Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mémét..!!

Arkadaşlar geçen gün arçelik sitesinde gördüm 5530 kartsız taksitle satılıyo daha öncede bir telefonumu öyle almıştım. Tek aklıma takılan garanti arçelik tarafından mı sağlanıyor yoksa nokia tarafından mı? Birde çok video izledim inceleme okudum herkes çok met ediyor bu telefonu , ilk dokunmatik telefonum olucak. Daha önce 5610 kullanmş biri olarak sesini çok merak ediyorum açıkçası telefonu medya özellikleri için alıcam zaten çok fotoğraf çeken müzik dinleyen biriyim mesajda bol bol atarım. Ama problem olucağını sanmıyorum mesaj konusunda rahat olduğunu okudum. Sizce bu telefon tam benim aradığım telefon mu ? Ayrıca 5610 gibi beyaz ekran reset atma gibi şeyler yaşananınız var mı?

Dostum öncelikle iyi bir seçim yapmışsın. Öncelikle şunu deyiim arkadaşlar, KİMSE TELEFONA 560 liradan fazla vermesin. Ben KOCAELİ de de İSTANBULDA da sordum.. Çoğu yerde 560 ve peşin fiyatına taksitle... Haberiniz olsun..
    Arçelik mevzuna gelince, hocam arçelik aracı firma. Netice telefonu getiren KVK TELPA vs.. gibifirmalar. Sen Aracıdan alıosun. Ha arçelikten almışsın yada TEKNOSA dan... Rahat ol. Ama illada merak ediosan bence ARÇELİK bayine sor.
    Sesine gelince 5610 duymadım ama şunu belirteyim MÜZİK sesi gerçekten başarılı ve net. Dışardan aramalarda ses çok hoş çıkıyor. Müzik dinlerken ise eğer ki çok kaliteli ses istiyorsan Orjinal kulaklığından vazgeçip daha kaliteli kulaklık alman gerek. Ben Philips kulaklıkla dinliorum ve çok başarılı. Sony de, Creative de de denedim. Onlarda da çok ii sonuç aldım. Fakat gümbür gümbür ses çıkmıor, gayet yüksek ve NET. Fotoğraf yününden ne kadar tatmin olabilirsin bilemem. O göz zevki. Bn dijital makine kullandığım için yorum yapmayacağım fakat gündüz çekimleri güzel. Gece ne kadar kaliteli olabilirki bir telefonda? Mesaj yazmak çok çok kolay. Sadece 1 hafta alışma süresi.. Normal telden daha hızlı yazıon, heleki telefonu yana çevirince gelen Q klavye süper. Reset konusuna gelince bende alırken çok terddt yaşamıştım. Fakat 10 gün oldu sayılır teli alalı. 1 kere restledi sadece, oda ben çok yüklendim. ondan dolayı... Şarz meselesini de dikkate alarak telefon almada kararınızıvermenizi tavisye ederim. Çünkü çok müzik, intenrt, video uğraşınca 1,5 gün gidio..... Normal şartlarda 3güne çıkabilir.....

• Öncelikle o cihaza Arçelik kendi garantisini versiyosa o cihaz yurtdışı üründür, yani kendi garantisini vereceğini sanmam bir yetkili serviste garanti kapsamında işlem görecektir muhtemelen.

Bunun dışında bahsettiğiniz konular kişiden kişiye çok değişken, bu yüzden sonradan pişman olmamak için illa ki bir telefoncuda mağazada vs. elinize alıp inceleyin. Buradaki kişilerinin çoğunun memnun olması sizin için de aynı durumu gerektirmez elbet, bu yüzden dokunmatik bir cihaz ve de ilk kez bu tip bir telefon kullanacağınızı söylüyorsanız mutlaka almadan önce denemeye çalışın. Dokunmatik ekranı ve tepkimesi birçok telefona göre gayet kullanışlı, müzik kalitesinden de memnun kalacağınızı düşünüyorum fakat fotoğraf çekimi konusunda eğer tam ışık altında değilseniz çok fazla birşey beklemeyin derim, sonuçta bir cep telefonudur ve de N serisi gibi iddialı bir kamera ile gelmiyor. Reset atma durumu ile de karşılaşan arkadaşlar oldu, format bir nebze bu durumu düzeltti fakat reset olağan bir konu bunları da değerlendirin..

