Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

geçersiz dosya diyor...Kurulamıyor v11

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Telefon 440 tl'ye satılmakta tavsiye ediyor musunuz ?

Aman sakın!
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Kalbim Yerinden Çıkacak Gibi İnş Bu Hafta İçinde Alıcam Şuanki Fiyatı Nedir Ve Hala Piyasada Var Mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Kalbim Yerinden Çıkacak Gibi İnş Bu Hafta İçinde Alıcam Şuanki Fiyatı Nedir Ve Hala Piyasada Var Mıdır?

kalbin niye yerinden çıkıyor yav?

Heycandan Evt Kardeşim Bu Telin Şuanki Fiyatı ve Durumu Nasıldır?
  • Hmm Peki Bütün Yorumlara Baktım 38 Sayfa Canım Çıktı :) Valla Çok Kötü Bişey Yok Ancak Bu Kadar Zaman Kullananlar Tam Olarak Tavsiye Ediyor Mu Etmiyormu Onu Öğrenmek İsterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 27 Mart 2011; 18:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Hmm Peki Bütün Yorumlara Baktım 38 Sayfa Canım Çıktı :) Valla Çok Kötü Bişey Yok Ancak Bu Kadar Zaman Kullananlar Tam Olarak Tavsiye Ediyor Mu Etmiyormu Onu Öğrenmek İsterim

büyük bi sorunu yok kardeş... arama sırasında ses biraz az geliyo. o kadar. bende kulaklıkla konuşarak bu sorunu çözdüm. alabilirsin yani...
  • Peki Kardeşim Teşekkür Ederim Başka Yorumlarıda Bekliyorum :)
  • telefonun işletim sistemi iyi değil, çok eksiği var. kullanım rahatlığı açısından başka markalara da bakın derim. ama şık bi telefon. yine de tavsiye edilir.
  • Ben de almayı düşünüyorum ama teknosa, elektro world, hepsiburada gibi sitelerde yok galiba? Kafamda soru işareti kaldı şimdi.
  • bide telefonun güncellemeleri vs. hala var mı?
  • kONUYU AÇAN arkadaşım hala bu telefonu kullanıyorumusun?
    Sizce bu telefon piyasada varmıdır????
  • @Shanexxx
    bir kere güncelleme yapıldı ben aldığımdan beri. ben uğraşmadım. hala aldığım gibi kullanıyorum

@Dr Falcon
    ben geçen sene ocak ayında almıştım. hala kullanıyorum. o zaman da zor bulmuştum. üretimi durduğu için bulmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczah

@Shanexxx
    bir kere güncelleme yapıldı ben aldığımdan beri. ben uğraşmadım. hala aldığım gibi kullanıyorum

@Dr Falcon
    ben geçen sene ocak ayında almıştım. hala kullanıyorum. o zaman da zor bulmuştum. üretimi durduğu için bulmak zor.

vazgeçtm zaten :D :D
  • arkadaşlar bende 5530 var v32.0.007 yani son versiyon ve telefon oldukça stabil ve hızlı çalışmakta.
    full kutu fatura garanti + zagg çizilmez kılıf + bir tane daha kılıf ile satıyorum.
    ilgilenen olursa pmden ulaşabilir.
  • ya arkadaslar sizce 3gsi olmayan bu telefonda internet paketi almalımıyım vodafonun cok uygun internet paketlşerivar da
    hızı ne kadar az ki bi bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

ya arkadaslar sizce 3gsi olmayan bu telefonda internet paketi almalımıyım vodafonun cok uygun internet paketlşerivar da
    hızı ne kadar az ki bi bilgisi olan varmı

300 liranın altındaysa sıfırı alabilirsiniz. ama vodafonenun net paketi çok sorunlu
  • telefona sahıbım benım sordugum ınternet paketı alsammı dıue soruyorum cok mu yavas baglanıyor ınternete en azndan alan birileri var ise deneyimlerini yazabilirler mi bi gazete okumak otobüste işkence olmasın mesela o kadar yavaş ise hat üzerinden internete bağlanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

telefona sahıbım benım sordugum ınternet paketı alsammı dıue soruyorum cok mu yavas baglanıyor ınternete en azndan alan birileri var ise deneyimlerini yazabilirler mi bi gazete okumak otobüste işkence olmasın mesela o kadar yavaş ise hat üzerinden internete bağlanması

vodafone da sorun olur ,çok yavaş ve devamlı bağlantı kopuyor
  • Arkadaşlar avea hat kullanıyorum 1GB 9 lira olan internet paketinden aldım Ancak bi kac sorum var
    Bağlantı seceneklerınde AVEA İNTERNET, AVEA GPRS WAP var ben hangsinden baglanırsam daha hızlı ıneternet erısımı saglayabılırım bı fıkrı olan var mı???
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.