Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu telefonu almayı düşünüyorum ya.Eksiklerinin biçoğu zaten çoğu telefonda var.Şu çok uygulama yükleyince yavaşlama sorunu da olmasa tam süper olur.Acaba şu an fiyatı ne kadardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Ben bu telefonu almayı düşünüyorum ya.Eksiklerinin biçoğu zaten çoğu telefonda var.Şu çok uygulama yükleyince yavaşlama sorunu da olmasa tam süper olur.Acaba şu an fiyatı ne kadardır ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5530 fiyatına buradan bakabilirsin

• iyide çok program yükleyince kastıgı falan yokki kim demiş
  • Yok mu gerçekten oley beeee.
  • uzun zamandır almayı düşünüyodum bi türlü bulamamıştım en son dün nokia shop ta bulduk arkadaşla son 2 tane vardı ve aldık..:):) 475 fiyatı telefon güncel olduğu için menülere geçiş 1 sn yada yeni olduğu için bu şekilde 3 5 sn diyen arkadaşlara katılmıyorum...5800 herkeste var bunun ise üretimi yok nokia bayisindeki yetkili 5800 5230 ve bu tipteki telefonların satışını çok düşürdüğü için üretimi durduruldu dedi..:):):) ne kadar doğru bilmiyorum...:)
  • İyi de ben bu telefonu her gittiğim yerde görüyorum.:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

8- Sık mesaj yazmak için uygun bir telefon değil. v30'da düzeltilen mesaj problemi v33'te tekrar başladı. Yani boşuna mesaj atmak için almayın. Hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu telefonun son sürümü v31 değilmi ? Bende V31 de yeni güncelleme aradığımda yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

8- Sık mesaj yazmak için uygun bir telefon değil. v30'da düzeltilen mesaj problemi v33'te tekrar başladı. Yani boşuna mesaj atmak için almayın. Hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu telefonun son sürümü v31 değilmi ? Bende V31 de yeni güncelleme aradığımda yok diyor.

v31 de olabilir hatırlamıyorum şuan tam olarak.

Telefon garantiye gitti bugün. Yenisi gelirse ya da tamiri yapılabilirse satıcam hemen. Almak isteyen olursa PM atsın uygun bir fiyatta anlaşırız.

• evet mesaj için pek uygun değil.
  • Peki 5800 gibi sensörü var mı bunun ? Resimler de göremedim de.
  • Ewt. Zaten klavye başka şekilde olamaz. Sensör olmazsa q klavye olması biraz zor.
  • ne alaka ya ben gözü kapalı mesaj yazıyorum 5800da aynı buda aynı bı farkı yok
  • Aynen mesaj olayı gayet rahat.

Telefonumda sorun çıktı.Video çekiminde 2-2.5 dakikayı geçtiğinde video çekimi,telefon video esnasındayken kendi kendine reset atıyor.Açıldığında video kayıtda edilmemiş oluyor tabi.Ayrıca kutudan çıkan kulaklığının sağ tarafındakinde ses az çıkıyor ilk haline göre,kulaklık bozuluyor sanırım yavaş yavaş.Telefonu aldığım Turkcell bayisine götürmeli miyim sizce?Garantiye mi gönderirler,orada ne olur?Yenisini falan gönderirler mi?Sorun bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 16 Eylül 2010; 4:37:18 >
  • götür yaparlar büyük ihtimal yenisini vermezler
  • Bi arkadaş bu telefonu kalemsiz kullanmak çok zor demiş ama ben bu telefonu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum toplasan kaleme 10 kere ancak ihtiyaç duymuşumdur. Hep parmaklarımla kullanıyorum, parmaklarımda küçük değil yani 1.86 boyundayım ona göre düşün. Gayet rahat kullanılıyor, 1 senedir hiç sorunla karşılaşmadım. O arkadaş nasıl bir ele sahip bilmiyorum ama ben çok rahat kullanıyorum. Mesaj yazarkende tuşlu telefonlardan daha rahat ve kolay mesaj yazılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

götür yaparlar büyük ihtimal yenisini vermezler

Ne kadar sürer ki,uzun vade hiç bırakamam valla telefonumu.
  • arkadaşlar ahize sesi iyice kısıldı pislik mi doldu ? bozuldu mu bilemiyorum ama dısarda hiç bir konuşmayı duyamıyorum başına böyle bir olay gelen var mı???
  • Benimde pislik dolmuştu ses çok kısık geliyordu, metal kkısımı söktüm içini temizledim artık gayet net duyulabiliyor.
  • nasıl yaptın peki neresinden sökülüyor ?? anlatabilir misin telefonla konusmak işkence çünkü serviste ay da yatırmak istemiyorum telefonu
  • Aslında sökülmüyor benimkisi köşeden biraz açılmıştı bende tamamen kopardım.
    Vida olayı yok, çift taraflı bant mantığında yumuşak bi yapıştırıcı ile yapıştırmışlar. Bi kşeden kastırıp çekerek sökebilirsin metal kısımı. Temizlemeyi yaptıktan sonra 4 köşesine 1 damla japon sürdüm kapattım, eskisi gibi oldu..
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.