Genel olarak aldığınızda memnun kalmayacağınızı sanmıyorum yine de.. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

quote:

Arkadaşlar geçen gün arçelik sitesinde gördüm 5530 kartsız taksitle satılıyo daha öncede bir telefonumu öyle almıştım. Tek aklıma takılan garanti arçelik tarafından mı sağlanıyor yoksa nokia tarafından mı? Birde çok video izledim inceleme okudum herkes çok met ediyor bu telefonu , ilk dokunmatik telefonum olucak. Daha önce 5610 kullanmş biri olarak sesini çok merak ediyorum açıkçası telefonu medya özellikleri için alıcam zaten çok fotoğraf çeken müzik dinleyen biriyim mesajda bol bol atarım. Ama problem olucağını sanmıyorum mesaj konusunda rahat olduğunu okudum. Sizce bu telefon tam benim aradığım telefon mu ? Ayrıca 5610 gibi beyaz ekran reset atma gibi şeyler yaşananınız var mı?

Dostum öncelikle iyi bir seçim yapmışsın. Öncelikle şunu deyiim arkadaşlar, KİMSE TELEFONA 560 liradan fazla vermesin. Ben KOCAELİ de de İSTANBULDA da sordum.. Çoğu yerde 560 ve peşin fiyatına taksitle... Haberiniz olsun..
    Arçelik mevzuna gelince, hocam arçelik aracı firma. Netice telefonu getiren KVK TELPA vs.. gibifirmalar. Sen Aracıdan alıosun. Ha arçelikten almışsın yada TEKNOSA dan... Rahat ol. Ama illada merak ediosan bence ARÇELİK bayine sor.
    Sesine gelince 5610 duymadım ama şunu belirteyim MÜZİK sesi gerçekten başarılı ve net. Dışardan aramalarda ses çok hoş çıkıyor. Müzik dinlerken ise eğer ki çok kaliteli ses istiyorsan Orjinal kulaklığından vazgeçip daha kaliteli kulaklık alman gerek. Ben Philips kulaklıkla dinliorum ve çok başarılı. Sony de, Creative de de denedim. Onlarda da çok ii sonuç aldım. Fakat gümbür gümbür ses çıkmıor, gayet yüksek ve NET. Fotoğraf yününden ne kadar tatmin olabilirsin bilemem. O göz zevki. Bn dijital makine kullandığım için yorum yapmayacağım fakat gündüz çekimleri güzel. Gece ne kadar kaliteli olabilirki bir telefonda? Mesaj yazmak çok çok kolay. Sadece 1 hafta alışma süresi.. Normal telden daha hızlı yazıon, heleki telefonu yana çevirince gelen Q klavye süper. Reset konusuna gelince bende alırken çok terddt yaşamıştım. Fakat 10 gün oldu sayılır teli alalı. 1 kere restledi sadece, oda ben çok yüklendim. ondan dolayı... Şarz meselesini de dikkate alarak telefon almada kararınızıvermenizi tavisye ederim. Çünkü çok müzik, intenrt, video uğraşınca 1,5 gün gidio..... Normal şartlarda 3güne çıkabilir.....

Arkadaşım o değerli yorumun için çok sağol. Ses gerçekten önemli zaten ben 5610'da creative ep-630 kullanmştm bunda da onu kullanmayı düşünüyorum. Arçelik bayisi tanıdık gidip boş bir vaktimde konuşmayı düşünüyorum. Kameranın aynısı 5610'da vardı 3.12 çift ledli o kameradan çok memnundum. Zaten benimde fotoğraf makinem var ama bazen acil durumlarda lazım oluyor. Arkadaşım 5800 kullanıyor onun yorumlarını alıcam ve imkanım olursa denicem ben ilk samsung star demiştim ama eksik çok yönü vardı baktım ki yine nokia yapmış tam benim istediğim gibi bir telefon en kısa sürede almayı planlıyorum bi 12 güne kadar aranızda olabilirim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Öncelikle o cihaza Arçelik kendi garantisini versiyosa o cihaz yurtdışı üründür, yani kendi garantisini vereceğini sanmam bir yetkili serviste garanti kapsamında işlem görecektir muhtemelen.

Bunun dışında bahsettiğiniz konular kişiden kişiye çok değişken, bu yüzden sonradan pişman olmamak için illa ki bir telefoncuda mağazada vs. elinize alıp inceleyin. Buradaki kişilerinin çoğunun memnun olması sizin için de aynı durumu gerektirmez elbet, bu yüzden dokunmatik bir cihaz ve de ilk kez bu tip bir telefon kullanacağınızı söylüyorsanız mutlaka almadan önce denemeye çalışın. Dokunmatik ekranı ve tepkimesi birçok telefona göre gayet kullanışlı, müzik kalitesinden de memnun kalacağınızı düşünüyorum fakat fotoğraf çekimi konusunda eğer tam ışık altında değilseniz çok fazla birşey beklemeyin derim, sonuçta bir cep telefonudur ve de N serisi gibi iddialı bir kamera ile gelmiyor. Reset atma durumu ile de karşılaşan arkadaşlar oldu, format bir nebze bu durumu düzeltti fakat reset olağan bir konu bunları da değerlendirin..

