Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G ve GPS ciddi avantajlar ancak kullanmayanlar için 5530 daha bir telefon görünümde.. Ve de açıkçası nokia'nın bildiği birşey var ki 5530 XM varken bu rakama çekti diye düşünüyorum..
  • aslında nokia cok saglam bi modelle geliyor.. nokia x6 ama yurt dısı fiyatı bile 450 euro :) bize hangi rakamlarla gelir dusunmek bile istemiyorum..

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6
    buda videosuhttp://www.ceptown.com/model/1458/nokia-x6
  • arkadaslar nokıanın sayfasında pc suiti yuklerken bısım telın modleı cıkmıyo nasıl yapabılırım acaba ...
  • Alırken şu soruyu kendinize sorun???? 3G ve GPS i ne kadar kullnacağım? Niye kullanacağım. EMinim ki yüzde 95 imize hiç yaramayacaktır.... Tercih insanların sonuçta. 3G nin yaygın olmadığını varsayarsak, artı fiyatınıda eklersek????? Bence düşünürken ince düşünmeliyiz.
  • bende 5530 alıcaktım ilk başta 5800 ın fiyatının düştüğünü görür görmez aldım, bence 5530 un fiyatıda düşecektir.. almayı düşünen arkadaşların ya beklemesini yada 5800 almasını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLas_cocuq
    arkadaslar nokıanın sayfasında pc suiti yuklerken bısım telın modleı cıkmıyo nasıl yapabılırım acaba ...

5800'inkini yuklemelisin. Ben de senin problemini yasyanlardanim. Pc suiteyi kablo ile kullanamiyorum. Bilgisayarimin usbsi cok eski oldugundan, girmiyor.

Yeni bir laptopta denedim ve pc suite calisti. Sana da baska pclerde denemeni oneririm.
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce 5530xm aldım. kulaklığı ilk kez deniyorum. sesi çok kötü. girişin oraya dokunduğumda ses gidip geliyor ve kulaklıktaki tuşa bastığımda daha iyi ses geliyor. servislik bir sorun mu yoksa herkes de mi durum aynı. servise verirsem telefonu da vermem gerekiyormuş. diğer sorun ise usb ile ilgili. dvddeki programları yükledim. pc suit ile bağlamak istediğimde mtp hatası veriyor.yalnızca depolama seçeneği ile bağlanabiliyor.laptopum yeni. ne yapmam gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 24 Ekim 2009; 14:29:12 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Sizlere bir sorum var.Bu orjinal kulaklık şuan için işimi görüyor.Ses kalitesi çok kötü değil.Ama bu kulaklığın üzerindeki tuşları çalıştıramadım müzik uygulamasında.5700 ın kulaklığında şarkı değiştirmek,geri almak ve duraklatmak için tuşlar vardı.Onlar gibi diye düşündüm ama basıyorum herhangi bi hareket yok.Birde ilginç olan radyo dinlerken o tuşlara basında radyo kanallarını değiştiriyor.Sizlerdede durum aynı mı?Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaotag

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce 5530xm aldım. kulaklığı ilk kez deniyorum. sesi çok kötü. girişin oraya dokunduğumda ses gidip geliyor ve kulaklıktaki tuşa bastığımda daha iyi ses geliyor. servislik bir sorun mu yoksa herkes de mi durum aynı. servise verirsem telefonu da vermem gerekiyormuş. diğer sorun ise usb ile ilgili. dvddeki programları yükledim. pc suit ile bağlamak istediğimde mtp hatası veriyor.yalnızca depolama seçeneği ile bağlanabiliyor.laptopum yeni. ne yapmam gerekir ?

Sana mesaj da yazdım ama burada da belirteyim. Bende de kulaklığın üstündeki tuşa basılı tutunca düzelen bir ses problemi vardı. Kulaklığı servise gönderdim ve bugü veya yarın alacağım. Ayrıca telefonu da vermem gerekmedi.
  • ya arkadaslar bu bimeks teki nokia 5530 500 tl fiyatı tamamen böle bi kalıcak yoksa bir sürelik kampanyamı ? birde bu telefonun ne zaman düser cünkü bu telefonu almayı çok istiorm. elimde para yok e66 ı satıp alacağım bu telefonu 5800 almak istemiorm ama fiyatı düsmüs çok ilginç bu telefonda bu kadar düsermi. 5800 zamanında 1000 tl civarında vardı simdi yarı yarıya olcak is değil bu telefon içinde aynısı olurmu hadi omadı bi 450 tl ye kadar insin yeter benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msimsek

quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

bimeks ve media markta 499tl bimeks bonus karta 6 taksit, media markt 5 taksit yapıyor.ilgilenenlere..
    hala 5800 mı 5530 mu karar veremedim..3G kullanırmıyım acaba:):?

