Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 279 euroyla satışa çıkacakmış bu çok ucuz değilmi?yani n79 350 euro, n85 450 euro.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shakaci_yunus

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/961a34de8c312ca9d78710d80e199b2039ef661cbad81f3ee62c9da41530b47f8ae82f64e727ad2618300

buyrun arkadaşlar

tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 2 Ekim 2008; 22:53:19 >
  • Bir link'de benden olsun Gerçi çoğumuzun ilk baktığı sitelerden biridir ama, telefonun demosu vari, bir flash animasyon sanırım, hoş bişeyde var Walla nokia fanatikliği yapmak istemem ama güzel telefon olmuş sanki...

http://www.nokia.co.uk/5800xpressmusic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBullet -- 2 Ekim 2008; 23:07:41 >
  • Cihaz cidden ucuz ama zaten kamerası geri teknoloji artık.
    Nerden baksan yine 1 kağıda çıkar TR'de.
  • neden 3.2MP kamera entegre edilmiş zerre anlamadım.. sonuçta NOKIA'nın bu konuda tek rakibi iPhone değil.. Omnia'da var.. hoş Omnia'nın 5MP dediği kamerasının ayarlarını 1000 kere değiştirmeme rağmen hep rezil sonuçlar veriyor ama..
  • tr ye 800 gibi fiyatan girerse ciddi rakip ayfona...
  • Bu 3.2 mp meselesi başlangıçta benim için de şaşırtıcı oldu ama, bi de şu yönüyle bakmak lazım... 2005 yılında mesala yanlış hatırlamıyorsam Nokia nın 1.3 mp (hatta aslında 1.23 ) kameraları neredeyse bir standartdı.(2 ve 3.2 varmıydı hatırlamıyorum sanırım 2 vardı ) Rakipleri ise se, lg, samsung hatta o zamanlar siemens ardı ardına 2 ve 3.2 mp tanıttılar, hatta lg 5 mp duyurdu... Demek istediğim şu, sonuçta bu da artık dilimize doladığımız o, "nokia stratejilerinden biri " sonradan daha iyisini çıkarmak gibi düşünülebilir... Zaten all in one bir telefon sürmek gibi bir niyetleri olmadığı açık, bir anlamda deneme
    Saygılar,
  • Bunun N serisinden çıkacak olanı beklemek lazım.
  • omniadan boyut ve ekran olarak farklı...
  • walla tek kelimeyle mükemmel. 3.2 düşük sayılır ama o kadar da değil. onun dışında bir eksiği yok. iphone gibi operatör zorunluluğu yok bir kere. hem de fiyatı da extrem değil. tr fiyatı yaklaşık 1000 tl olur. bence mükemmel bir cihaz . 2008 in 4. çeyreği çıkıyor olması yani önümüzdeki 3 ay içinde piyasada olması da çok şahane. sabırsızlılla tr ye geleceği günü bekliyorum:):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick_9602

279 euroyla satışa çıkacakmış bu çok ucuz değilmi?yani n79 350 euro, n85 450 euro.

gayet güzel daha ne istiyonuz yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: nick_9602

279 euroyla satışa çıkacakmış bu çok ucuz değilmi?yani n79 350 euro, n85 450 euro.

gayet güzel daha ne istiyonuz yaww

İphone un 199 doları gibi olmasın?
  • n97 tam dokunmatik olabilir mi acaba...
  • Adı belli değildir yani N97 midir net 1şey diyemeyiz ama N serisinden mutlaka çıkarır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

n97 tam dokunmatik olabilir mi acaba...

bunu anca n98 de yapabilirler veya n97 de yapmaz nokia (çin tasarımı ve internetteki resimlere bakarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 3 Ekim 2008; 0:24:26 >
  • E abi nokia yarışı baştan kaybetti,gitmişler cihaza 81 mb hafıza koymuşlar,geriside micro sd diyor.

Hiçbir zaman iphone kadar hızlı olamazki bu cihaz,telefon doldukça şişecek ve katlanılmaz kasıntılar başlayacak.Karttan okumak ölüm olur bunda.
    Zaten simbyn çok yavaş bir sistem...

Ayrıca kalem gördüm bir video da,işin içine kalem koyuyorsa zaten 5-0 geridesin yarışta,hala touch konusunda yetersiz demektir bu cihaz.
    Benim naçizane görüşüm bu yönde.Ama yinede bir gelsin görelim bakalım.
  • Yalnız cihaz baya iyi yaw kağıt üzerinde özellik olarak.

16:9 ekran oranı mesela. 35mm... TV-Out... keza miniUSB. microUSB kablosu neredeyse hiç 1 diğer taşınabilir aygıtların kablosuyla uyumlu değil. miniUSB en yaygını. Bu yüzden ben N95i arıyorum şahsen. Çoğu mp3 player harci hdd falan mini kullanıyor.

16M ekran ve 640*360piksel ekran var. 3.2" genişlikle...

kamera eksik tabi.
    Videosu VGA@30FPS olması lazım.
  • Kağıt üzerinde ki özellikleri de bataryayı da unutmayalım İlk kez nokia bu kadar iyi bir batarya kullanıyor sanki (yine kağıt üzerinde 1350 idi sanırsam ) Tabi touch screen bi telefonu anca bu batarya paklar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBullet -- 3 Ekim 2008; 0:28:25 >
  • Vallaha onu da yazacaktım bak arada kaynadı.
    Ekranı yazarken kamera geldi unutmadan yazim dedim bu sefer onu unuttum.

Süper pil cidden 1320mAh olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.