Genel olarak aldığınızda memnun kalmayacağınızı sanmıyorum yine de.. Kolay gelsin.

Bu yorumum benim için çok iyi geldi çok teşekkür ederim sana. Daha önceki mesajımda kamera beklentimi açıklamıştım. Reset konusuna alışkınım versiyonla çözülmüştü önceki express music telefonumda. Ayrıca 5800 express music inceleme fırsatım olursa incelicem özellik aynı nasılsa

• quote:

Arkadaşım o değerli yorumun için çok sağol. Ses gerçekten önemli zaten ben 5610'da creative ep-630 kullanmştm bunda da onu kullanmayı düşünüyorum. Arçelik bayisi tanıdık gidip boş bir vaktimde konuşmayı düşünüyorum. Kameranın aynısı 5610'da vardı 3.12 çift ledli o kameradan çok memnundum. Zaten benimde fotoğraf makinem var ama bazen acil durumlarda lazım oluyor. Arkadaşım 5800 kullanıyor onun yorumlarını alıcam ve imkanım olursa denicem ben ilk samsung star demiştim ama eksik çok yönü vardı baktım ki yine nokia yapmış tam benim istediğim gibi bir telefon en kısa sürede almayı planlıyorum bi 12 güne kadar aranızda olabilirim bende

Ne demek kardeşim. BUrada herkes birbirine yardımcı olursa ne mutlu bize. Creative de kullancaksan çok memnun kalacağından eminim. Kamera gündüz çok ii. gece malesef.. acil durumların için işini şüphesiz görecektir. ne demek istedğinizi anladımm.. Nokia 5800 bilmiorum ama genelde duyduğum şuki; 5530 un daha başarılı olduğu...
    Samsung Star a gelince beni günlerce düşündüren 3 tel vardı! Samsung Star, Samsung Priston ve Nokia 5530... Neticede 5530 a karar verdim... Tercih kişiden kişiye değişebilir. Ben birkaç güne bu 3 modelide bu sayfada incelicem. Şuan Star ve 5530 u 10ar gün kullandım. Priston bulabilirsem arkadaşlarımdan onuda kullanıp bu çok kafa karıştıran 3 teli incelicem burada...

• quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

quote:

Ne demek kardeşim. BUrada herkes birbirine yardımcı olursa ne mutlu bize. Creative de kullancaksan çok memnun kalacağından eminim. Kamera gündüz çok ii. gece malesef.. acil durumların için işini şüphesiz görecektir. ne demek istedğinizi anladımm.. Nokia 5800 bilmiorum ama genelde duyduğum şuki; 5530 un daha başarılı olduğu...
    Samsung Star a gelince beni günlerce düşündüren 3 tel vardı! Samsung Star, Samsung Priston ve Nokia 5530... Neticede 5530 a karar verdim... Tercih kişiden kişiye değişebilir. Ben birkaç güne bu 3 modelide bu sayfada incelicem. Şuan Star ve 5530 u 10ar gün kullandım. Priston bulabilirsem arkadaşlarımdan onuda kullanıp bu çok kafa karıştıran 3 teli incelicem burada...

Bilgilerini dikkate alıcam. 5800 denememdeki amaç dokunmatik kullanabilir miyim? Gerçi laptopumdaki tuşlardan az biraz alışkınım çok hoş bi his yaratıyo bende o dokunmatik tuşlar Eğer bahsettiğin incelemeyi yaparsan çok qüzel olur gerçekten. Benim stardan vazgeçme sebebim kulaklık girişi ve kamerasının flaşsız olmasıydı. Eğer ayrıntılı bi inceleme yaparsan eminim çok faydalı olucaktır.