ya fiyatlar gercekten cok iyi. bende ikisi arasında kararsızdım bugun 5800 ü inceledim teknosada telefon cok kalın ve elime alır almaz takıldı ekran şok oldum.. arkadaşlar 5530 u inceleme fırsatım olmadı bu telefondada ekran problemi yaşayan oldumu gerci sayfayı takip ediyorum ama yinede kacırmıs olabilirim..

bide samsung star (wifi) 414ytl vatanda, samsung preston (3g) 460 ytl.. bu fiyat aralıgındaki 4 tel en iyi özellik tabiki 5800 de ama yeni aldıgım telefon ekranda sorun verirse cok canım sıkılır..

boyutları birbirine yakın 5530 (104 x 49 x 13 mm) samsun preston (102,8 x 54,8 x 12,9 mm) samsung star (104 x 53 x 11.9 mm).. preston u da inceleme fırsatı buldum sarjı yoktu ama telefon çok şık duruyodu ve telefon hakkında hep olumlu şeyler okudum.. sonuc olarak şuan telefon alacak olsanız bu üçünden hangisini seçerdiniz.. benim önceligim müzik oldugu icin nokia ya daha yakınım ama ekranda sorun cıkaracaksa hic üzülmeye gerek yok.. ha bide 5800 için ordaki eleman şey dedi elimizde hic kalmadı cok satıyoruz bundan.. insanlar acaba arastırmadanmı alıyo yoksa adam beni tongayamı getirmeye calıştı anlayamadım..

zamanınızı aldım kusura bakmayın iyi forumlar dilerim...

ben hic sorun yasamadm telde cok iyi sonradan dusundum ben telefonla bile az konusuyorum 3g yi nerde kullancam gps yerine google maps var 5800 5530 mu desen 5530un durusu bile ytr bnce wifi cok iyi preston 460 wifi yok star wifi 420 256k renk ve symbian yok aradaki fark 80lira symbian kullanmM diyosan star al ama symbian cok isine yarayabilir oyun prg sayisi artar isletim sstmi yeni daha

• quote:

Orijinalden alıntı: musti1326

quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

bimeks ve media markta 499tl bimeks bonus karta 6 taksit, media markt 5 taksit yapıyor.ilgilenenlere..
    hala 5800 mı 5530 mu karar veremedim..3G kullanırmıyım acaba:):?

ben hic sorun yasamadm telde cok iyi sonradan dusundum ben telefonla bile az konusuyorum 3g yi nerde kullancam gps yerine google maps var 5800 5530 mu desen 5530un durusu bile ytr bnce wifi cok iyi preston 460 wifi yok star wifi 420 256k renk ve symbian yok aradaki fark 80lira symbian kullanmM diyosan star al ama symbian cok isine yarayabilir oyun prg sayisi artar isletim sstmi yeni daha

cevap için teşekkürler..3G yi şimdi kullanmasakta ilerde daha yaygın kullanılacağını düşünüyorum. şu an satacağım N72 ile N70 bile farkediyor. N70 in önünde kamerası var diye daha iyi fiyat veriyorlar.Symbiandan vazgeçemem heralde. gitarımın akorunu bile telefonla yapıyorum. bunlar hep symbianın getirdikleri. kendi gps cihazım var ama telefonumda da olması güzel olacaktır. 5530 un dizaynı 5800 dan çok daha güzel kesinlikle. dün izmir bit pazarında 510 TL fiyat verdiler 5800 a..dahada düşecek sanırım..

• bende yaklasik 6,7 ay once n70 i kaybettim dustu buyuk bi ihtimal tam 2 sene kullanmistim cok sahlam telefondu yeni aldigim zamanlar 3g nin 3 yoktu :D sadece symbiani icin almistim cok iyidi ama o tip telefeonlarda goruntulu gorusme haric 3g yani int fazla ise yaramaz int icin dokunmatik almalisin bence
  • Eger 3g yaygınlasınca 3g kullanırım diyorsan 3g li bir telefon alman süphesiz daha iyi olur ben 3g yaygınlaşsa bile kullanmam sanırım telefon görüşmelerim az ve farklı kişilerle görüşmüyorum hergün görüyorum onları zaten yeterince bence 5800 la 5530un arasında ki fark önde bi kamera bulunması 3.2 inc ekran var çok kaba görünüyor.
  • bu telefonla gun isinda cekim yaptiizmi hic super yaa kpali mekanda biraz kotu gece moduna alin ozamanda goruntu az da.olsa duzeliyor bu telefon yakin cekimlerde cok iyi kapali alan veya gun isigi fark etmiyo yakin cekim de butun ayrintilari telefon ekraninda bile seciyosunuz eklerm yakinda fotolari
  • Gün ışığında 5530 gerçekten başarılı çekimler yapabiliyor, özellikle portre çekim yapıp denerseniz doğa ortamında farkedemediğiniz değişen ayrıntıların daha net belirdiğini görebilirsiniz.. Bu açıdan kullanacak olan arkadaşlar için 3.2 mp seviyesinde yeterli sayılabilir, yine de yanıma fotoğraf makinamı almayı her zaman tercih ediyorum..
  • Arkadaşlar 5800 da gps var deniyor ama, internet baglantısı olmadan o gps çalışıyor mu gercekten de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

Arkadaşlar 5800 da gps var deniyor ama, internet baglantısı olmadan o gps çalışıyor mu gercekten de ?

