5800 5530dan çok daha iyi bu sorunlar yok...5530 almayın
bu telefonda mesaj sayacına nasıl bakılıyor anlatırmısınız arama kaydında yok
Neden benim 5530'um da bahsettiğiniz sorunların hiç biri meydana gelmedi..
V10 ile kullandıydım ben bu teli , hey gidigünler heyy sattığım arkadaş baya memnun
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
V10 ile kullandıydım ben bu teli , hey gidigünler heyy sattığım arkadaş baya memnun
hangi telefonu aldın şimdi
W705 aldım ama yakında oda değişecek
quote:
Orijinalden alıntı: 15
arakadaşlar ben de bu telefondan almaya karar verdim ama bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.bir de 5800 ile karşılaştırabilir misiniz
1-sesi nasıl yüksek mi 2-kamerası nasıl carl zeiss yok ama. flaş yeterli mi 3-şarjı kaç gün gidiyor fazla kurcalamazsak.bir de daha güçlü bir batarya kullanabiliyormuyuz.kaç dk de şarj oluyor 4-en fazla 16 gb destekliyor sanırım siz en fazla kaç gb ile kullanıyorsunuz ve kasma var mı 5-wifi kalitesi nasıl 6-internette gezmek rahat mı 7-gps yok ama google mapsi falan nasıl kullanıyoruz açıklarsanız sevinirim 8-kalemde ya da kilit tuşunda sallanma vs. var mı 9-bir de hangi rengini alayım sizce hangisi daha şık . beyaz daha şık duruyor bence ama kirlenirmi ki 10-ve son olarak bu telefonu 450 liraya buldum alayım mı yoksa daha ucuza bulabilir miyim
saygılar.
5800 bundan daha iyi hocam.kaç kere karşılaştırılmasını yapmışlardı ses kalitesi açısından falan 5800 daha iyi.
quote:
Hedefim iphone 4 diyosun
nerde var istanbulda bu cihaz aradım ama bulamadım bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: getta
quote:
Hedefim iphone 4 diyosun
yok SE Xperia X10 mini alcam
beyler güncelleme yapamıyorum ne ovi nede tel. uygulamasındaki yazılım güncelleme v10 un daha güncelini bulmuyor saçma sapan 3 5 program güncellemesi var v31 yok bilen yapan varsa yardım etsin.....
arkadaşlar 2009 aralık ayında sıfır aldığım 5530'umu satmayı düşünüyorum.Çiziksiz,tertemiz,sorunsuz bir ürün,kutusu ve tüm aparatları var 14 ay daha garantisi var.Acaba kaç liraya satılır,2.el piyasası hakkında pek bilgim yok da ?
quote:
Orijinalden alıntı: egzodia
arkadaşlar 2009 aralık ayında sıfır aldığım 5530'umu satmayı düşünüyorum.Çiziksiz,tertemiz,sorunsuz bir ürün,kutusu ve tüm aparatları var 14 ay daha garantisi var.Acaba kaç liraya satılır,2.el piyasası hakkında pek bilgim yok da ?
5800XM , 320-330 civarında gidiyor bu da 25-30 daha düşüğe gider , 300 e gider
quote:
Orijinalden alıntı: taha_09 beyler güncelleme yapamıyorum ne ovi nede tel. uygulamasındaki yazılım güncelleme v10 un daha güncelini bulmuyor saçma sapan 3 5 program güncellemesi var v31 yok bilen yapan varsa yardım etsin.....
*#0000# yapıp daha sonra seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de, o sekilde günceller. Ama şarj fullken yap, tabi bide wifi bağlantısı gerekli, yoksa kontorun gider.
Telefonumun özellikle şarj performansından çok memnunum.5-8 gün arası idare ediyor.Tek problemim kasası.Kalemi artık sanki hafiften gevşemeye başladı.
5-8 gün arası nasıl gidiyor ? Ekran parlaklığını hangi seviyede kullanıyorsun ? Benimki 3 gün falan gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Telefonumun özellikle şarj performansından çok memnunum.5-8 gün arası idare ediyor.Tek problemim kasası.Kalemi artık sanki hafiften gevşemeye başladı.
benim telefonum istersen hiç karıştırma 2 gün gidiyor ilk gün full 2. gün 1 diş eksiliyor ve gerisi geliyor
benimkinin kalemi de gevşemeye başlamıştı gece kumsalda düşmüştü bulamamıştım daha doğrusu sonradan kaybettiğimi farketmiştim
Ekran parlaklığı falan herşey normal ayarında.Telefonun şarjına çok önem gösteririm.Şarjı bitmeden takmadım fişe hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM Ekran parlaklığı falan herşey normal ayarında.Telefonun şarjına çok önem gösteririm.Şarjı bitmeden takmadım fişe hiç.
normal ayarı derken, ilk aldıgındaki ayarmı, ekran parlaklığı şarjı çok etkiliyor o yuzden soruyorum. Mesele ben parlaklıgı fullde kullanırken 2 gun gidiyodu, biraz dusurdum 3 gune cıktı, iyice dusursem 5 gune çıkar heralde. Bide bende şarj bitmeden takmıyorum.