Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu telefonda gps varmı bu hafta alıcam bu telefonu olay sadece bu gps e bağlı herşeyi kafama yattı sadece gps olayı kafama takıldı garmin ile halledilebilirmi bi de garmin yüklenebiliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni57 -- 22 Ekim 2010; 21:56:18 >
  • Arkadaşlar Bu Telefonun Hafıza Kartı Sorunu Varmı?Yani Hafıza Kartı Telefonun İçindeyken Oynuyormu? Samsung E250 Gibi?

Bide Telefon Facebook'a Giriyor mu?
  • merak ettiğim birşey var kime sorduysam msj yazarken kastığını söylüyo. :/ Kullanan biri yardım ederse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltmylmz

merak ettiğim birşey var kime sorduysam msj yazarken kastığını söylüyo. :/ Kullanan biri yardım ederse sevinirim

FW ile kasma sorunu giderildi , zaten TR karakterli yazarken kasma sorunu vardı . 70.nci karakterden sonra telefon acaip yavaşlıyordu . ben sattım 5530XM i 1 hafta sonra FW yayınlandı .
  • peki fw yi nasl yuklerim
  • Bende de var bundan birtane kesinlikle 5800dan daha iyi
  • ya bu telefondan alıcam fakat 3 gündür gezmediğim yer kalmadı hiçbir yerde yok olsada 500tl fiyat çekiyorlar başka nerden bulabilirim arkadaşlar yardımcı olun (birde fiyatı nedir?)bağcılar da oturuyorum buralarda yok
  • quote:

peki fw yi nasl yuklerim

kullanım kılavuzunda yazmakta , yine de çözemezsiniz yardımcı oluruz
  • Arkadaşlar Bu Telefonun Hafıza Kartı Sorunu Varmı?Yani Hafıza Kartı Telefonun İçindeyken Oynuyormu? Samsung E250 Gibi?

Bide Telefon Facebook'a Giriyor mu?

Arkadaşlar Neden Benim Soruma Cevap Vermiyorsunuz?
  • Hayır oynamaz .
    Evet facebooka giriyor
  • Peki 5530 un beyazlarının bittiğini söylüyorlar. Ben mavisini özellikle de pembesi çok hoşuma gitti pembesini bulma ihtimalim hiç mi yok :(
  • quote:

Peki 5530 un beyazlarının bittiğini söylüyorlar. Ben mavisini özellikle de pembesi çok hoşuma gitti pembesini bulma ihtimalim hiç mi yok :(

5530XM pembesi hiçbir zaman olmadı ! başka bir cihazla karıştırmayın !!!

sadece 2 rengi var :http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5530-xpressmusic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 28 Ekim 2010; 1:08:01 >
  • iyide bunu alana kadar 5800 alsaydın ya hemde 3g li
  • Peki herşey için teşekkür ettim =) Bi arkadaşım beyazını arayıp bulamadğını, kalmadığını söyleynce panikledim...

• Inception çıktı. nHD (640x360) çözünürlükte tüm S^3 ve S60v5'lere uygun biçimde MP4 olarak ripledim.

İndirmek için:
    http://bit.ly/aeVKiy

• Arkadaşlar son zamanlarda telefonu cebimden çıkardığımda 1-2 dakika hiçbir şekilde ekran dokunmatıği çalışmıyor, cebimden çıkardığımda diyorum çünkü masada falan dururken aldığımda hiçbir sorun yok ama çıkarken cebime atoyrum biraz yolda yürüyüp çıkarıyorum dokunmatik çalışmıyor. Sorun ne olabilir. Bi de bu telefona hard format atılıyor mu atılıyorsa nasıl atılıyor. Şimdiden teşekkürler.
  • Çok İlginç. Hard format atılmıyor galiba, telefon kapalıyken yeşile kırmızıya kamera tuşuna falan basıp açınca hard format atmış olunur diyolar ama telefon kapalıyken yeşil tuş, kırmızı tuş çalışmıyorki.
  • Anaa 5800 ün yavrusu
  • İşlemcisi biraz yavaş.Veya sadece bende ki kasıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: introducial

İşlemcisi biraz yavaş.Veya sadece bende ki kasıyor olabilir.

İşlemcisi yavaş değil, ben 1 senedir kullanıyorum şu ana kadar hiç kasma olmadı, gayet hızlı. Donma, kilitlenmede 1-2 kere ancak oldu. Telefon 3 gb dolu bende. Eğer sende 8 gb hafıza kartı falan varsa ve full doluysa onu bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.