Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun tamiri yapılmış. Biraz hızlı oldu gibime geldi . Genpa baya hızlı çalışıyor gördüğüm kadarıyla
  • Aldığım yere götürdüm.Teknik servise gönderip arızasına göre maksimum 30 iş günü beklememem için direk KVK bayisine götürmemi söylediler.Bana da daha mantıklı geldi,yarın atlar giderim belki.
  • Bende Nokia 5530 kullanıyorum. Bu telefonda Facebook ve diğer video sitelerinde video izlemek mümkünmü ?

Bide telefonda bazı sorunlar var. Arada oluyor. Başka birinden telefon geldimi telefon kapanıyor. aynı şekilde bende aradığım zaman kapanıyordu. Şimdi düzeldi. Başka bu sorunu yaşayan varmı ?
  • Eskiden bu kapanma sorunları bende de oluyordu ama artık olmuyor, sanırım yazılım güncellemesi ile düzeldi.

Video olayına gelince, çok fazla kurcalamıyorum telefonu program yükleme adına ama facebookta video izlemeye kalktığımda bazılarını açıyor bazılarnı da desteklemiyor deyip sadece sesini açıyor.
  • merhabalar herkese

3 4 hafta önce aldım ben de 5530 fakat 1 haftadr mesaj oluşturacağım zaman o sayfayı biraz gecikmeli açıyo en az 5 saniye beklyrum bu neden olabilir mesaj hafızam boşken de böyle geçenlerde bi nokia softwareden update yapmştım alakası olabilir mi nasıl çözebilirm bu durumu yardımcı olursanız çoook sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Telefonun tamiri yapılmış. Biraz hızlı oldu gibime geldi . Genpa baya hızlı çalışıyor gördüğüm kadarıyla

Aynen.hızlı calısıyorlar.
  • bu güncelleme işi nasıl oluyor arkadaşlar ya?

Benimki hala v10. Telefondan yazılım güncellemeye giriyorum, telefon güncellemesi diyor önemli yazıyor ama güncelleme başlatılmıyor.

Bir de güncellemeden sonra Telefon hafızası sıfırlanıyor mu programlar falan ?
  • Arakadaslar bu telefonla sebeke üzerinden navigasyon yapmamız mümkün mü
  • 5530 XM kullanıcısıyım. Şuana kadar memnundum. Telefonumda yeni başlayan bir sorun var. Ben aradığımda veya gelen arama olduğunda telefon kendiğinden kapanıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icanfootball2016 -- 20 Eylül 2010; 22:43:24 >
  • Şu anki yazılım versiyonun kaç, güncelleme yapmadıysan yaparak bi dene. Bende de güncellemeden önce kapanma sorunu oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

Şu anki yazılım versiyonun kaç, güncelleme yapmadıysan yaparak bi dene. Bende de güncellemeden önce kapanma sorunu oluyordu.

Şimdi güncelleme yaptım. Yazılım Sürümü: V31.0.005 yazıyor. Gene arızam düzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketum
    5530 XM kullanıcısıyım. Şuana kadar memnundum. Telefonumda yeni başlayan bir sorun var. Ben aradığımda veya gelen arama olduğunda telefon kendiğinden kapanıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirm?

Yukarıda bende yazmıştım. Bende de aynı sorun vardı. Şimdi kendi kendine düzeldi. :S
  • müzik telefonu olması ve dokunmatik olması ilgi çekiyor güzel bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

arkadaşlar ahize sesi iyice kısıldı pislik mi doldu ? bozuldu mu bilemiyorum ama dısarda hiç bir konuşmayı duyamıyorum başına böyle bir olay gelen var mı???

aynı sorunu bende yaşadım, telefona club nokia'da baktılar buzer değiştirdiler sorun çözülmedi, servise gönderdim 10 gün bile sürmeden telefonum geldi ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Telefonunuzu servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bu 5530 un mesaj problemi çözüldü mü ya?? 3. 4. satırdan sonra iyice yavaşlıyo t9 kullandığım için sıkıntı oluyo..2.mesaja geçince çok çok yavaş oluyo yani uzun mesaj yazmak imkansız deneyeniniz oldu mu?????
  • Mesaj yazarken yavaşlama sorunu update ile çözüldü. v31 kullanıyorum şuan ve yavaşlama problemi yok.
    Update yapmadan da yazma dilini türkçeden ingilizceye çevirdiğin zaman sorun çözülüyor. Yavaşlama problemi türkçe dilde var.
  • benim v10.050 ama güncel diyo ve güncelleme yapmıyo sen nasıl güncelledin v31 e ovi ile olmuyo da...teşekkürler...
  • Telefondan uygulamalardan yazılım güncellemeye gir, orada gösterir yeni yazılımı.
  • tamam ben telefondan denememiştim daha doğrusu wi-fi ile nete bağlıyken girdim olmadıydı tekrar denerim sağol...
  • Arkadaşlar benimde arama yaptığımda ve gelen aramada telefon kapanma arızası vardı. Bu başlık altında bildirmiştim. Bildirimimden 3-4 gün sonra sorun kendi kendine düzeldi. Bilgilendirmek istedim. Eğer benim gibi sorun yaşayan olursa beklemesinde fayda olacağına eminim.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.