• bir haftadır 5530 kullanıyorum. gayet memnunum, resetlenme vs. gibi bahsedilen sorunlarla da karşılaşmadım.

yalnız ufak bir sorum var, büyük ihtimalle ben bilemedim;
    alarmı kapatamıyorum, sorunum bu. şimdi alarm çalınca ekranda -durdur- ve -ertele- tuşları beliriyor. yalnız bunlara basılamıyor. tuş kilidi mi açılıp da basılacak dedim, o da olmuyor. tuş kilidi açılamıyor bu durumda, tamamen etkisiz. sadece "no" tuşuna basıp ertelenebiliyor. ondan sonra kapatabilmek için kurduğum alarmı silmek zorunda kalıyorum.
    ya bilmediğim bişey var -ki pek sanmıyorum, bütün kombinasyonları denedim- ya da yazılımda bir arıza var. alarm çalınca nasıl kapatıyoruz?
  • arkadaşlar kvk nın kendi sitesinde nokia 5800 fiyatı 530 tl olarak gözüküyor nokia 5530 ise 581 tl böyle bir fiyat farkı varsa hangisini almalıyım bana yardımcı olurmusunuz
    http://www.kvk.com.tr/store/productrender.asp?PRID=1522&PSKU=CTNK5800&MainCategoryID=59&CategoryID=63
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalmahx

bir haftadır 5530 kullanıyorum. gayet memnunum, resetlenme vs. gibi bahsedilen sorunlarla da karşılaşmadım.

alarmı kapatamıyorum, sorunum bu. şimdi alarm çalınca ekranda -durdur- ve -ertele- tuşları beliriyor. yalnız bunlara basılamıyor. tuş kilidi mi açılıp da basılacak dedim, o da olmuyor. tuş kilidi açılamıyor bu durumda, tamamen etkisiz. sadece "no" tuşuna basıp ertelenebiliyor. ondan sonra kapatabilmek için kurduğum alarmı silmek zorunda kalıyorum.
    ya bilmediğim bişey var -ki pek sanmıyorum, bütün kombinasyonları denedim- ya da yazılımda bir arıza var. alarm çalınca nasıl kapatıyoruz?

Kardeş sorununun çözümü kolay.Aslında sorun değil kullanımla ilgili.Alarm çalınca ekranda çıkan durdur ve ertele seçeneklerini sağdan-sola veya solda-sağa dokunarak tamamlaman gerekiyor.İlk aldığımda bende kullanamadım ama dediğim şekilde oluyor.Aynı arama geldiğinde cevaplarken yaptığın gibi.Arama geldiğinde de ekranda 2 seçenek beliriyor ve seçeneklerdeki yazıları baştan sona doğru dokunarak seçmen gerekiyo.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah_atagan

arkadaşlar kvk nın kendi sitesinde nokia 5800 fiyatı 530 tl olarak gözüküyor nokia 5530 ise 581 tl böyle bir fiyat farkı varsa hangisini almalıyım bana yardımcı olurmusunuz
    http://www.kvk.com.tr/store/productrender.asp?PRID=1522&PSKU=CTNK5800&MainCategoryID=59&CategoryID=63

evet bende çok düsünüyorum.karasız kaldım :S 5800 sorunları var diye biliyorum ama..bilmiyorum özellik olarak 5800 üstün ya :s görünüs olarak 5530

• quote:

Orijinalden alıntı: kalmahx

bir haftadır 5530 kullanıyorum. gayet memnunum, resetlenme vs. gibi bahsedilen sorunlarla da karşılaşmadım.

Bu Alarm'ın çalmasıyla ilgili bir durum değildir, tuş kilidiniz kapalıyken bu tip çalma durumlarında aynı kayar tuşlu menü gelir. Yani tuş kilidiniz kapalıyken size bir arama geldiğinde de yine aynı şekilde cevaplamanız istenir.

Bu gibi durumlarda ekranda, arama sırasında size gösterdiği şekilde parmağınızı o hat üzerinde kaydırarak yanıtlama veya alarm için erteleme yapabilirsiniz..

Bunun sebebi yanlışlıkla ekrana dokunarak işlem yapılmamasını sağlamaktır..

• Arkadaşlar bende kararsız kaldım 5800 ün fiyatı düşmüş.
    5530 mu 5800 mü?
    Ayrıca kinetic scroling ne demek sanırım bu 5800 de yok?
    Bir de 5800 ile 5530 un kulaklığa verdikleri müzik kalitesi aynı mı?(tabi ki aynı kulaklıkla denendiğinde)
  • Kinetic scrolling, liste halindeki, ekranın altına doğru uzayan menülerde, (örneğin rehber listeniz) parmağınızla ekranı aşağı veya yukarı doğru hamleler ile kaydırarak listede hızlıca ilerlemenizi oldukça kolaylaştıran bir sistemdir. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz, ancak bildiğim kadarı ile 5800'a da bir uygulama yardımı ile bu özellik sağlanıyor.
  • quote:

