Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gopgop

opda dan tek sertifikalama

not: alıntıdır

Öncelikle yapmanız gereken telefonunuz için imeinizi vererek bir sertifika ve oluşturtmak.Biliyorum bir çoğunuzun aklında "Imei mi nete vermek ne kadar güvenli olur acaba?" diye soru işareti var ama şimdilik rahat rahat program kurabilmek için elimizde olan yöntemler bunu gerektiriyor. Gene de tercih size kalmış.

Şimdi elimden geldiğince basamak basamak anlatmaya çalışacağım.

1) Sertifikanızı oluşturmak için aşağıda linki olan siteye girin

http://cer.opda.cn/en/index.php

sitede sağ üstteki Register butonuna tıklayıp kendinizi siteye kaydettirin.

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Kayıt yaptırın...

2)Kaydettirdikten sonra siteye kullanıcı isminiz ve şifrenizle Login olun ve üst taraftaki "My Certificate" linkini tıklayın.

3)Açılan sayfada sağ üst kısımda büyük ve turuncu renkli 'Apply cer' ve 'Upload cer' butonlarını göreceksiniz.
    "Apply cer" butonuna tıklayın.

4)Açılan sayfadaki
    "Model" kısmına telefonunuzun modelini yazın (ne yazdığınız çok önemli deil, sadece model yazsanız veya isim verseniz de olur).

"IMEI" kısmına telefonunuzun imeisini (guvenip guvenmeme size kalmış)

"Confirm IMEI" imei yi tekrar yazarak doğrulayın

"Remark" kısmına da herhangi birşey yazabilirsiniz (ahmetin telefonu vs. gibi)

Daha sonra alttaki 'Submit application' butonuna tıklayın

5)Şimdiye kadar işlem tamam, sertifika başvurunuzu yapmış bulunuyorsunuz. Sertifikanız site tarafından oluşturulana kadar bir bekleme süreniz olacak. Benim okuduğum bir çok sitede bu 12 saatle-24 saat arasında değişiyor. Ben bu siteden birkaç saatte aldım.Siz aralıklarla kontrol edin.

6) My Certificate kısmındaki "State" kısmında yesil bir tik işareti görünce sertifikanızın oluşturulduğunu anlarsınız. Zaten hemen sağındaki "Operate" kısmından sertifikanızı ve keyinizi indirebilir, uygulamarda kullanabilir veya ikisini de silebilirsiniz.

Benim kullandığım yöntemde sertifikayı filan indirmeye hiç gerek olmadı, direkman sitenin üzerinden hallettim herşeyi.

Şöyle ki :

7) Gene üs taraftaki linklerden "Cool Softs" linkine tıklıyoruz.

8)Açılan sayfada sağ taraftaki kategorilerden 'System Tools' u seçiyoruz.

9)Açılan system tools'un ikinci sayfasındaki "HelloOX" programını tıklıyoruz.

10)Açılan sayfadaki kendi telefonumuza uygun olan modeli bulup onun altındaki 'Signit&Down' butonunu tıklıyoruz.
    Hemen kutucukların üstündeki imeinizin seçili olduğuna emin olun, zaten o uyarıyor imenizi seçin diye.

11)Bu programı telefona atın ve kurun.

12) Uygulamalardan boğa iconunu bulup HelloOX'u çalıştırın, soracağı sorulara olumlu yanıt verin. HelloOX telefona ROMPatcher isminde başka bir program kuruyor.

13)Yine uygulamardan bu ROMPatcher programını bulup çalıştırın

14)Ekrana installserver_FP2 ve Open4All_RP+ isminde yanlarIndaki isaretleri mavi renk olan iki uygulama geliyor.

TIklayarak bu mavileri yesil duruma getiriyoruz ve cIkIs diyoruz...

VEEEE TELEFONUNUZ SINIRSIZ PROGRAM KURMAYA HAZIRDIR

Ek Bilgi :Telefon yeniden başlatıldığında bu installserver_FP2 ve Open4All_RP+ uygulamaları kapanıyor
    dogal olarak serbest program kurabilmek icin bunları tekrar aktive etmek lazım.
    Yok uğraşmam diyorsanız :

15)ROMPatcher'in settingsinde "Add to Auto" diye bir seçenek var.İkisini de eklerseniz telefon yeniden başladığında bunlar otomatik olarak aktive oluyor.

bunları yaptım ben .

gopgop a yardmları ıcın teşekkürler herkez yapmalı bence bu yöntemi

• iyi güzelde 2 satır teşekkür için niye koca sayfayı alıntılıyorsun iki saat bayıyorsun sayfayı açılana kadar?

bu arada 5530 usb den şarj olmuyormu

oluyorsa nasıl oluyor?

ekleme: 5530 usb den şarj olmuyor, olmadı şimdi nokia hemde hiç olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 30 Mayıs 2010; 1:03:13 >
  • S60v5 Tema Paketi-25: Paranoid, Red Dragon, Rose, SE X10, Sketch, Touch of Red ve Symbian^3

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-25-paranoid-red-dragon-rose-se-x10-sketch-touch-of-red-ve-symbian-3-t1772.html

Toplam 7 tema içerir. Özellikle Paranoid, SE X10 ve Rose tavsiye edilir.

