Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu arada kimse yokmu bu telde iphone kilidi kullanan şu yandaki telefon kilidini kullanmak istemiyorum yokmu bunun başka yolu

iphone tuş kilidini ben kullandım fakat kendi tuş kilidini kapatma gibi bi şansın yok o proğramı yükleyip kullansan bile yandaki dümeyle oynamalısın yani önce orjinal keyi açıcaksın sonra iphone tuş kilidi gelicek kaydırarak açıcaksın o yüzden saçma bi uygulama olduğu için bende kaldırdım telefonumdan gereksiz bi proğram çünkü

evet aynen öyle oluyor yandaki tuş kilidini kaldır bide iphone kilidi kaldır,uzun iş,yandaki kilit hiç pratik değil yahu..keşke o tuşa başka şeyler atansa,birde ana bekleme ekranındaki kısayollar sürüklenerek sağa sola çekilemiyor mu yoksa benmi yapamadım

bu arada sertifika almadım hala,imeiyi vermemek için tabii bu durumda doğru düzgün signed program bulunamıyor..

bütün bunlara rağmen yinede telefonu seviyorum yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 20 Mayıs 2010; 9:42:11 >

• opda dan tek sertifikalama

not: alıntıdır

Öncelikle yapmanız gereken telefonunuz için imeinizi vererek bir sertifika ve oluşturtmak.Biliyorum bir çoğunuzun aklında "Imei mi nete vermek ne kadar güvenli olur acaba?" diye soru işareti var ama şimdilik rahat rahat program kurabilmek için elimizde olan yöntemler bunu gerektiriyor. Gene de tercih size kalmış.

Şimdi elimden geldiğince basamak basamak anlatmaya çalışacağım.

1) Sertifikanızı oluşturmak için aşağıda linki olan siteye girin

http://cer.opda.cn/en/index.php

sitede sağ üstteki Register butonuna tıklayıp kendinizi siteye kaydettirin.

Kayıt yaptırın...

2)Kaydettirdikten sonra siteye kullanıcı isminiz ve şifrenizle Login olun ve üst taraftaki "My Certificate" linkini tıklayın.

3)Açılan sayfada sağ üst kısımda büyük ve turuncu renkli 'Apply cer' ve 'Upload cer' butonlarını göreceksiniz.
    "Apply cer" butonuna tıklayın.

4)Açılan sayfadaki
    "Model" kısmına telefonunuzun modelini yazın (ne yazdığınız çok önemli deil, sadece model yazsanız veya isim verseniz de olur).

"IMEI" kısmına telefonunuzun imeisini (guvenip guvenmeme size kalmış)

"Confirm IMEI" imei yi tekrar yazarak doğrulayın

"Remark" kısmına da herhangi birşey yazabilirsiniz (ahmetin telefonu vs. gibi)

Daha sonra alttaki 'Submit application' butonuna tıklayın

5)Şimdiye kadar işlem tamam, sertifika başvurunuzu yapmış bulunuyorsunuz. Sertifikanız site tarafından oluşturulana kadar bir bekleme süreniz olacak. Benim okuduğum bir çok sitede bu 12 saatle-24 saat arasında değişiyor. Ben bu siteden birkaç saatte aldım.Siz aralıklarla kontrol edin.

6) My Certificate kısmındaki "State" kısmında yesil bir tik işareti görünce sertifikanızın oluşturulduğunu anlarsınız. Zaten hemen sağındaki "Operate" kısmından sertifikanızı ve keyinizi indirebilir, uygulamarda kullanabilir veya ikisini de silebilirsiniz.

Benim kullandığım yöntemde sertifikayı filan indirmeye hiç gerek olmadı, direkman sitenin üzerinden hallettim herşeyi.

Şöyle ki :

7) Gene üs taraftaki linklerden "Cool Softs" linkine tıklıyoruz.

8)Açılan sayfada sağ taraftaki kategorilerden 'System Tools' u seçiyoruz.

9)Açılan system tools'un ikinci sayfasındaki "HelloOX" programını tıklıyoruz.

10)Açılan sayfadaki kendi telefonumuza uygun olan modeli bulup onun altındaki 'Signit&Down' butonunu tıklıyoruz.
    Hemen kutucukların üstündeki imeinizin seçili olduğuna emin olun, zaten o uyarıyor imenizi seçin diye.

11)Bu programı telefona atın ve kurun.

12) Uygulamalardan boğa iconunu bulup HelloOX'u çalıştırın, soracağı sorulara olumlu yanıt verin. HelloOX telefona ROMPatcher isminde başka bir program kuruyor.

13)Yine uygulamardan bu ROMPatcher programını bulup çalıştırın

14)Ekrana installserver_FP2 ve Open4All_RP+ isminde yanlarIndaki isaretleri mavi renk olan iki uygulama geliyor.

TIklayarak bu mavileri yesil duruma getiriyoruz ve cIkIs diyoruz...

