Bildirim
Nokia 5700 için kulaklık önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Creative Ep630 tam size göre.
Fiyatı ise 40 YTL... -
Daha yok mu Yaw? -
Sennheiser CX300 de olabilir.
Ancak Ep630'un bas vuruşları daha tatmin edicidir... -
Kardeş çok saol yaw Bişey daha sorabilir miyim bunların kablo uzulukları nasıldır bana kısa kablo lazım birazda -
Kısa kablo istiyorsan Creative Ep635'e bakacaksın.
Oldukça kısa bir kablosu var... -
walla tek sen warsın herhalde bu forumda şaka biyana çok saol hepsi güzelde bunların içinden çıkan kulak içliklerinden biri elbet olur dimi benim kulağıma -
Toplamda 3 ayrı kulak başlığı bulunuyor hepsinde de.
Küçük, orta, büyük.
Hangisi kulağına uyuyorsa onu kullanırsın... -
birde EP-510 diye bi model buldum kulak arkasına geçen bi dizaynı var acaba bu tür kulaklıkların kullanımı nasıldır
Aurvana In-Ear diye bi crative modeli var bu nasıldır çok saolun yardımlarınız için -
Ben bu tür şeyleri sevmem.
Aldın mı abartı olmayacak.
Ep630 sana göre... -
bide phlips in kulak arkası bi kulaklığı var bnde de 5700 var philpsn markasını tam hatırlamıom ama kulak arkalklı kulaklıklarına bak derim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ınsert sım ne demek
- telefon ekranı neden yanıp söner
- cep telefonu kim icat etti
- yenilenmiş telefon nedir
- telefon hızlandırma
- teşhir telefon ne demek
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X