Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 5530dan çok daha iyi bu sorunlar yok...5530 almayın
  • bu telefonda mesaj sayacına nasıl bakılıyor anlatırmısınız arama kaydında yok
  • Neden benim 5530'um da bahsettiğiniz sorunların hiç biri meydana gelmedi..
  • V10 ile kullandıydım ben bu teli , hey gidigünler heyy
    sattığım arkadaş baya memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

V10 ile kullandıydım ben bu teli , hey gidigünler heyy
    sattığım arkadaş baya memnun

hangi telefonu aldın şimdi
  • W705 aldım ama yakında oda değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

arakadaşlar ben de bu telefondan almaya karar verdim ama bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.bir de 5800 ile karşılaştırabilir misiniz

1-sesi nasıl yüksek mi
    2-kamerası nasıl carl zeiss yok ama. flaş yeterli mi
    3-şarjı kaç gün gidiyor fazla kurcalamazsak.bir de daha güçlü bir batarya kullanabiliyormuyuz.kaç dk de şarj oluyor
    4-en fazla 16 gb destekliyor sanırım siz en fazla kaç gb ile kullanıyorsunuz ve kasma var mı
    5-wifi kalitesi nasıl
    6-internette gezmek rahat mı
    7-gps yok ama google mapsi falan nasıl kullanıyoruz açıklarsanız sevinirim
    8-kalemde ya da kilit tuşunda sallanma vs. var mı
    9-bir de hangi rengini alayım sizce hangisi daha şık . beyaz daha şık duruyor bence ama kirlenirmi ki
    10-ve son olarak bu telefonu 450 liraya buldum alayım mı yoksa daha ucuza bulabilir miyim

saygılar.

5800 bundan daha iyi hocam.kaç kere karşılaştırılmasını yapmışlardı ses kalitesi açısından falan 5800 daha iyi.

• quote:

W705 aldım ama yakında oda değişecek

Hedefim iphone 4 diyosun
  • nerde var istanbulda bu cihaz aradım ama bulamadım bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

W705 aldım ama yakında oda değişecek

Hedefim iphone 4 diyosun

yok SE Xperia X10 mini alcam
  • beyler güncelleme yapamıyorum ne ovi nede tel. uygulamasındaki yazılım güncelleme v10 un daha güncelini bulmuyor saçma sapan 3 5 program güncellemesi var v31 yok bilen yapan varsa yardım etsin.....
  • arkadaşlar 2009 aralık ayında sıfır aldığım 5530'umu satmayı düşünüyorum.Çiziksiz,tertemiz,sorunsuz bir ürün,kutusu ve tüm aparatları var 14 ay daha garantisi var.Acaba kaç liraya satılır,2.el piyasası hakkında pek bilgim yok da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzodia

arkadaşlar 2009 aralık ayında sıfır aldığım 5530'umu satmayı düşünüyorum.Çiziksiz,tertemiz,sorunsuz bir ürün,kutusu ve tüm aparatları var 14 ay daha garantisi var.Acaba kaç liraya satılır,2.el piyasası hakkında pek bilgim yok da ?

5800XM , 320-330 civarında gidiyor
    bu da 25-30 daha düşüğe gider , 300 e gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_09
    beyler güncelleme yapamıyorum ne ovi nede tel. uygulamasındaki yazılım güncelleme v10 un daha güncelini bulmuyor saçma sapan 3 5 program güncellemesi var v31 yok bilen yapan varsa yardım etsin.....

*#0000# yapıp daha sonra seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de, o sekilde günceller. Ama şarj fullken yap, tabi bide wifi bağlantısı gerekli, yoksa kontorun gider.
  • Telefonumun özellikle şarj performansından çok memnunum.5-8 gün arası idare ediyor.Tek problemim kasası.Kalemi artık sanki hafiften gevşemeye başladı.
  • 5-8 gün arası nasıl gidiyor ? Ekran parlaklığını hangi seviyede kullanıyorsun ? Benimki 3 gün falan gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Telefonumun özellikle şarj performansından çok memnunum.5-8 gün arası idare ediyor.Tek problemim kasası.Kalemi artık sanki hafiften gevşemeye başladı.

benim telefonum istersen hiç karıştırma 2 gün gidiyor ilk gün full 2. gün 1 diş eksiliyor ve gerisi geliyor

benimkinin kalemi de gevşemeye başlamıştı gece kumsalda düşmüştü bulamamıştım daha doğrusu sonradan kaybettiğimi farketmiştim
  • Ekran parlaklığı falan herşey normal ayarında.Telefonun şarjına çok önem gösteririm.Şarjı bitmeden takmadım fişe hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM
    Ekran parlaklığı falan herşey normal ayarında.Telefonun şarjına çok önem gösteririm.Şarjı bitmeden takmadım fişe hiç.

normal ayarı derken, ilk aldıgındaki ayarmı, ekran parlaklığı şarjı çok etkiliyor o yuzden soruyorum. Mesele ben parlaklıgı fullde kullanırken 2 gun gidiyodu, biraz dusurdum 3 gune cıktı, iyice dusursem 5 gune çıkar heralde. Bide bende şarj bitmeden takmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.