Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kablomu bulamadım bulayım da bir deneyeyim
  • quote:

The Nokia 5530 Music Xpess almost forgotten receive a firmware update. firmware version 30.0.009 available for many product codes of almost all regions. The exact product variants that can be found below. Support UDP does not have to worry about backing up data. In order to obtain v.30.0.009 can use the Nokia Software Update or directly from the 5530 Xpress Music.

Version 30.0.009 includes following changes:

* Character missing with Pin Yin input
    * Key pad tones do not work after updating with SW 20.0.080 800
    * LCD backlight stays on after charging,
    * Unable to download stream video in YouTube via WLAN.
    * Problem with some o2 sim-cards – SW hangs up in settings menu
    * Keypad tones problem fixed
    * fixed problem when LCD backlight stays on after charging
    * phone don’t freeze in settings menu whith some O2 SIM-cards
    * Flash Lite 3.0 enabled
    * Updated applications
    * Performance improvements

Nokia 5530 Müzik Xpess neredeyse bir firmware güncelleştirmesi almak unutuldu. firmware sürümü 30.0.009 hemen hemen tüm bölgelerde birçok ürün kodları için kullanılabilir. aşağıda bulabilirsiniz tam ürün çeşidi. Destek UDP hakkında veri yedekleme endişelenmenize gerek yok. amacıyla 5530 Xpress Music, Nokia Software Update veya doğrudan kullanabilirsiniz v.30.0.009 edinin.

Sürüm 30.0.009 değişiklikleri şunları içerir:

* Karakter Pin Yin girişi ile eksik
    * Anahtar pad sesleri SW 20.0.080 800 ile güncelledikten sonra çalışmıyor
    * LCD arka ışığı şarj ettikten sonra, kalır
    * YouTube WLAN üzerinden akarsu video indirilemiyor.
    * Problem bazı o2 sim-kart - SW ile ayarları menüsünden kapatırsa
    * Tuş sesleri problem sabit
    * Sabit sorun LCD arka ışığı şarj ettikten sonra kalır
    telefon ayarları bazı O2 SIM kartları whith menü donma yok *
    * Flash Lite 3,0 etkin
    * Güncelleme uygulamaları
    * Performans iyileştirmeleri

• yeni sürümde facebook videoları açılıyor.20 li sürümde acamıyordum.
    müzik çalar değişmiş,
    sms yazarken yavaslama olmadı
    intrnete girince otomatik tam ekran oluyor.eskiden yanlarda seçim tuşları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kennys.girl

imms, merhabaa (:
    Ben şimdi bi' öğrenci olarak 5530 ile corby pro arasında kaldım. Corby Pro kullananların yorumlarını okudum ve neredeyse 3 haftadır araştırıyorum. Corby Pro için videoları açmıyor demişler. Peki, aynı şey 5530'da da var mı, yani biliyorum, bolt gibi programlar vermişsiniz ama internetten değil, hafıza kartına attığım videoları güzel bi' biçimde izleyebiliyor muyum? Çünkü ben bu telefonu alırsam, heryerden popmundo oynama-yazı üzerine kurulu bir internet oyunu- ve South Park izlemek için alacağım.

Bi'de Corby Pro'nun işletim sistemi yok, Java üzerine kurulu, bu bi' eksi zannedersem, ama symbianlarda telefonu yavaşlatıyormuş? Yani, o yazarken harflerin sonradan gelmesi biraz gözümü korkuttu açıkçası. Fiyatları da şöyle zannedersem; Corby Pro:430. 5530:470. Civarı.

Tamam, fiyatı önemli değil, evebeynlerim bana bu telefonu sbs hediyesi olarak alacaklar, fiyatlarıda biliyorlar. Yani tek yapmam gereken seçmek, oysa ben alacağım telefonun 2-3 yıl idare edebilmesini istiyorum. Şimdii, yeri değilse özür dilerim ama hangisini seçmeliyim?

Şimdiden teşekkürler (:

Açıkcası size şu an kullandığım SE W705 şiddetle tavsiye edebilirim.
    Ama corby pro ile 5530XM arasında tercih yapmak zor , ben 7 ay 5530 kullandım ama ,satıp W705 aldım .
    V20 li 5530XM de türkçe mesaj yazmak tam bir kabus idi , V30 ile Turkçe mesaj yazımında neler olduğunu bilmiyorum fakat bilen ve kullanan muhakkak çıkar ve bilgi verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Haziran 2010; 4:19:22 >

• mesaj yazma düzeltilmiş
    kinetik scrolling gelmiş butun menulere
    flash güncellenmiş baya hoş olmuş telefon eksik yanlarının hepsi düzeltilmiş
    şu an telefonda hata 0
  • Yeni sürümü nasıl yüklüyorsunuz arkadaşlar, ovi suite ile mi?

Edit: Tamamdır güncelleştirdim.