Kinetic scrolling, liste halindeki, ekranın altına doğru uzayan menülerde, (örneğin rehber listeniz) parmağınızla ekranı aşağı veya yukarı doğru hamleler ile kaydırarak listede hızlıca ilerlemenizi oldukça kolaylaştıran bir sistemdir. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz, ancak bildiğim kadarı ile 5800'a da bir uygulama yardımı ile bu özellik sağlanıyor.

bynedim sen memnunmusun telefonundan.. sana göre 5800 dan artıları neler..

bana göre çelik ön kasa..
    5800 dan biraz daha kısa.. uzunlamasına..kalınlık olarak 2mm gözle görülmeyecek bi deger.. kalınlıktan bi farkı yok.. genişlikte aynı..
    kuskusuz 5530un kinetic ve görünümü var
  • Ben iki telefonuda fotoğraflardan biliyorum. Ancak inceleme videolarında ben gözle görülür bi incelik gördüm. Ayrıca 5800 daha plastik duruyor ekran kenarındaki plastik şerit falan hiç hoş durmamış. 5530 ise tam tersine çok kibar ve ince olmuş. Umarım yardımcı olabilmişimdir kısmende olsa
  • Iphone almayı düşünüyordum ama fiyatını öğrenince vazgeçtim. Bu telefonu almak istiyorum. Benim için daha çok internet şıklık ve video gösterimi önemli. Dizi, film izlerken takılmalar oluyor mu? Ses kalitesinden memnun musunuz? Bazı arkadaşlar resetlenmeden bahsetmiş herkeste var mı bu sorun?
  • Dizi, film denemedim ancak 10dk lık videolarda hiçbir takılma görmedim şimdiye kadar. Ses kalitesi çok iyi. Zaten konuyu baştan sonra okursanız bunlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Resetlenme bende 1-2 kere oldu. Telefonu çok zorlamazsanız olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Dizi, film denemedim ancak 10dk lık videolarda hiçbir takılma görmedim şimdiye kadar. Ses kalitesi çok iyi. Zaten konuyu baştan sonra okursanız bunlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Resetlenme bende 1-2 kere oldu. Telefonu çok zorlamazsanız olmuyor.

Konuyu okuyacağım baştan sona.Sağol bilgilendirdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Kinetic scrolling, liste halindeki, ekranın altına doğru uzayan menülerde, (örneğin rehber listeniz) parmağınızla ekranı aşağı veya yukarı doğru hamleler ile kaydırarak listede hızlıca ilerlemenizi oldukça kolaylaştıran bir sistemdir. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz, ancak bildiğim kadarı ile 5800'a da bir uygulama yardımı ile bu özellik sağlanıyor.

bynedim sen memnunmusun telefonundan.. sana göre 5800 dan artıları neler..

bana göre çelik ön kasa..
    5800 dan biraz daha kısa.. uzunlamasına..kalınlık olarak 2mm gözle görülmeyecek bi deger.. kalınlıktan bi farkı yok.. genişlikte aynı..
    kuskusuz 5530un kinetic ve görünümü var

Telefondan genel olarak memnunum, herhangibir sorun yaşamadım bugüne kadar, bu niye böyle diyebileceğim bir durum da yok çünkü alırken herşeyini bilerek aldım..

5800'a göre ise öncelikle boyut ve dizayn olarak çok daha hoş bir model, zaten teknik özellikleri arasında kıyaslarsan 3g ve gps dışında fark yok diyebiliriz. Fiyatı da alırken önemli etmen olmuştu, bu kadar yakın iki model arasında daha uygun rakam tercih sebebidir. Tabi şu anda 5800'ın fiyatı 5530'un altına düşmüş sanırım, 3G ve GPS'i avantaj olarak görebilirsiniz, işlemci güçleri arasındaki fark ta 5800'da yeni bir güncelleme ile kapanmış durumda, tabi batarya ömrüne etkiyecektir..

İki model de bu fiyat aralığında alınabilir seviyede bana göre, tercih sizin, inceleyerek almanızı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Iphone almayı düşünüyordum ama fiyatını öğrenince vazgeçtim. Bu telefonu almak istiyorum. Benim için daha çok internet şıklık ve video gösterimi önemli. Dizi, film izlerken takılmalar oluyor mu? Ses kalitesinden memnun musunuz? Bazı arkadaşlar resetlenmeden bahsetmiş herkeste var mı bu sorun?

Kamerasıyla yapılan video çekimlerinde bi yerden sonra ses kesiliyor izlerken, hoparlör ses kalitesi olarak güzel ama kulaklıkla dinleyecekseniz sesi çok az özellikle radyoda, hiç kullanmasanız ve hiç program yüklemeseniz dahi durup dururken resetlenme görebilirsinizde , görmeyebilirsinizde, piyango
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.