S60v5 Tema Paketi-26: Blue Feel, Butterfly, Chess, Cute Color, Flink, MacOS, Penguins, PisaTower

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-26-blue-feel-butterfly-chess-cute-color-flink-macos-penguins-pisatower-t1773.html

Toplam 8 tema içerir. Bütün temalara kefil olurum. Şuana kadar derlediğim en güzel tema paketlerinden 1idir hatta.

• ikonlar pek hos olmuo ya
  • Telefonun tek eksi yanı parmaklarıma küçük gelmesi bu yüzden kullanırken sıkıntı çekiyorum..
  • Arkadaşlar bende 5530 XM kullanıyorum. Temalar için efektler yükledim ve efektleri aktif ettiğimde telefon çok kasıyor. Acaba sizde bunu denediniz mi?
  • hayır hıckasmıyor biroltr nınkıler gayet guzel
  • S60v3 S60v5 Metal - FP1, FP2, 5th

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v3-v5-metal-fp1-fp2-5th-t1777.html

• arkadaslar youtube skyfire sayesinde izleniyor ama tabi izlenmek denirse. Hic akici degil donup duruyor. Bu youtube u adam gibi izleyebilmenin bi yolu yokmu iphonedaki gibi.
  • Var programı onu ındır youtube programı hıc donmuyor
  • hepsiburada da 458 TL peşin almayı düşünüyorum
  • S60v5 Tema Paketi-27: iTunes, World Cup 2010, KDE Plasma, Deep Pink, Desert, Scorpion, Moon

Toplam 7 tema içerir. Özellikle iTunes, KDE Plasma ve Scorpion önerilir.

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-27-itunes-world-cup-2010-kde-plasma-deep-pink-desert-scorpion-moon-t1787.html

• S60v5 IND190 Tema Serisi | Blur, Ice, Dome, Prism

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-ind190-tema-serisi-blur-ice-dome-prism-t1794.html

Özellikle Blur ve Ice tavsiye edilir.

Diğer Tema Paketleri:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/

S60v3/v5 Facebook Grubu:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=199665144487

• Yarın 5530 maceram bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Yarın 5530 maceram bitiyor

Neden? Yerine ne alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Yarın 5530 maceram bitiyor

Neden? Yerine ne alacaksınız

Sony Ericcson W705 alıyorum yerine
    Dokunmatik bana göre değilmiş
  • imms, merhabaa (:
    Ben şimdi bi' öğrenci olarak 5530 ile corby pro arasında kaldım. Corby Pro kullananların yorumlarını okudum ve neredeyse 3 haftadır araştırıyorum. Corby Pro için videoları açmıyor demişler. Peki, aynı şey 5530'da da var mı, yani biliyorum, bolt gibi programlar vermişsiniz ama internetten değil, hafıza kartına attığım videoları güzel bi' biçimde izleyebiliyor muyum? Çünkü ben bu telefonu alırsam, heryerden popmundo oynama-yazı üzerine kurulu bir internet oyunu- ve South Park izlemek için alacağım.

Bi'de Corby Pro'nun işletim sistemi yok, Java üzerine kurulu, bu bi' eksi zannedersem, ama symbianlarda telefonu yavaşlatıyormuş? Yani, o yazarken harflerin sonradan gelmesi biraz gözümü korkuttu açıkçası. Fiyatları da şöyle zannedersem; Corby Pro:430. 5530:470. Civarı.

Tamam, fiyatı önemli değil, evebeynlerim bana bu telefonu sbs hediyesi olarak alacaklar, fiyatlarıda biliyorlar. Yani tek yapmam gereken seçmek, oysa ben alacağım telefonun 2-3 yıl idare edebilmesini istiyorum. Şimdii, yeri değilse özür dilerim ama hangisini seçmeliyim?

Şimdiden teşekkürler (:

• Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
    MP3 + MP4 + AVI | 640x360 + 320x240

Klip + Şarkı: Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/global-duyurular/shakira-waka-waka-this-time-for-africa-mp3-mp4-avi-640x360-320x240-t1803.html

• 5530 için yeni yazılım çıkmış versiyon V30.
    Telefonnun yazılımını güncelleyiniz.
    Baya bir hızlanma sözkonusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohr597

5530 için yeni yazılım çıkmış versiyon V30.
    Telefonnun yazılımını güncelleyiniz.
    Baya bir hızlanma sözkonusu

ohh şükür gelmiş :D saol kardeş senden öğrendim ilk :D
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.