Şimdi Ara

nokia 5800 kendiliğinden veri alma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi telefonum kendiliğinden günde bi iki kere olmak üzere 3, 4 kb kadarcıkta olsa veri alıyor tabi buda kontöre yansıyor malesef.. bi türlü çözemedim turkcel bayilerine gittim yazılımsal problem olduğunu söylediler nokia bayisine gittim yüklediğim programlardan olduğunu kastettiler ve bu yüzden telefondaki bütün bilgilerin silinmesi gerekliymiş buda bana büyük bir yük demek tekrardan uğraşmak zor geliyor açıkçası. sizdede böyle bir sorun varmı neden kaynaklanabilir hangi programdan olabilir veya buna benzer sorun yaşayan ve yardım edecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawnix -- 13 Temmuz 2010; 15:56:44 >

• arkadaşlar yokmu bi allahın kulu cevaplayan ya o kadar zormu soru sordum ilgisiz kalmayın lütfen. acaba ayarlarından kaynaklanan bir sorun olabilirmi? şüphelendiğim bi kısım programları sildim ama hala bi değişiklik yok başka bi yerden olmalı diye düşünüyorum. bi telefon durup dururken neden kendiliğinden veri alır aklım almıyor
  • arkadaşım telefonun wap-gprs ayarlarını sil. eğer beceremessen hangi operatörü kullanıyorsan ara internete ve gprs e kapattırmak istiyorum de kapattır.
  • Bende de öyle yapıyordu sonunda e posta falan ne varsa sildim, geçti
  • Bende de öyle yapıyordu sonunda e posta falan ne varsa sildim, geçti
  • fakat bu internet telefonu sonuçta her zaman kullandığım ve gerekli olan birşey. ben iznimin dışında bu olayın yaşanmasını istemiyorum. facebooka sürekli bağlanıorum oda ücretsiz biliyorsun bunun haricinde pek kullanmıorum ztn. sorunun kaynağını bulsam herşey hallolcak :/

ben e-posta ayarlarını bilerek yapmadım ztn, ondan kontör yediğini biliodum :)
  • bendede aynısı oluyordu her gün bakıyom kendisi internete bağlanıyordu hard format attım sıfırladım gene aynı bende ayarlarda internete bağlantı ayarlarını şifreli yaptım böylece girmeden önce bana şifreyi soruyo bende iptal deyip geçiştiriyorum kontürde gitmiyo ama hergün sorup sorup duruyo hergün kendi kafasına göre internete girmesiden iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar17

bendede aynısı oluyordu her gün bakıyom kendisi internete bağlanıyordu hard format attım sıfırladım gene aynı bende ayarlarda internete bağlantı ayarlarını şifreli yaptım böylece girmeden önce bana şifreyi soruyo bende iptal deyip geçiştiriyorum kontürde gitmiyo ama hergün sorup sorup duruyo hergün kendi kafasına göre internete girmesiden iyidir

bu olay nasıl yaşanıyor aklım almıyor:/ bugün bende garantiye götürüp format attırmayı düşünüyorum yoksa hergün bu saçmalıklada uğraşılmazki inş attırdığm zaman düzelir umudum bu. eğer dediğin gibi olursa son çare olarak bnde internete şifre koydururum tşkler arkadaşım:)
  • bizim çözümler pek kafan yatmadı heralde. en zor olanı yapıyorsun bence.
  • bu soruna bir çözüm yok mu? bendede olmaya başladı v51 güncelleyince
  • Sorun GPS'ten kaynaklanıyor.Bende de oluyordu.Bir bakıyorum TURKCELL INTERNET üzerinden Giden 3,Gelen 4 kb şeklinde veri transferi.
    Uygulamalar--->Yer--->Konumlama'da ayarlardan Wi-Fi/Ağ'ı kapatın.Hatta hepsini kapatın,bir tek Tümleşik GPS açık olsun.
  • mrtbrc6378 onu denedim ama olmadı bende bütün gprs ve wap ayarlarını sildim bulamadım çünkü neredeyse hiç program bırakmadım telde
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

mrtbrc6378 onu denedim ama olmadı bende bütün gprs ve wap ayarlarını sildim bulamadım çünkü neredeyse hiç program bırakmadım telde

Bunun dışında bir fikrim yok.Benim sorunum GPS'teymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

mrtbrc6378 onu denedim ama olmadı bende bütün gprs ve wap ayarlarını sildim bulamadım çünkü neredeyse hiç program bırakmadım telde

Ben de şimdi gördüm yeniden yapıyordu gps i hallettim geçti
  • E-posta ayarını,GPS ayarını,internet ayarını kullanan programları interneti kullanmamasını söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

quote:

gpste ne ayarı yaptınızki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an mobildeyim. Yukarıda niki mrt... diye devam eden arkadas yazmış

• telefonu ilk aldığımdan beri bir kaç program kurdum birde v51 güncellemesi yaptım tek fark bu, programları kaldırmama rağmen hala kontur gidio bende bağlantıları sildim ama asıl problem nerde acaba
  • Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinmi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun GPS'ten kaynaklanıyor.Bende de oluyordu.Bir bakıyorum TURKCELL INTERNET üzerinden Giden 3,Gelen 4 kb şeklinde veri transferi.
    Uygulamalar--->Yer--->Konumlama'da ayarlardan Wi-Fi/Ağ'ı kapatın.Hatta hepsini kapatın,bir tek Tümleşik GPS açık olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.