5800 konusuna yazarsanız daha sağlıklı ve daha çabuk cevap alabilirsiniz.
  • arkadaşlar yaklaşık 2 aydır 5530 sahibiyim ve 2 aydır aynı heycanla kullanıyorum elimde gören ilkten çakma iphone falan diyo sonra elime yapışıp kaça aldın banada alalım diyo telefonun eksileri dokunmatiği bazen beni uyuz ediyo iphonedan sonra biraz zor geliyo bide ekran la ekranın altındaki yes no ve menü tuşları hassasiyeti farklı olunca zaman zaman tuşlara kaktırmak gerekebiliyo şuana kadar dokunmatiğinin dışında bi sorun yaşamadım benim parmaklarda biraz büyük olduğundan olabilir gelelim kıyaslamaya elimde gören 3 arkadaşta bu telden almaya kalktı biri 5530 diğer ikiside 5800 aldı aslında onlarda 5530 almaya gitmişlerde telefoncu bu üst model fiyatıda düştü bunu alın diyip ellerine sıkıştırmış :D şimdi malum iki telefonda ortada olunca bol bol inceliyosunuz 5800 ın ekranı kocaman dokunmatiğide bu nedenle daha kolay çünkü simgeler büyük dokunmak bi nebzede olsa daha kolaylaşıyo haliyle ama gel gelelimki bu durumun yan etkilerine 5530 la 5800 ı gece yan yana getirip aynı resmi açtınızmı 5800 ı çöpe atarsınız inanın malum aynı pixel ama ekran büyüyünce görüntü kalitesi solup siliniyo ve5530 inanılmaz kaliteli bi ekrana sahip bide 5800 kullanıcılarına tavsiyem 1 hafta 5530 kullanın sonra 5800 ınızı elinize alın bence 10 saniye sonra elinizden burakır biadahada almazsınız çünkü telefon size tam bir takoz gibi gelecek ben 2 haftadır 5800 ı kullanıyorum arkadaşım elimdeki 5530 a yapıştığı için kıramadım bi müddet takas ettik 5800 size bi telefon hissi veriyo sağlamlık ve kolaylığı elinize aldığınızda hissediyosunuz 5530 sa size kalite ve şıklık hissi veriyo gerçekten iphone a yakın bi telefon kullanmak isterseniz düşünmeyin direk 5530 alın isterlerse 5800 ı 300 liraya versinler ben gene 5530 alırım ekranı ufaklığı cebinizde bi dünyayı taşıyo olmanız ama onu cebinizde bile hissedememeniz gerçek bi ekran keyfi istiyosanız fazla düşünmeyin ama ben kullanamıycağım bi 3g yi istiyorum dersenizde çin malı iphonelara inat yapılmış nokianın sorunlu sizi biraz büyük ekranla ve gps , 3g gibi bu ülkede kullanamıycağınız şeylerle kandırarak ellerinde kalmış can çekişen bi telefonu almayıda tercih edebilirsiniz ama fiyattaki büyük düşüştende anlaşılıcağı gibi nokia üretimini durdurup stoklarını eritmeye çalıştığı bu modelin bitiminde yeni dokunmatiklerle gelicek ve sizin 5800 ınız piyasadan silicek oysa 5330 okadar yeniki önünde çok uzun bi ömür var bence herşey sizin elinizde kısacası ben koca parmaklarımla bazen basmakta zorlandığım dokunmatiğinin dışında bi problem yaşamadım oda problem olmuyoda eğer bi sorun ararsanız bence iphonedan tek eksisi budur onun dışında artılarını saymaya gerek yok heralde 5800 ı kıyaslama gereği bile duymuyorum o telefon artık bitmiştir yakında ellerindeki son parti malıda 400 den verir nokia sonrada elini çeker 5800 dan

• Arkadaşlar ben telefon kullaklığını hiç acmadım bende sony mp3 caların kulaklığıyla denedim sony kulaklığınız yoksa bile almanızı tavsiye ederim sesi hoparlörden bile daha iyi veriyor... Ses gerçekten süperr mp3 playerimda açıyom ama onda 3d olmadığı için bu kadar güzel gelmiyor ondada iyi ama bu kadar deil....
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.