Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bynedim

Bu Alarm'ın çalmasıyla ilgili bir durum değildir, tuş kilidiniz kapalıyken bu tip çalma durumlarında aynı kayar tuşlu menü gelir. Yani tuş kilidiniz kapalıyken size bir arama geldiğinde de yine aynı şekilde cevaplamanız istenir.

Bu gibi durumlarda ekranda, arama sırasında size gösterdiği şekilde parmağınızı o hat üzerinde kaydırarak yanıtlama veya alarm için erteleme yapabilirsiniz..

Bunun sebebi yanlışlıkla ekrana dokunarak işlem yapılmamasını sağlamaktır..

teşekkürler... bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu.
  • Merhaba. 2 sorum var. ilki telefon wlan bulmuyor.ancak manuel olarak ağı yazıp gerekli bilgileri girdikten sonra bulup bağlanıyor fakat her internete girişimde bu tekrarlanıyor. 2.sorum bilgisayarıma dvddeki programları yükledim. 5530'u bilgisayara bağlayıp pc suit modunu seçtiğimde usb mtp hatası veriyor ve bağlanmıyor. telefon sadece depolama modunda bağlanıyor. bir bilgisi olan var mı?
  • TELEFONU ALDIĞIMA ALACAĞIMA PİŞMAN OLDUM 5800 FİYATI BU TELEFONUN ALTINA DÜŞTÜ YUH YAA YAW BU TELEFONUN 5800 DAN ÜSTÜN Bİ ÖZELLİĞİ VARMI OFFF Bİ YARDIM EDİN WALLA KAFAYI YİYECEMM...... GPS 3G 3.2 İNC EKRAN ÜSTELİK 70 TL DAHA UCUZ

• 5800 XpressMusic vatanbilgisayarda 500 tl çok komik yaa

vallaha şıklıkta 5530 çok iyi ama bazısına görede oyuncak gibi bence zevk işi bakıcaksın kurculayacaksın hangisi hoşuna gidiyorsa alıcaksın hmm ben çok memnunum 5530 dan ama 5800 da 500 iyi yani alınır bence 500tl lik telefonda değil full telefon sadece biraz kaba 5530'a göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Iphone almayı düşünüyordum ama fiyatını öğrenince vazgeçtim. Bu telefonu almak istiyorum. Benim için daha çok internet şıklık ve video gösterimi önemli. Dizi, film izlerken takılmalar oluyor mu? Ses kalitesinden memnun musunuz? Bazı arkadaşlar resetlenmeden bahsetmiş herkeste var mı bu sorun?

HOcam bu sorunun cevabı bende... Çünkü sadece bu iş için kullanan biriyim. İnternet süper, wireless çok hızlı. Gerçekten bir telefon için çok ii bağlantıya sahip. Şıklık konusuna glince göz zevki sonuçta, kişiden kişiye değişir. . benim için harika... Resetlenme konusuna gelince, sonuçta işletim sistemli telefon bunlar, hanginizin bilgisayarı kapanmıyor ki, veya reset atmıyor ki? böyle bir bilgisayar yok sanırım. telefonda öle işte. ama merak etmeyin. çoğu kişide bu sorun yok. bende 1 kere oldu sadece. onun dışında hiç olmadı.

Gelelim video ya; en çok yaptığım olay. Gece yatmadan yatağımda veya otobüs yolculuğunda arabada izliyorum filmlerimi. Önce MP4 formatına çevirip altyazımı da gömüyorum. Gayet net ve harika kaliteyle filmlerimi izliyorum. Takılmanın zeresinden söz edemezsiniz. Harika. Sadece ileri aldığınızda 1-2 saniye görüntü kendini toparlamada sorun yaşıyor, sonra anında topluyor. ileri alma derken 2-3 dakkadeğilde, mesela 30 dakka ileri aldınnız, o zamanlar.
    Ses kalitesi video da iyi, aynı şekilde mp3 tede. ama şunu belirtmeliyim ki çok yüksek değil. sadece net. ama yeterli tatmin edici seviyede. tabii orjinal kulaklığını kullanmamanızı, iyi bir kulaklık almanızı öneriirim... başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım.

Bu arada ARKADAŞLARA duyuru. NOKIA 5530 Media Markette şuan 499 TL ve 5 Ay taksitle.... Ben 560 almıştım 12 gün önce.. şimdi içime otursada 60 lira, yapcak bişi yok... Alacak arkadaşlara duyurulur....

• www.nokia.co.uk all phones kısmından seçin 3g yi de görün 5530 da olup olmadığını :P ama bi yanlışlık var anlaşılan bilmiyorum arıtk..
  • saLtaş arkadaşım videolara altyazı gömmeyi hangi programla yapıyorsun acaba?
  • Arkadaşlar güncelleme yapan oldumu ? Yararı nedir ? Yapılsa daha iyimi olur ? Nasıl yapılır ? cEvaplarınız icin tşkler..
  • saLtaş ve HuS.TeR sağolun yorumlarınız için.
    1 ay içerisinde alacağım bir telefon şu an araştırıyorum. Büyük ihtimal bu olur.
  • yav sim kartımdaki kayıtlı numaraları nasıl gösterteceğim rehberde. bi türlü görmüyor. tecrübesi olan biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deedstyger

yav sim kartımdaki kayıtlı numaraları nasıl gösterteceğim rehberde. bi türlü görmüyor. tecrübesi olan biri var mı?