Mesaj sorunu düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 12 Haziran 2010; 12:25:39 >
  • telefon süper oldu çok stabil çalışıyor ama eskıden menudeki iconlara tek basışta giriyodu ya :D simdi 2 basışta giriyo ilkinde seçiyo ikincide giriyo oyuzden :D iki saat basıp bekliyorum mal gibi
  • skyfireden girersen tabi takılır kullanmayı bıl bi ilk
  • arkadaşlar sizce 5800 mı 5530 mu?,ikisi arsında kaldım doğrusu,vatanbilgisayara gelmiş ikiside,aralarında 2 tl fiyat farkı var,5530 un 5800 a göre biraz daha küçük olması ilgimi çekti,cebinde taşıması kolay bi telefon olması çok önemli,sonuçta devamlı yanımızda taşıyacağız,5800 ın çift flashı var 5530 da tek led var,acaba 5530 un flashı yeterlimi karanlık çekimlerde?,sayfaların tümünü okuyamadım kusura bakmayın,yardımcı olursanız sevinirim saygılar....
  • 5530 dada çift flaş var,yalnız 5800 da carl zeiss farkı var,kamera daha iyi yani,ama bunun yanında 5530 unda sar değeri daha düşük 5800 dan,karar senin
  • senin telefonun sorunlu ozaman format at hiç kasıyor diyenı gormedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

5530 dada çift flaş var,yalnız 5800 da carl zeiss farkı var,kamera daha iyi yani,ama bunun yanında 5530 unda sar değeri daha düşük 5800 dan,karar senin

cevabınız için teşekkür ederim,sar değeri önemli sonuçta insan sağlığı söz konusufakat nasıl çift flash 5530da da var anlamadım

edit:foto,ekteki dosyaya bakarsanız ne demek istediğimi anlıcaksınız

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 12 Haziran 2010; 16:17:14 >

• Gece çekimde 5530'dan bir şey beklemeyin bence. Gece onlarca fotoğraf çektim 3 yada 4 tanesi düzgün çıkmıştır. Led flaş olduğu için pek işe yaramıyor. Gündüz çekimleri gayet başarılı. 3.2mp kameradan çok fazla bir şey istemek zaten yanlış olur. Lenside çok kaliteli olmadığı için fotoğraf açısından 5800 çok daha iyi .

Boyutlara gelecek olursak; 5530 , 5800 a göre çok daha ince, kısa ve hafif. Resimlerde çok belli olmasa da telefonu incelerseniz anlayacaksınız. Telefonu eline alan herkes zaten ne kadar ufak olduğunu söylüyor. Ekranı 5800 ile aynı pixelde olduğu için görüntü açısından problem çekmezsiniz. Hatta 5800'ın ekranından daha kaliteli çünkü pixel yoğunluğu daha fazla. Vatanbilgisayar'a gidip kendiniz test ederseniz bence daha iyi olur .

• @FirstClass

cevap için teşekkürler hocam,en iyisi dediğiniz gibi gidip incelemek,ama 5530 alıcam gibi duruyor,çünkü 5800 herkeste var,ayrıca büyük bir telefon 5530 a nazaran,5800 tabiri caizse 3310 a döndü,kötülemiyorum telefonu yanlış anlaşılmasın,bir zamanlar resmen telefona aşıktım fakat herkesin elinde görünce tam anlamıyla soğudum telefondan,benim için önemli olan wi-fi si hızlı olsun yeter,fotoğraflarla idare ederiz artık napalım,her dakka fotoğraf çekcek halimiz yok sonuçta,hangi telefon olursa olsun kamerası bir fotoğraf makinesinden iyi değildir,görüntülü konuşmanında benim için hiç bir değeri yok...wi-fi - ses kalitesi - normal derecede fotoğraf çeksin benim için yeterde artar bile
  • ya idare eder işte iyi telefon aman
  • ya arkadaşlar şimdide mesajdaki kasılma sorunu numara çevirmeye gelmiş bi bakarmısınız sizinkide öyle mi eskisi kadar stabil değil :S
    numara cevirdiğiniz alanda hızlıca numaraları çevirirseniz anlıycaksınız demek istediğimi eskiden böyle bir sorun yoktu :S kasılıyor?_???
  • fotoğraf nokia 5530 ile tarafımdan çekilmiştir negatif olarak fotoğrafta hiç bir müdahale yoktur arkaplan olarak güzel duruyor tavsiye ederim

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

ya arkadaşlar şimdide mesajdaki kasılma sorunu numara çevirmeye gelmiş bi bakarmısınız sizinkide öyle mi eskisi kadar stabil değil :S
    numara cevirdiğiniz alanda hızlıca numaraları çevirirseniz anlıycaksınız demek istediğimi eskiden böyle bir sorun yoktu :S kasılıyor?_???

Numara çevirmede kasılma fazla yok ama biraz daha düzgün basmak gerekiyor artık. Ben v10'dan update ettim o yüzden v20 de nasıldı bilmiyorum ama v10 a göre biraz daha düzgün basmak gerekiyor şuan. Numara çevirirken tuş efekti biraz hızlı geliyor.

Youtube'a telefonun kendi programıyla girebilen oldu mu acaba? Telefonda dns ayarları nasıl değişiyor hala bulamadım bu yüzden youtube a giremedim daha. Girebilen varsa video hızları hakkında yorum yapabilir mi acaba?

• Türkçe t9'da mesaj yazarken meydana gelen takılma hala devam ediyor mu, bir çözüm gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Türkçe t9'da mesaj yazarken meydana gelen takılma hala devam ediyor mu, bir çözüm gelmedi mi?

Hepsi düzeltilmiş . Türkçeye alınca hepsi düzgün şuan.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.