Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250 den fazla gitmez ben dün sattım 100 yere sordum 250 den fazla veren yok en sonunda e71 le takas ettim
  • 5530 umu satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut_mesu

250 den fazla gitmez ben dün sattım 100 yere sordum 250 den fazla veren yok en sonunda e71 le takas ettim

Saçmalık.350'den kapı açılır 300'den minimum gider.5800'lar ile arasında taş çatlasa 10-20 TL fark olur.
  • Elimde yurtdışından aldığım bir 5530 mevcut cihaz standart rusça ile açılıyor ancak dil seçenekleri altında eng. de mevcut.
    Derdim bu telefonu türkçeleştirebilmek nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım.

teşekkürler...
  • Elimdeki nokia 5530 u bir türlü güncelleyemiyorum. Sürekli içinde yüklü olan sürümle aynı güncellemeyi buluyor. 10.xxx . 30.xxx sürümü çıkmış ama hala yükleyemedim.
  • ya arkadaşlar ekranı 5800 gibi sorun çıkarıyor mu bu 5530'n da ?
    bir de fiyatı şuan kaç ortalama hiçbir internet sitesinde doğru düzgün bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

Elimdeki nokia 5530 u bir türlü güncelleyemiyorum. Sürekli içinde yüklü olan sürümle aynı güncellemeyi buluyor. 10.xxx . 30.xxx sürümü çıkmış ama hala yükleyemedim.

*#0000# seçenekler burdan çekmeyi dene
  • mesajları "ada göre sırala" diyorum fakat mesajları kapatıp tekrar açtığımda tarihe göre sıralıyor yeniden. nasıl düzeltebiliriz bu durumu? mesajlar "ada göre sırala" şeklinde kalsın istiyorum...
    teşekkür ederim şimdiden.
  • mrb arkadaşlar. bi arkadaştan 2. el 5530 aldım, temiz kullanmış. fakat bi sorunu var.konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok az geliyor, dışarda duyulmuyor.v32 yüklüymüş. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennessat1

mrb arkadaşlar. bi arkadaştan 2. el 5530 aldım, temiz kullanmış. fakat bi sorunu var.konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok az geliyor, dışarda duyulmuyor.v32 yüklüymüş. ne yapmalıyım?

benim telde de aynı sorun war. v10.0.050 yuklu.
    kronik bir sorun olabilir. kulaklıkla konuşuyorum.
    çözüm bulursan bizede söle
  • Konusma sirasinda ses az geliyor bende de, yeni guncellemede bu sorunu giderirler umarim.
  • Arkadaşlar, 5530 için klasör seçip, çalma seçeneğine sahip mp3 çalar programı biliyor musunuz?
  • Arkadaşlar 349 Liraya sıfır garantili 5530 buldum. Fiyat nasıl sizce ? Birde tavsiye edermisiniz bu telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar 349 Liraya sıfır garantili 5530 buldum. Fiyat nasıl sizce ? Birde tavsiye edermisiniz bu telefonu ?

Orjinal olduğuna emin misin? Çakma olmasın?
  • 5530 çakması bildigim kadarıyla yok cihazda 3g olmadıgı için sıfırının fiyatı 349a düşmüştür
  • Bıktım artık bu telefondan dışarda otobüste metroda hiç bi yerde telefonla konuşamıyorum yarın bu sorun için 3 kez servise vericem telefonu nokiadan böle bi saçmalık beklemezdim servisten gelince satıcam bb alıcam yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar 349 Liraya sıfır garantili 5530 buldum. Fiyat nasıl sizce ? Birde tavsiye edermisiniz bu telefonu ?

Arkadaş sanırım Migros" tan buldu. Migros elinde kalan ürünlerde %50 ye varan indirimler yapıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_47487059/tm.htm
  • Sonunda kurtuldum bu telefondan BB 9780 gelmiş 5530uda 4 kez servise verip elimden çıkarmayı düşünüyorum
  • Evet migros da % 50 ye varan indirimler var.. Oradan sipariş verdik arkadaşa.. Bakalım gelince paylaşırım..
  • Yani biraz öyle genelde modası geçen veya geçmeye yakın olan telefonlar var. Ama işe yarar telefonda var..
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.