Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel fotoğraf çekiyor, müzik dinlemek için dışa verilen hoprlör sesi yeterli, ancak konuşurken alınan ses bence iyi değil, nokianın 100-150 liralık ucuz modelleriyle konuşma yaptıysan bunun sesi kısık gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

Güzel fotoğraf çekiyor, müzik dinlemek için dışa verilen hoprlör sesi yeterli, ancak konuşurken alınan ses bence iyi değil, nokianın 100-150 liralık ucuz modelleriyle konuşma yaptıysan bunun sesi kısık gelecektir.

ya günde tell le 1 2 saat konuşan biri olarak bu söylediklerini nedense kendi telefonumda hiç rastlamadım ayrıca 2 tane telefonum var 5530 yuksek cıkartıyor aksıne
  • Demekki benim telefonumda sorun var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

V 31.0.005 çıkmış

Güncellemeyi yaptım Wireless'dan ama herhangi bir fark göremedim.Yenilik olarak ne var bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

Evet dün ikinci kez servise yolladım. sorun telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesini neredeyse hiç duymamam aynı şekilde sesiminde gitmediğini söyleyenler vardı. Sizlerde hiç böyle bi sorun oldumu bunun nedeni ne olabilir fikri olan var mı?

Bendede aynı problem vardı. Karşı tarafın sesi çok kısık geliyordu. metal kısımı söktüm, hoparlör ve mikrofon kısımlarını temizledim, şimdi ses ilk günki gibi.

Onnu fark ettim bende hoparlör kısımlarındaki noktalar kapanmış kirden garantisi olduğu için açmak istemedim düzelce temizlesinler işleri ne :

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

V 31.0.005 çıkmış

Güncellemeyi yaptım Wireless'dan ama herhangi bir fark göremedim.Yenilik olarak ne var bilgisi olan varmı?

bende bi fark göremedim tek fark mesaj yazarken kendiliğinden takılı kalan sağ sola ve kendi kendine silme problemi yok olmuş okadar
  • bu telefonu bulamadım ankarada. üretimi durmuş stoklar bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_h_fb

bu telefonu bulamadım ankarada. üretimi durmuş stoklar bitmiş

Darty mağazalarında var
  • ya bu puşt çok yakışıklı ya:) istiyorum bundan. 3G'yi geçtim. Ekranın biraz küçük olmasını ama kendide biraz küçük diyerek egale ettim. Beleş GPS olayını nabıcam bilmiyorum :)))
  • ya okadar pek fark yok bende 5800 da vardı 1 hafta kullandım zorla geri verdim :D o aralar kasa açıgı meşhurdu
  • arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.
  • @i am not dead kasa acıgı ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berber

ya bu puşt çok yakışıklı ya:) istiyorum bundan. 3G'yi geçtim. Ekranın biraz küçük olmasını ama kendide biraz küçük diyerek egale ettim. Beleş GPS olayını nabıcam bilmiyorum :)))

Telefon o kadar zarif ve rahat ki..Sırf 3G işime yaramıyo ve 5800 büyük diye almadım 5800'ı.5530 aldım iyi ki almışım telefon çok rahat.
    ali
    Kamerası da,dış sesi de mükemmel.Tam senlik.
  • beyler bu telefona bl-4L batarya uyuyor diyorlar 1500mah lık deniyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282
    arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ya okadar pek fark yok bende 5800 da vardı 1 hafta kullandım zorla geri verdim :D o aralar kasa açıgı meşhurdu

Kasa açıklığı tarih oldu ve son güncellemelerle beraber 5800 5530'dan daha stabil şu anda.Zorla geri vermenizin sebebi nedir?Kasa açıklığı demeyin çünkü artık yok.Yazılımsal problemler demeyin çünkü son güncellemelerle giderildi çoğu.

quote:

arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.

Nokia'nın en kaliteli ses veren telefonu 5800'dır.RMAA grafiklerine bakarsanız anlarsınız.Ses kalitesi kusursuz.Ayrıca 5800'da Carl Zeiss mercek var.5530'da yok.5800 kamera yönünden de daha iyidir. 5530'da GPS,3G ve ön kamera olmaması ekranın daha küçük olması da diğer şeyler.

quote:

@i am not dead kasa acıgı ne demek?

Kasa açığı şu demek.http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm Bölüm 1 Madde 9'u okuyun.

Bu arada 5530 da GPS yok.Belirteyim.Sanırım sizde 5800 var.Ve 5530'a geçek istiyorsunuz.Öncelikle neden böyle birşey yaptığınızı anlamış değilim.

5530da 3G,GPS,carl zeiss mercek yokken ve ekranı daha küçükken 5530'a geçmek garip olur.Ayrıca son güncellemelerle 5800 5530'dan daha stabil bir durumda şu anda.Kasa açıklığı ise artık tarih olu eski partilerde vardı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2010; 14:40:14 >

• quote:

quote:

up

Cevap verdik o kadar yukarıda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ya okadar pek fark yok bende 5800 da vardı 1 hafta kullandım zorla geri verdim :D o aralar kasa açıgı meşhurdu

Kasa açıklığı tarih oldu ve son güncellemelerle beraber 5800 5530'dan daha stabil şu anda.Zorla geri vermenizin sebebi nedir?Kasa açıklığı demeyin çünkü artık yok.Yazılımsal problemler demeyin çünkü son güncellemelerle giderildi çoğu.

quote:

Nokia'nın en kaliteli ses veren telefonu 5800'dır.RMAA grafiklerine bakarsanız anlarsınız.Ses kalitesi kusursuz.Ayrıca 5800'da Carl Zeiss mercek var.5530'da yok.5800 kamera yönünden de daha iyidir. 5530'da GPS,3G ve ön kamera olmaması ekranın daha küçük olması da diğer şeyler.

quote:

@i am not dead kasa acıgı ne demek?

Kasa açığı şu demek.http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm Bölüm 1 Madde 9'u okuyun.

Bu arada 5530 da GPS yok.Belirteyim.Sanırım sizde 5800 var.Ve 5530'a geçek istiyorsunuz.Öncelikle neden böyle birşey yaptığınızı anlamış değilim.

5530da 3G,GPS,carl zeiss mercek yokken ve ekranı daha küçükken 5530'a geçmek garip olur.Ayrıca son güncellemelerle 5800 5530'dan daha stabil bir durumda şu anda.Kasa açıklığı ise artık tarih olu eski partilerde vardı o.

msj tarıhınemı bakmıyorsun postmu kasıon anlmadımsenı

• daha yenı cevap aldım.sağolsun arkadas güzel açıklamış.5530 u eledim.6700clasik ile 5800 arasında kaldım şimdi.sagolun.
  • 6700 classic al
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.