VEEEE TELEFONUNUZ SINIRSIZ PROGRAM KURMAYA HAZIRDIR

Ek Bilgi :Telefon yeniden başlatıldığında bu installserver_FP2 ve Open4All_RP+ uygulamaları kapanıyor
    dogal olarak serbest program kurabilmek icin bunları tekrar aktive etmek lazım.
    Yok uğraşmam diyorsanız :

15)ROMPatcher'in settingsinde "Add to Auto" diye bir seçenek var.İkisini de eklerseniz telefon yeniden başladığında bunlar otomatik olarak aktive oluyor.

bunları yaptım ben .

• böyle hackleyip telefonlarına geçişleri güzelleştiren ler var 5800 da ya onu bızde yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Simkarttaki numaralarımı telefona atamıyorum.Ayrıca opera miniyi açtığımda wireless bağlantı seçeneği çıkmıyor normal internete girdiğimiz gibi.Ayrıca sis uzantılı oyun dosyalarını nereye atacağım?Sorularım bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

böyle hackleyip telefonlarına geçişleri güzelleştiren ler var 5800 da ya onu bızde yapabilirmiyiz?

evet yapabilirsin ben yaptım mesela çok güzel oldu
  • quote:

quote:

Simkarttaki numaralarımı telefona atamıyorum.Ayrıca opera miniyi açtığımda wireless bağlantı seçeneği çıkmıyor normal internete girdiğimiz gibi.Ayrıca sis uzantılı oyun dosyalarını nereye atacağım?Sorularım bunlar..

telefonda sim kartı telefona kopyala bölümünden sim nolarını tele atabilirsin,wireles için cepforumlarından bir wireless manager indirirsen hangisiyle girmek istersen başta sorar o şekilde pratik kullanırsın,oyun vs.yükleme,nokia pcsuite kurup, yazılım aktarma bölümünü seçeceksin, bilgisayarda atmak istediğin dosyayı pc suitteki yazılım aktarma bölümüne atacaksın, zaten attığında dosya telefonunda yüklensinmi diye soracak sana, evet diyip yükleyebilirisn istediğin oyunu,yalnız signed oyunlar kurmaya bak çünkü unsigned kurmak için sertifika alman gerekir yukarıda arkadaşın anlattığı gibi,bu kadar cevap yeterli olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 20 Mayıs 2010; 21:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

telefonda sim kartı telefona kopyala bölümünden sim nolarını tele atabilirsin,wireles için cepforumlarından bir wireless manager indirirsen hangisiyle girmek istersen başta sorar o şekilde pratik kullanırsın,oyun vs.yükleme,nokia pcsuite kurup, yazılım aktarma bölümünü seçeceksin, bilgisayarda atmak istediğin dosyayı pc suitteki yazılım aktarma bölümüne atacaksın, zaten attığında dosya telefonunda yüklensinmi diye soracak sana, evet diyip yükleyebilirisn istediğin oyunu,yalnız signed oyunlar kurmaya bak çünkü unsigned kurmak için sertifika alman gerekir yukarıda arkadaşın anlattığı gibi,bu kadar cevap yeterli olur herhalde

Teşekkürler,tek problemim oyunlar idi onu da deneyeceğim dediğin gibi.

• dostum bana yardım edermısın bu konuda msnden felan adım adım? lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

dostum bana yardım edermısın bu konuda msnden felan adım adım? lutfen

kardeş daha nasıl yardım ediyim resim li yaptım bundan daha iyisi olamaz ki
  • efekti nası koyuyoruz ?
  • ahh ahh aylarddır kullanıorum hiç bi problemm yok telefonla ama gözüm bikere mavi beyaz olanda kaldı.bnmki siyah mecburiyttn aldım takas etmk isteyen warmııı?????
  • menu gçişlerine efekt nası yapıyoruz
  • Facebook'da video izleyebilmem için hangi programı yüklemeliyim?
  • skyfire
  • bu 5530 ve 5800 mesela masaüstünde samsungdaki gibi hareketli widgetler gördüm bi kac yerde acaba bunları nasıl bulabiliriz ?? help please ..
  • effect olayını anlatsa keske bide
  • Skyfire ile internete giremiyorum.Ülke ile ilgili problem çıkıyor.
    Skyfire cannot provide service in your country at this time.(4.3.2.1_3001)
  • quote:

Skyfire ile internete giremiyorum.Ülke ile ilgili problem çıkıyor.

opera mini yi dene o daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Skyfire ile internete giremiyorum.Ülke ile ilgili problem çıkıyor.

opera mini yi dene o daha iyi bence

O da yüklü fakat onda wireless ile internete girmek için şebekeye bağlan diye sormuyor,ya turkcell ile giriyor yada bağlantı yok diyor.
  • Gece yatarken dört diş olan şarjımın hiçbir açık program olmamasına rağmen sabah kalktığımda bitmiş ve telefonun kapalı olması biraz canımı sıktı.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.