Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: racerant

Şarjı 3 gün gidiyor. Kilitlenme vs yaşamadım. Dünya kadar da V5 program kurulu. Birileri birşeyleri yanlış yapıyor yada kullanıyor sanırım

Aynı şekilde ben de memnuniyetle kullanıyorum, sorunsuz birinin daha çıkması moral verici..

Bu arada 5800 ile en büyük farklarından biri işlemci gücüdür, 5530'un işlemci gücü 434mhz. iken 5800'ın 369mhz.'dir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

Şarjı 3 gün gidiyor. Kilitlenme vs yaşamadım. Dünya kadar da V5 program kurulu. Birileri birşeyleri yanlış yapıyor yada kullanıyor sanırım

Aynı şekilde ben de memnuniyetle kullanıyorum, sorunsuz birinin daha çıkması moral verici..

Bu arada 5800 ile en büyük farklarından biri işlemci gücüdür, 5530'un işlemci gücü 434mhz. iken 5800'ın 369mhz.'dir..

fakat son guncellemeler ile 5800 icin de islemci 5530 ile ayni oldu....her ikiside 434 mhz..

• beyler ben de artık 5530 luyum da 2 sorum olcak size. 1.si ben yazdıgım mesajlarda sılme tusunu goremıyorum ve klavyeyi cıkaramadım. 2. sı ıse tel i bılgısayarıma bagladım ama algılamasına ragmen ulasamadım telefonun ıcıne. muzık ındırebılecegım bır sıte var mı acaba? sımdıden cok tesekkur ederım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiauser

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

fakat son guncellemeler ile 5800 icin de islemci 5530 ile ayni oldu....her ikiside 434 mhz..

wayyy.. bir 5800 sahibisi olarak bu habere çok sevindim. Teşekkürler.

• Evet ben de yeni okudum, ancak işlemci hızının oc edilmesiyle batarya ömründe farkedilir bir düşüş olacaktır. Yine de oc seviyesi az bir fark değil cihazın kullanımını rahatlatır 5800 sahipleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

beyler ben de artık 5530 luyum da 2 sorum olcak size. 1.si ben yazdıgım mesajlarda sılme tusunu goremıyorum ve klavyeyi cıkaramadım. 2. sı ıse tel i bılgısayarıma bagladım ama algılamasına ragmen ulasamadım telefonun ıcıne. muzık ındırebılecegım bır sıte var mı acaba? sımdıden cok tesekkur ederım...

Klavyedeki silme tuşu aynen bilgisayardaki tipiyle backspace tuşunun aynısı, yani geri bakan ok şeklindeki simge silme tuşudur. Mesajı silmekten bahsediyorsanız çöp tenekesi simgesindeki tuş bu işlevi görür. Telefonunuzu algılıyorsa Bilgisayarım içerisinden telefonunuza ulaşabilirsiniz, Cep Telefonu simgesi gelecektir, ona tıklayarak içerisindeki hafıza kartı veya telefon hafızası belleklerinize ulaşabilirsiniz..

• Telefonu 2 gün önce aldım. Bundan önceki telim K790i' ydi. Telefon genel tasarım olarak iyi denilebilir ama kullanmabakımından sıkıntılar var.
    Mesela:

- XpressMusic olmasına rağmen telefonun dışında hiç bir müzik tuşu yok yani istemedğiniz bir şarkıyı geçmek istediğinizde illa tuş kilidini açıp değiştirmek zorundasınız.
    - Çoklu seçim özelliği çok kötü. Mesela rehberdeki 10 - 15 numarayı silmek istediğinizde Seçenekler-İşaretle/Kaldır- İşaretle demeniz lazım. Herseferinde bunu tekrarlamanız lazım. Hiç yoktan rehberdeki isimlerin yanında bir kutu çıksa ve tıklasak daha seri olurdu

Bu saydığım 2 eksiklik K790i gibi eski bir telde bile bundan çok gelişmiş. Telefonun tuş kitli bile olsa ses açma düğmelerinden Parça değiştirilebiliyor. Çoklu seçim özlleğide aynı şekilde...

Sony ericsson dokunmatiklerini çıkarana kadar mecbyr :D kullanıcam yoksa nokia her zamanki gibi uyuzluk politikasını uygulamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: onteo

Telefonu 2 gün önce aldım. Bundan önceki telim K790i' ydi. Telefon genel tasarım olarak iyi denilebilir ama kullanmabakımından sıkıntılar var.
    Mesela:

- XpressMusic olmasına rağmen telefonun dışında hiç bir müzik tuşu yok yani istemedğiniz bir şarkıyı geçmek istediğinizde illa tuş kilidini açıp değiştirmek zorundasınız.
    - Çoklu seçim özelliği çok kötü. Mesela rehberdeki 10 - 15 numarayı silmek istediğinizde Seçenekler-İşaretle/Kaldır- İşaretle demeniz lazım. Herseferinde bunu tekrarlamanız lazım. Hiç yoktan rehberdeki isimlerin yanında bir kutu çıksa ve tıklasak daha seri olurdu

Bu saydığım 2 eksiklik K790i gibi eski bir telde bile bundan çok gelişmiş. Telefonun tuş kitli bile olsa ses açma düğmelerinden Parça değiştirilebiliyor. Çoklu seçim özlleğide aynı şekilde...

