Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfırı bile artık 420ye satılıyor o fiyata kimse almaz aşağı çekmen gerek fiyatı . Ben almayacağım tabi 5800 var ama tavsiye niyetine yazdım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Vatan'da 19 Mayıs'a ithafen yüzde 19 indirim var tüm ürünlerde. 325TL'Ye geliyor cihaz, bilgilerinize...

ah bide bakıpta konuşsanız keşke,vatanda yok ki ürünolmayan ürüne indirimide siz yaptınız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

@ righteous

Sıfırı bile artık 420ye satılıyor o fiyata kimse almaz aşağı çekmen gerek fiyatı . Ben almayacağım tabi 5800 var ama tavsiye niyetine yazdım bunu

dana öncede dediğim gibi zorla satıyım demiyorum,420 lik akakçedeki cihaz greydir 3 ay bu telefonu araştırdım kimin, nerde, neyi, kaça sattığını iyi billiyorum,bu arada satıp senin 5800 ü alırım belki

• bu arada bu telefonda yandaki tuş kilidini nasıl devre dışı bırakıyoruz bunun bir yolu varmı,telefon ayarlarında otomatik tuş kilidini yok seçiyorum fakat yinede otomatik kitliyor,otomatik tuş kilidi nasıl devre dışı bırakılıyor acaba?
  • MyKeyLock diye bir program var. Bu program ile yandaki tuş kildi dışında başka tuşlarada tuşkilidini atayabiliyorsunuz.
    Hatta hareket sensörünü bile kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Vatan'da 19 Mayıs'a ithafen yüzde 19 indirim var tüm ürünlerde. 325TL'Ye geliyor cihaz, bilgilerinize...

bi an heyecanladım ama, keske stokta olsaydı:)
  • golddaki satılan ürün greydir.

iphone kilit programı kullanan varmı bu telde?
  • media markt ankara da 509 tl 5530

keşke bide ürün güncellemesi çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Mayıs 2010; 18:17:34 >
  • Telefonu ilk çıktığı hafta 600 e aldığımı düşünürsek telefon 1 sene içinde çok az ucuzlamış. Her ne kadar çokta iyi bir telefon olmasa da bu telefon tuttu denebilir galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

ah bide bakıpta konuşsanız keşke,vatanda yok ki ürünolmayan ürüne indirimide siz yaptınız herhalde

bana ne kızıyonuz adamlara kızın olmayan ürüne indirim yapanlar onlar ben değil.

• quote:

golddaki satılan ürün greydir.

o ne demek?

edit: greyi forumdan bakıp öğrendim.. grey olduğunu nasıl anladınız sadece fiyatından mı? yoksa ilanda biryerlede yazıyormu? gold gibi büyük bir firma sattığı ürünü garantisiz bırakmaz diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizazu -- 19 Mayıs 2010; 21:23:13 >
  • Simkarttaki numaralarımı telefona atamıyorum.Ayrıca opera miniyi açtığımda wireless bağlantı seçeneği çıkmıyor normal internete girdiğimiz gibi.Ayrıca sis uzantılı oyun dosyalarını nereye atacağım?Sorularım bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

golddaki satılan ürün greydir.

o ne demek?

edit: greyi forumdan bakıp öğrendim.. grey olduğunu nasıl anladınız sadece fiyatından mı? yoksa ilanda biryerlede yazıyormu? gold gibi büyük bir firma sattığı ürünü garantisiz bırakmaz diye düşünüyorum..

grey, firmaların kendilerinin ithal edip getirdiği ürünlere denir,yani kvk ve genpa garantisi dışında olan telefonlara denir grey,gold tabiki sattığı ürünü garanti dışı bırakamaz ama kendi getirdiği için servisinide sadece kendisi verir,grey ürünler her zaman kvk ve genpalı ürünlere nazaran fiyatlarıda bu nedenle daha düşük olur

büyük firma olmakla,kaliteli hizmet vermek ne yazık ki Ülkemizde hiçte doğru orantılı değil bu arada

• bu arada kimse yokmu bu telde iphone kilidi kullanan şu yandaki telefon kilidini kullanmak istemiyorum yokmu bunun başka yolu
  • @righteous@

sadece fiyatından mı anladınız grey olduğunu? bazı sitelerde acıkca yazıyor 'paralel ithalat' diye fakat gold daki ilanda göremedim.. gerci müşteri temsilcilerine de mail attım konuyla ilgili ama size de bir sorayım dedim..
  • yeni firmware gelse keşke ya
  • quote:

bu arada kimse yokmu bu telde iphone kilidi kullanan şu yandaki telefon kilidini kullanmak istemiyorum yokmu bunun başka yolu

iphone tuş kilidini ben kullandım fakat kendi tuş kilidini kapatma gibi bi şansın yok o proğramı yükleyip kullansan bile yandaki dümeyle oynamalısın yani önce orjinal keyi açıcaksın sonra iphone tuş kilidi gelicek kaydırarak açıcaksın o yüzden saçma bi uygulama olduğu için bende kaldırdım telefonumdan gereksiz bi proğram çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

bu arada kimse yokmu bu telde iphone kilidi kullanan şu yandaki telefon kilidini kullanmak istemiyorum yokmu bunun başka yolu

iphone tuş kilidini ben kullandım fakat kendi tuş kilidini kapatma gibi bi şansın yok o proğramı yükleyip kullansan bile yandaki dümeyle oynamalısın yani önce orjinal keyi açıcaksın sonra iphone tuş kilidi gelicek kaydırarak açıcaksın o yüzden saçma bi uygulama olduğu için bende kaldırdım telefonumdan gereksiz bi proğram çünkü

dostum şu telefonu hacklemekte bana biraz yardımcı olsan iyi olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

@righteous@

sadece fiyatından mı anladınız grey olduğunu? bazı sitelerde acıkca yazıyor 'paralel ithalat' diye fakat gold daki ilanda göremedim.. gerci müşteri temsilcilerine de mail attım konuyla ilgili ama size de bir sorayım dedim..

hayır fiyatından anlamadım goldu forumda herkes tanır,sattığı telefonlar genelde grey olur o yüzden diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.