl zeiss mercek var.Bunlar 5530 da yok.Karar senin.

5530 tasarım olarak 5800 özellik olarak üstün.
  • 5800 çok hantal 5530 çok zarif görüntüsü daha canlı alt tuşlar dokunmatik ve kasası plastik değil metal bu sepebler yeterli bence 3g felan gereksiz şeyler kim kullanıyo 5530 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3man -- 19 Haziran 2010; 10:41:04 >
  • peki müzik kaliteleri aynımıdır?,bugün akşamüstü gidip alıcam vatandan arkadaşlar ne diyorsunuz?
  • quote:

peki müzik kaliteleri aynımıdır?,bugün akşamüstü gidip alıcam vatandan arkadaşlar ne diyorsunuz?

müzik konusunu bilmemde beyaz rengini al o daha canlı duruyor ben alırken yoktu keşke olsaydı
  • quote:

peki müzik kaliteleri aynımıdır?,bugün akşamüstü gidip alıcam vatandan arkadaşlar ne diyorsunuz?

Şunu söyleyebilirim
    5530XM nin içinden çıkan kulaklık çok kötü , kalitesiz ve sıradan...
    Ama şunu söyleyebilirim (çünkü MX260 ile de kullandım 5530XM i ), Sony'nin W serisi tellerinin yanından geçemez müzik kalitesi olarak
  • Telefonu bugün aldım. İlk izlenim olarak çok memnunum.
    Karanlıkta kağıttaki bir çizimin fotoğrafını çekeyim dedim, tamamen karanlık bir fotoğraf çekti (flash açıktı ve 2 kez oldu bu.)

Ekranın sağ üstünde "Sim Kart hafızası dolu uyarısı var. Zaten gelen kutumda 2-3 mesaj var.Bu uyarıyı nasıl engellerim?
  • Arkadaslar dün tlfnu güncelledim ve güncelledikten sonra msj yazarken yazma cubugu kendi kendine sağ veya sola kaymaya başlıyor bazen, mesela sağ kayıyorsa eğer sağ kaydırma tuşuna basmadanda durmuyor diğer tuşlarda kar etmiyor. sanki sağ veya sola basılı tutup goturuyormusuz gibi, tlfnu güncellemek hataları yok etmek ama bunlar güncelleyerek tlfna yeni hatalar ekliyor heralde. Bunu nasul halledecem ben sinir oldum. Msj yazamıyorum doğru düzgün. Acaba format atsam düzelirmi. bide format atınca telefonun içinde yüklü olan seyler siliniyormu. Bi yardımcı olun bana lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.