Sony ericsson dokunmatiklerini çıkarana kadar mecbyr :D kullanıcam yoksa nokia her zamanki gibi uyuzluk politikasını uygulamış...

arkadaşım sony ericssonlar zaten bambaşka telefonlardır.Bende S700i den 5530a geçtim.S700i 1.3mp olmasına rağmen daha ii foto ve video çekiyordu.Sony Ericsson artık eskisi kadar model çıkarmadığı ve çıkardığı modeller de pahalı olduğu için Nokiayı tercih ettim.Bu telefon çok şık geldi,ya Samsung alıcaktım yada Nokia,fiyatına göre çok güzel bir cihaz olduğu için 5530u tercih ettim.

Rehberden kişi silme olayına gelince çeşitli programlar var pcne ''pc suite'' indirip bu işlemi kolaylıkla yapabilirsin.

Mp3 değiştirme sorununa gelince bu konuda pek yardımcı olamayacağım çünkü telefonu mp3 çalar olarak kullanmıyorum,o konuda ipod touchı tercih ediyorum.

Eksik yanları muhakkak ki var bendede resetlenme sorunu vardı format atıp task manager yükledim yok denecek kdr azaldı resetlenme olayı...Bence çok güzel bir telefon kurcaladıkça ve program indirdikçe sana dahada güzel gelecektir.Mp3 çalmak için çeşitli programlar var diğer bir başlıkta,inceleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: blue1907

arkadaşım sony ericssonlar zaten bambaşka telefonlardır.Bende S700i den 5530a geçtim.S700i 1.3mp olmasına rağmen daha ii foto ve video çekiyordu.Sony Ericsson artık eskisi kadar model çıkarmadığı ve çıkardığı modeller de pahalı olduğu için Nokiayı tercih ettim.Bu telefon çok şık geldi,ya Samsung alıcaktım yada Nokia,fiyatına göre çok güzel bir cihaz olduğu için 5530u tercih ettim.

Rehberden kişi silme olayına gelince çeşitli programlar var pcne ''pc suite'' indirip bu işlemi kolaylıkla yapabilirsin.

Mp3 değiştirme sorununa gelince bu konuda pek yardımcı olamayacağım çünkü telefonu mp3 çalar olarak kullanmıyorum,o konuda ipod touchı tercih ediyorum.

Eksik yanları muhakkak ki var bendede resetlenme sorunu vardı format atıp task manager yükledim yok denecek kdr azaldı resetlenme olayı...Bence çok güzel bir telefon kurcaladıkça ve program indirdikçe sana dahada güzel gelecektir**** çalmak için çeşitli programlar var diğer bir başlıkta,inceleyebilirsin

Aynen arkadaşım Sony ler çok pahalı. Ama dokunmatikleri ne kadar olursa olsun alıcam sanırım bunu satıp :)

Rehber olayına gelince zaten benm telle birlikte pc suite gelmedi Ovi Suite geldi onda da yok sanırım öyle bir özellik. Rehberi senkronize ettim fakat Windows un adres defterinde görüntülüyor orda değiştisemde bi işime yaramıyor zaten

• Hayırlı olsun Onteo, yeter ki daha büyük sıkıntıların olmasın bu modelden kullandıkça keyif alacağını düşünüyorum..

Diğer ayrıntılı işlemler için PC Suite kurmanızı öneririm..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blue1907

Eksik yanları muhakkak ki var bendede resetlenme sorunu vardı format atıp task manager yükledim yok denecek kdr azaldı resetlenme olayı...Bence çok güzel bir telefon kurcaladıkça ve program indirdikçe sana dahada güzel gelecektir**** çalmak için çeşitli programlar var diğer bir başlıkta,inceleyebilirsin

Aynen arkadaşım Sony ler çok pahalı. Ama dokunmatikleri ne kadar olursa olsun alıcam sanırım bunu satıp :)

Rehber olayına gelince zaten benm telle birlikte pc suite gelmedi Ovi Suite geldi onda da yok sanırım öyle bir özellik. Rehberi senkronize ettim fakat Windows un adres defterinde görüntülüyor orda değiştisemde bi işime yaramıyor zaten

banada ovi suite geldi nokianın sitesine girip pc suite indirebilirsin.

• @blue1907 Teşekkürler
    Bi sıkıntı daha var aslında mesajlarda smile lar gözükmiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onteo -- 15 Ekim 2009; 17:36:26 >
  • quote:

@blue1907 Teşekkürler
    Bi sıkıntı daha var aslında mesajlarda smile lar gözükmiyormu ?

Gözükmüyor.
  • http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5530-xpressmusic-fiyati,035353.html

arkadaşlar burdaki sitelerden sipariş vermenin sakıncaları varmı güvenli mi yani eğer içlerinde güvenli olmayanlar varsa isimlerini yazar mısınız veya şurdan sipariş ver diye öneride bulunabilir mi bilen arkadaşlar daha önce hiç internetten birşey almadım da.
  • En çok güvenebileceğin site onlar arasında ereyon'dur
  • Ereyon, kendi deposu da İzmir'dedir, bizzat gidip gördüm fakat elden alışveriş yapamadım. İnternet sitelerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, güvenilir ve işini düzgün yapan bir firmadır..
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Bu sertifikasız programları nasıl kurabilirim?Sertifika almak için internette biraz araştırdım ama çok karışık.Lütfen yardım.
  • telefonda gps modülü varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar103

telefonda gps modülü varmı acaba?

Hayır GPS modülü bulunmuyor..
  • bynedim nokia maps yükledim nasıl bir programdır sence,yada daha ii bir alternatifi varmı? Bu arada bugün resetlenme kabusum geri döndü,ekranda kırmızı siyah çizgiler belirdi ve kapanıp açıldı,eskisi kadar çok olmuyor,sendede arada oluyor mu yoksa hiç mi olmadı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.