Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: deedstyger
    ya her yerde 3g desteği yok yazıyor. ama nokia nın kendi sitesinde tüm modellerden 3g desteği olanlarını göster diye işaretleyince 5530 u da gösteriyor.

ne iş?

sitesinde yanlislik olmustur. 5530xm modelindev3g bulunmuyor ne yazikki.

öle yannışlık olur mu arkadaş official sitede?
  • 1 saat önce telefonu almaya gittim ama telefona baktığımda ekranı çok küçük geldi adam bana 5730 u önerdi ve onu aldım çok şahane bişey bu arada 659 tl ye aldım
  • Bugün test ettim kendisini. Baya küçük geldi bana ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

ya her yerde 3g desteği yok yazıyor. ama nokia nın kendi sitesinde tüm modellerden 3g desteği olanlarını göster diye işaretleyince 5530 u da gösteriyor.

ne iş?

sitesinde yanlislik olmustur. 5530xm modelindev3g bulunmuyor ne yazikki.

öle yannışlık olur mu arkadaş official sitede?

Herkes hata yapar. Yoksa bizden mi şüphe ediyon Telefonu 3 haftadır kullanıyorum 3g görmedim

• böyle bir yanlışlık yok adamların günahını almayın
     ## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##
  • yaw forumda düzeltme secenegini kullanamıyorum zor msj yazıyorum erişim felan yok diyor sebebi ne acaba nokia nını kendi sitesinde 5230 u gösteriyor 5530 la karıştırma 3gyi işaretledim megapikseli 3.0 3.2 yaptım çıkmadı megapixel seçmesemde 5530u göstermiyor nokia böyle bir hata yapmaz nokia nın sitesi dışında hangi sitede gördün sen bu yanlışlığı ben almadan önce bayaa araştırdım o kadar siteye girdim bu telefonla ilgili hiçbir sitede bu yanlışlığı görmedim sen dikkatli bak arkadaşım 5230 la karıştırma

• 5530la nete girmek gercekten cok rahat arkadaşlar ama dikkat edin operatorden girmişim bikac kere byaa kntor gtmiş:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musfel
    1 saat önce telefonu almaya gittim ama telefona baktığımda ekranı çok küçük geldi adam bana 5730 u önerdi ve onu aldım çok şahane bişey bu arada 659 tl ye aldım

659 tl miiii nerden aldin teli yawwww hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

5530la nete girmek gercekten cok rahat arkadaşlar ama dikkat edin operatorden girmişim bikac kere byaa kntor gtmiş:s

Bunun için öncelikle tüm bağlantı ayarlarınızı bağlanmadan önce sor veya her zaman sor şeklinde yenileyiniz..
  • Turkce modunda mesaj yazarken cok fazla yavasliyordu. uc dort satir yazdiktan sonra bir harfi algilamasi saniyler suruyordu. fakat guncelleme bu sorunu azda olsa hizlandirmis. yazma dili turmcedeyken takilmalar oluyor fakat cok yavas degil.
  • Arkadaşlar; Nokia 5530 - Nokia 5800 - Nokia N97 diye bir KONU vardı. Akıbeti hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım silinmiş... Veya taşındımı? Bilgi verecek arkadaş varsa çok sevineceğim...

Arkadaşlar birde FACE veya Onun gibi video izleyeceğimiz sitelere FLASH programı lazım. Fakat ben uyumlu bulamadım. Bilen varmı? Veya FACE de video izleyebilen arkadaşımız varsa nasıl yaptığını söyleyebilirmi.. Şİmdiden çok teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

Arkadaşlar; Nokia 5530 - Nokia 5800 - Nokia N97 diye bir KONU vardı. Akıbeti hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım silinmiş... Veya taşındımı? Bilgi verecek arkadaş varsa çok sevineceğim...

Arkadaşlar birde FACE veya Onun gibi video izleyeceğimiz sitelere FLASH programı lazım. Fakat ben uyumlu bulamadım. Bilen varmı? Veya FACE de video izleyebilen arkadaşımız varsa nasıl yaptığını söyleyebilirmi.. Şİmdiden çok teşekkür ederim....

Bu arada telefonum 5530. Belirtmemişim..
  • quote:

Arkadaşlar; Nokia 5530 - Nokia 5800 - Nokia N97 diye bir KONU vardı. Akıbeti hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım silinmiş... Veya taşındımı? Bilgi verecek arkadaş varsa çok sevineceğim...