Kopyalamayı deneyin, böylece telefonunuz açılırken sim kartınızın listesini aktarmakla uğraşmaz, direk olarak telefon hafızasından çok daha hızlı şekilde rehberinize ulaşabilirsiniz..
  • Rehber - Seçenekler - Ayarlar - Gösterilecek Rehbere gir gerisini anlarsın..
  • bimeks ve media markta 499tl bimeks bonus karta 6 taksit, media markt 5 taksit yapıyor.ilgilenenlere..
    hala 5800 mı 5530 mu karar veremedim..3G kullanırmıyım acaba:):?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1907

saLtaş arkadaşım videolara altyazı gömmeyi hangi programla yapıyorsun acaba?

Hocam aslinda hic begenmedigim bi progra olan Avi Recomb ile altyazi gomuyorum. Ama birsuru altyazi gomme programi var. Google da arastir. Bu bahsettigim program sadece Avi formatina gomuyor. Normalde artik filmler Mp4, Mkv formatinda. Bu formatlara altyazi gomen programda kullandim. Ama suan aklimda degil. Bu arada telefonumuz sadece Mp4 formatinda calistirdigi icin( mobil Mp4 formati) FORMAT FACTORY programini kullanmanizi tavsiye ederim. Harika otesi bir programdir.. O programa yaptigimiz video donusmelerindeki kalite super otesi... Video hakkinda soru soracak arkadaslara yardimci olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

quote:

Hocam aslinda hic begenmedigim bi progra olan Avi Recomb ile altyazi gomuyorum. Ama birsuru altyazi gomme programi var. Google da arastir. Bu bahsettigim program sadece Avi formatina gomuyor. Normalde artik filmler Mp4, Mkv formatinda. Bu formatlara altyazi gomen programda kullandim. Ama suan aklimda degil. Bu arada telefonumuz sadece Mp4 formatinda calistirdigi icin( mobil Mp4 formati) FORMAT FACTORY programini kullanmanizi tavsiye ederim. Harika otesi bir programdir.. O programa yaptigimiz video donusmelerindeki kalite super otesi... Video hakkinda soru soracak arkadaslara yardimci olabilirim...

teşekkür ederim

• arkadaslar bugun gittim baktim 5800 a vatana almak icin gittim 5530 uda abime vercektim baktim elime aldim yeniden para harcamaya degmez walla 5530dan sonra cok kaba duruyordu tabi ozellikleri icin gittim ama elime alinca vazgectim 5530uda almisken kullanayim dedim 5530a isindim bi anda :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

quote:

teşekkür ederim

Ne demek, rica ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

bimeks ve media markta 499tl bimeks bonus karta 6 taksit, media markt 5 taksit yapıyor.ilgilenenlere..
    hala 5800 mı 5530 mu karar veremedim..3G kullanırmıyım acaba:):?

ya fiyatlar gercekten cok iyi. bende ikisi arasında kararsızdım bugun 5800 ü inceledim teknosada telefon cok kalın ve elime alır almaz takıldı ekran şok oldum.. arkadaşlar 5530 u inceleme fırsatım olmadı bu telefondada ekran problemi yaşayan oldumu gerci sayfayı takip ediyorum ama yinede kacırmıs olabilirim..

bide samsung star (wifi) 414ytl vatanda, samsung preston (3g) 460 ytl.. bu fiyat aralıgındaki 4 tel en iyi özellik tabiki 5800 de ama yeni aldıgım telefon ekranda sorun verirse cok canım sıkılır..

boyutları birbirine yakın 5530 (104 x 49 x 13 mm) samsun preston (102,8 x 54,8 x 12,9 mm) samsung star (104 x 53 x 11.9 mm).. preston u da inceleme fırsatı buldum sarjı yoktu ama telefon çok şık duruyodu ve telefon hakkında hep olumlu şeyler okudum.. sonuc olarak şuan telefon alacak olsanız bu üçünden hangisini seçerdiniz.. benim önceligim müzik oldugu icin nokia ya daha yakınım ama ekranda sorun cıkaracaksa hic üzülmeye gerek yok.. ha bide 5800 için ordaki eleman şey dedi elimizde hic kalmadı cok satıyoruz bundan.. insanlar acaba arastırmadanmı alıyo yoksa adam beni tongayamı getirmeye calıştı anlayamadım..

zamanınızı aldım kusura bakmayın iyi forumlar dilerim...

• arkadaslar bende telı yenı aldım .pc nokıa pc suıtı yuklemek ıstedım ama bısım telı bulamadım . nasıl yapabılırım acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1326

arkadaslar bugun gittim baktim 5800 a vatana almak icin gittim 5530 uda abime vercektim baktim elime aldim yeniden para harcamaya degmez walla 5530dan sonra cok kaba duruyordu tabi ozellikleri icin gittim ama elime alinca vazgectim 5530uda almisken kullanayim dedim 5530a isindim bi anda :D

Hadi hayirlisi.. Umarim mutlu olursunuz... Bana gorede 5530 ,, 5800 e gore cok kibar ve karizmatik gorunuse sahip.. Artik karar verecek ksiler ozelliklerine gore dusunecekler...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.