Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: mesut_mesu

kapak değişmek istiyorum ve ya içine toz kaçmış olamaz mı

yapamazsın vidalardan sökmen lazım , söktüklerini anlarlarsa garanti dışı kalır
    bunun arka yüzünde vida falan yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdndr

yeni sürümde facebook videoları açılıyor.20 li sürümde acamıyordum.
    müzik çalar değişmiş,
    sms yazarken yavaslama olmadı
    intrnete girince otomatik tam ekran oluyor.eskiden yanlarda seçim tuşları vardı.
    kardeş facede video falan açtığı yok
  • Şimdi bu telin 5800 dan farkı ekranının küçük olması 3g ve gps olmaması mı?Ayrıca bu tel ile 5800 arasında dokunmatiğinde farklılık varmı keza 5800 ın dokunmatiği için kötü olduğu söyleniliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

kapak değişmek istiyorum ve ya içine toz kaçmış olamaz mı

yapamazsın vidalardan sökmen lazım , söktüklerini anlarlarsa garanti dışı kalır
    bunun arka yüzünde vida falan yok ama

bi kapak görüntüsü

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

• arkadaşlar telefonumda (5530) tüm güncellemelere rağmen mesaj alamama, cevapsız aramaları ve diğer arama kayıtlarını geldiği halde görememe problemi var hiç bir ayarıyla oynamadım, ayrıca kapanıp açılma sorunuda var.mesajları yalnızca ben mesaj attığımda ve restart attığımda alabiliyorum.

ilk sürümü kullanıyodum bu durumu yaşarken sonra v30 u yükledim ama sorun düzelmedi fabrika ayarlarınıda denedim yine sonuç alamadım yardımcı ollursanız sevinirim..
  • hard format atmayı buldunmu?
  • telefonda masaüstüne yani ana ekrandaki rehber ve tuşları açan telefon yazısına bastığımda işlemiyor.Parmağımı görüyor yani renk eğişiyor ama girmiyor.v10 kurulu telefonda.fabrika ayarları falan işe yaramadı.format mı tavsiye edersiniz yoksa güncelleştirme mi(mevcut günc. v10)
  • arkadaşlar 5530'da oynatılabilen video formatları neler? avi oynatıyor mu? mpeg4 var sanırım.
  • ArkadaŞlar 5530 sizce alınmaya deqer mi ?
  • Alınmaya değer, şekli güzel, özellikleri güzel, fiyatı uygun. daha ne olsun :)
  • beyazını bulabiliyorsan kesinlikle beyazını al derim ikisi arasında şekil olarak cok fark var
  • arkadaşlar bende 1 hafta once bu telefondan aldım
    herşey iyi güzel aldığıma memnunum hiç pişman değilim.
    ama bir bir sorunum var acaba yazılımal birşeymi yoksa
    benim ayarını yapamadığım bu durummu sizlere danışmak istedim.

mesaja giriyorum arkadaşıma mesaj yazmak içni rehberden seçiyorum
    sonra mesaj bolümüne mesaj metnini yazıyorum sonra gonderiyorum.
    mesaj karşı tarafın telefonunda türkeçe olan karakterlerlerden her kelimesi bölük oalrak çıkıyor.

msl türkeç karakter olan birajaç kelime

yeşil kırmızı sağlık arkadaş geçit --------- gibi birkaç kelime yazın gonderin
    ye sil k irmi z i sa gl ik arkada s --------- gibi çıkıyor gonderilen kişide..

sizdede boylemi bu bu sorunu halletmek içni ne yapılmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

beyazını bulabiliyorsan kesinlikle beyazını al derim ikisi arasında şekil olarak cok fark var

Katılıyorum, beyazı çok şekil. Ancak bulunması zor, arkadaşa aradık, girmediğimiz yer kalmadı ama yok yok yok. Sonunda vatan bilgisayarın taksim şubesinde bulduk bitane. hoparlör hediyeli 440TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaFeRMaX

mesaja giriyorum arkadaşıma mesaj yazmak içni rehberden seçiyorum
    sonra mesaj bolümüne mesaj metnini yazıyorum sonra gonderiyorum.
    mesaj karşı tarafın telefonunda türkeçe olan karakterlerlerden her kelimesi bölük oalrak çıkıyor.

msl türkeç karakter olan birajaç kelime

yeşil kırmızı sağlık arkadaş geçit --------- gibi birkaç kelime yazın gonderin
    ye sil k irmi z i sa gl ik arkada s --------- gibi çıkıyor gonderilen kişide..

sizdede boylemi bu bu sorunu halletmek içni ne yapılmalı ?

5800 kullanıyorum aynı sorunu bende çektim. Çözüm olarak yazma dilini ingilizce yapmakta buldum. Başka çözüm bulamadım malesef

• Yazılım versiyonunuzu güncellediniz mi? Bir deneyin.
    Eski yazılımda türkçe karakterle mesaj yazmak sorunluydu dona dona yazılıyordu, yazma dilini ingilizce seçtiğimizde sorun kalmıyordu. Buda onun gibi bir hatadır belki.
  • Evet dün ikinci kez servise yolladım. sorun telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesini neredeyse hiç duymamam aynı şekilde sesiminde gitmediğini söyleyenler vardı. Sizlerde hiç böyle bi sorun oldumu bunun nedeni ne olabilir fikri olan var mı?
  • V 31.0.005 çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

Evet dün ikinci kez servise yolladım. sorun telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesini neredeyse hiç duymamam aynı şekilde sesiminde gitmediğini söyleyenler vardı. Sizlerde hiç böyle bi sorun oldumu bunun nedeni ne olabilir fikri olan var mı?

Bendede aynı problem vardı. Karşı tarafın sesi çok kısık geliyordu. metal kısımı söktüm, hoparlör ve mikrofon kısımlarını temizledim, şimdi ses ilk günki gibi.
  • kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz?
  • samsung wave
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.