Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Telefon Flim Felan İzlerken Ekranı Dönüyormu? Çok Merak Ediyorum Eğer Dönüyorsa Bu Telefonu Alcam... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

quote:

Orijinalden alıntı: introducial

İşlemcisi biraz yavaş.Veya sadece bende ki kasıyor olabilir.

İşlemcisi yavaş değil, ben 1 senedir kullanıyorum şu ana kadar hiç kasma olmadı, gayet hızlı. Donma, kilitlenmede 1-2 kere ancak oldu. Telefon 3 gb dolu bende. Eğer sende 8 gb hafıza kartı falan varsa ve full doluysa onu bilemem.

Full dolu değil,8 GB hafıza var ve 3 GB boş alan var.Ama telefonda bir sorun var,bende çok fazla kilitlenme sorunu oluyor.Uygulama sayısı da fazla değil ama telefon resmen kasıyor.Artık çareyi Nokia Care'de arayacağım.

• arkadaslar 5530 icin dik ekran kaliteli bir qwerty klavye bilen varmi ?
  • quote:

arkadaslar 5530 icin dik ekran kaliteli bir qwerty klavye bilen varmi ?

?? nası yani 5530 a klavyemi takacan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

quote:

arkadaslar 5530 icin dik ekran kaliteli bir qwerty klavye bilen varmi ?

?? nası yani 5530 a klavyemi takacan :D

:) yok takmıcam aşağı resimdeki gibi bi klavye arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

3- Konuşurken çok az ses geliyor. Hoparlörü açıp konuşmak zorunda kalıyorsunuz çoğu zaman. Kalabalık ortamlarda bu telefonla konuşmanız çok zor oluyor.

Ben herşeye tamam diyorum ama bu dedin olay beni delirtiyor. Bu sebepten bi kere garantiye verdim ses çıkışının bozulduğunu söylediler yeni parça takıldı dediler 2 ay geçti üstünden tekrardan aynı sorunu yaşıyorum
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Final Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

Opera Mobile v10.1'in Final versiyonu yayınlandı!

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• arkadaslar tlfnunuzda olu piksel varmi hic ?
  • arkadaşlar V10 olam yazılımı bir türlü güncelleyemiyorum. V32 gördü ve Wifi den indirdim. Ancak kurulum sırasında telefon kapanıyor ve yazılımın uyumsuz olduğu ile ilgili bir mesaj alıyorum. Ovi ile denedim bu sefer güncellemeyi görmedi. Product kodu değiştirdim yine aynı hikaye. Bana yardımcı olabilecek biri varmıdır?
  • beyler kamerea çalışmıyor. kamera tuşuna basıyosun açılmıyor . internette araştırdım birçok kişi aynı sorundan şikayetçi . cevahir nokia shopa uğradım cihazı bırakmanız lazım dediler. en az 2 hafta off ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 28 Kasım 2010; 17:40:01 >
  • v32 güncellemesi çıktı.
  • quote:

v32 güncellemesi çıktı.

mesajını görür görmez indirmeye başladım. umarım kamera sorunu hallolur
  • quote:

v32 güncellemesi çıktı.

abi ya telefondan indireyim dedim.indirdi , kurdu , telefon yeniden başladı. bu yazılım telefonunuzla uyumlu değil dedi ne ayak ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

v32 güncellemesi çıktı.

abi ya telefondan indireyim dedim.indirdi , kurdu , telefon yeniden başladı. bu yazılım telefonunuzla uyumlu değil dedi ne ayak ya ?

aynı soruyu bende bir süredir soruyorum ama sanırım hiçkimsenin konu hakkında bilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

v32 güncellemesi çıktı.

aynı soruyu bende bir süredir soruyorum ama sanırım hiçkimsenin konu hakkında bilgisi yok.

off ya illa nokia shopa gidecez ha
  • Bende hiç öyle bi sorun olmadı, sebebi ne bilmiyorum. Telefon hackliyse belki onla alakalı olabilir bir bilgim yok.
    Benimki hackli değil.
  • Benimki de hacksiz,hiç bir sorun olmadı.
  • quote:

Bende hiç öyle bi sorun olmadı, sebebi ne bilmiyorum. Telefon hackliyse belki onla alakalı olabilir bir bilgim yok.
    Benimki hackli değil.

hackli değil telefonum.
  • arkadaşlar elimdeki 5530 hala V.10 ve öğrendiğim kadarıyla bu versiyondaki hatadan dolayı NSU veya WiFi üzerinden güncelleme yapılamıyor. Bende JAF kullanarak orjinal yazılım yüklemek isitorum ancak listede RM-504 çıkmıyor. v.31 in orjinalini indirip kurdum pc ye ancak listede 5530 RM-504 olmadığı için yükleme yapamıyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Arkadaşlar bende ekran parlaklığı ayarı kayboldu ya çok ilginç, ekran parlaklığını değiştiremiyorum, neden böyle bişe oldu anlamadım. SPB mobile shell kullanıyorum ondan olabilirmi acaba çünkü o programın kendi ekran parlaklığı ayarı var. Gerçi mobile shelli kapatıp ayarlara giriyorum yine çıkmıyor, mobile shell kullananlar bakabilirlermi ekran ayarlarında ekran parlaklığı kaybolmuşmu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A7IDEZ -- 5 Aralık 2010; 22:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.