Şimdi Ara

Nokia 5800 çöktü la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 5800 var fingerprint diye parmak izi programı var onu indirdim ve Dr Webb antivirüs indirdim. yattım kalktım teledonda yer kalmadı diye hata verdi ondan sonra bir programmı ne adı yazdı çalışamıyor dedi vede kendine reset attı hep böyle oluyor teledon kullanıılamaz halemi geldi ? ne yapmalıyım ? Bana lazm telefon

• sende program yükleme la
  • koskoca 5800 ı çökerttin ya la..yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tut bekle.
  • TIMERIDER arkadaşın dediği gibi telefona format at sanırım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

TIMERIDER arkadaşın dediği gibi telefona format at sanırım düzelir.

Yani Zaten Okadar Yavaş Telefon Yok :D Bu bir kesin . Format hakkında bilgi verirseniz makbule geçer Şimdiden Tşkkrler :!:Wds

• yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + telefonu açma tuşu bu 4 tuşa basılı tut aç telefonu.sonra ülke seçimi felan gelecek.
  • Kaç senelik telefon la.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5800'dır çöker. O yüzden otomatik günlük yedekleme ayarlayacaksınız. Her gece 3'te otomatik yedekliyor benim telefon herşeyi. Böyle süpriz çökme durumlarında gitmesin herşey diye.

Format atarsın düzelir. Sonra NSU'ya bağla. Yazılımı tekrar yükle. Bi format daha çak. Bi de hafıza kartını formatla. Cillop gibi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

Kaç senelik telefon la.

2 :D Programdan olmuş format attım hızlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + telefonu açma tuşu bu 4 tuşa basılı tut aç telefonu.sonra ülke seçimi felan gelecek.

Sağol Yeni Gibi Oldu :D

• flash at kesin çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.