Şimdi Ara

Nokia 5800 şarj olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonun şarjı bitti. daha sonra telefonu şarja taktım şarja takınca ekran geliyor NOKİA yazısı çıkıyor ortada ve öle kalıyor.normalde aynı ekran geliyodu yarım dakika sonra ekran siyahlaşıyodu ve şarja başlıyodu sağ üst köşede şarj oldunu gösteren bir pil çıkıyodu. fakat şuan o parlak ekranda nokia yazısıyla o şekilde kalıyor ve şarja geçmiyor.Bunun nedeni ne olabilir bilen veya başına gelen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Konuları zamanım olmadığı için araştıramadım eğer bu konu önceden açılmışsa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

• pili cıkar 2-3 dk bekle. olmazsa h.kartınıda cıkar sarj etmeye bak denemen lazım :/
  • kardeş yardımın için teşekkür ederim. o dediklerini yaptım bi sonuç çıkmadı.teknik serwisi aradım ordaki eleman versiyon yüzünden oluyo dedi bnde v40 vardı. acaba o yüzden olabilirmi bi fikrin varmı?
  • Yazılımdan da kaynaklanabilir ama ben v40 yazılımında böyle bir problem olduğunu hiç duymadım.

Bir ara sanki şöyle bir şey duymuştum; ne derece doğrudur bilemiyorum: Telefon bataryaları bazı durumlarda şarja geç başlayabilir. O nedenle telefonu şarja taktıktan sonra 30 dakika kadar bekleyin. Bu bekleme süresi içinde şarj normal şekline dönecektir.

Kısacası telefonu şarja takın ve öylece bırakın. Yarım saat geçtikten sonra kontrol edin, normal biçimde şarja başlamış olabilir.

Eğer çözüm olmazsa fazla da kurcalamayın bence. Çünkü batarya problemleri önemlidir. Servise başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Nisan 2010; 20:42:58 >
  • Li-Ion pilleri tamamen bitirmemeye çalışın arkadaşlar. Bir elektrikli model uçakçı olarak böyle problemler çıkardığına çok kez şahit oldum. Pil bazen akay'ın dediği gibi belli bir süre sonra şarja başlıyabiliyor, bazen ise pille vedalaşmanız gerekebiliyor.
  • teli kapatıp hafıza kartını cıkarıp acarsan acılması lazım

banada cogu kısıyede bu oldu ve boyle acıldı ama sen olmadı demişin

tekrar denermisin
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. tekrardan söktüm hafıza kartını fln az önce taktım brktm.bakmya gttğmde ışıklr fln sönmüş ekrana dokundum tak gldi şarj oluyodu:D
    nokia teknik servisin yerine bana kalırsa siz geçin arkadaşlar.sağolsunlar 2 tane teknk servisi aradım birisi hiç bşy demeden direk telefonu getrin dedi. diğeride versiyondandır dedi.:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.