SAnırım bahsettiğin konu bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/tm.htm

2. sorununa gelirsek; bu bahsettiğin sorunla herkes karşı karşıya. Daha bir çözüm bulunamadı henüz.

• Hocam aslında ben bir nevi biraz bişeyler yaptım gibi ama FACE deki videoları halen izleyemeiorum. Ama LİGTV.COM.TR deki videoları önceden izleyemiodum,şimdi izleyebiliorum.

Yaptığım şu; MENÜ-UYGULAMALR-YAZ.GÜNCELLEME ye girdim. Zaten direkt Adobe Flash Lİte 3.1 e yönlendirdi. Ve UPDATE ettim. Ve yüklenmiş oldu. Bunu yaptınız mı bilmiorum ama, benim bazı sitelere girmemi (önceden FLASH Playeri yükle diye uyarı veren) sağladı. Face de uyarı vermio ama başlıcak gibi oluyor fakat video açılmıyor...
  • quote:

Hocam aslında ben bir nevi biraz bişeyler yaptım gibi ama FACE deki videoları halen izleyemeiorum. Ama LİGTV.COM.TR deki videoları önceden izleyemiodum,şimdi izleyebiliorum.

Yaptığım şu; MENÜ-UYGULAMALR-YAZ.GÜNCELLEME ye girdim. Zaten direkt Adobe Flash Lİte 3.1 e yönlendirdi. Ve UPDATE ettim. Ve yüklenmiş oldu. Bunu yaptınız mı bilmiorum ama, benim bazı sitelere girmemi (önceden FLASH Playeri yükle diye uyarı veren) sağladı. Face de uyarı vermio ama başlıcak gibi oluyor fakat video açılmıyor...

Bahsettiğin Adobe Flash lite 3.1 pogramı, şuanda pek gelişmiş değil, bi kaç video formatını destekliyor. Ne yazıkki dünyadaki en gelişmiş mobil flash playerda bu. Flash işi Adobe'nin tekelinde olduğundan baya bekleyebiliriz bu programın güncellenmesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

5530la nete girmek gercekten cok rahat arkadaşlar ama dikkat edin operatorden girmişim bikac kere byaa kntor gtmiş:s

Bunun için öncelikle tüm bağlantı ayarlarınızı bağlanmadan önce sor veya her zaman sor şeklinde yenileyiniz..

evet artık öyle yapıyorum
  • 660 tl ye 5730 nerde satiliyor bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1326

660 tl ye 5730 nerde satiliyor bilen varmi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5730-xpressmusic-fiyati,028792.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1326

660 tl ye 5730 nerde satiliyor bilen varmi?

HOcam seçim senin, tercih senin ama benim param bol bol bile olsa bu telefonu almam. Sebep Şu ki : SAR DEĞERİ... Bu telefonun SAR değeri 1 in üzerinde. Ve çok tehlikeli insan sağlığı için. Arkadaşlar lütfen telefon alırken TİPİNİ, ÖZELLİKLERİNE, ŞARZINA, WİFİSİNE, 3G sine, ne bilim kamerasına bakarken lütfen SAR değerlerinde bakın. NOrmal de 0.7 den bile fazla kötü dür telefonlar için. NOrmali 0.7 ve altı... 5530 0.73 değerinde. Sizlere tavsiyem SAR değerleri 0.78 i gçcekse kesinlikle almamanız... Sağlığımız için lütfen dikkat edelim.
    SAR değeri için geniş bilgi yi :http://forum.donanimhaber.com/m_10917025/tm.htm den inceleyebilirsiniz....

• Arkadaşlar geçen gün arçelik sitesinde gördüm 5530 kartsız taksitle satılıyo daha öncede bir telefonumu öyle almıştım. Tek aklıma takılan garanti arçelik tarafından mı sağlanıyor yoksa nokia tarafından mı? Birde çok video izledim inceleme okudum herkes çok met ediyor bu telefonu , ilk dokunmatik telefonum olucak. Daha önce 5610 kullanmş biri olarak sesini çok merak ediyorum açıkçası telefonu medya özellikleri için alıcam zaten çok fotoğraf çeken müzik dinleyen biriyim mesajda bol bol atarım. Ama problem olucağını sanmıyorum mesaj konusunda rahat olduğunu okudum. Sizce bu telefon tam benim aradığım telefon mu ? Ayrıca 5610 gibi beyaz ekran reset atma gibi şeyler yaşananınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.