Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2054. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu 29 Ekim 2010 yılında 0 olarak aldım. İndirimden 450 tl para vermiştim. Kalem düşmesi hariç hiç sorun yaşamadım. Onu da garantiden arka kapağı değiştirterek çözdüm. Yazılım orjinal ama biraz modifiye yaptım. Kesinlikle efsane bir telefon. Satmayı kesinlikle düşünmüyorum :)
  • Ayna ekran koruyucu film nerden bulabilirim? 2 gündür arıyorum nette'de yok, ilanlar kapanmış.
  • V60 ı yükleyemedim yardım edebilir misiniz?
    Nokia Suite
    NSU
    OTA filan hepsini denedim
    Mavi renk
  • Telefonumu çok seviyorum ama artık yavaşlamalar başladi...
  • Telefonumda şöyle bir sorun oluşmaya başladı ne yapabilirim sizce neden olabilir

Bazıları pil den bazıları sim karttan diyor bazısı hafıza kartından..

Değiştirdim ama gene aynı bakın ilk resim de ekran kararıyor renkler gidiyor siyahlaşıyor herşey sanki birden ana ışık kapalı gibi 2nci resim dede herşey normal

Bu hatayı nerde alıyorum hemen söyliyim..

Birini aramak istediğimde tuş kilidi mandalına bastığımda ekran 1nci resimdeki gibi siyah çıkıyor mandala birkaç kez basınca normal olarak görüntü geliyor..

Ürünü bimeksten almıştım zamanında kvk ve genpa sayfasında telefonun bu iki firmaya ait olmadığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 26 Ocak 2012; 11:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

Benim telefona yine bir şeyler oldu. Alalı 7 ay oldu. Bu sabah açtım telefonu tarih ve saat ayarları değişmiş. Hiç kimse oynamaz telefonumla. Ben de bir şey yapmadım. Nasıl oldu anlamadım. Durduk yere tarihi geriye atmış saati de ileri. Dahası da var. Attığım mesajlar gönderilen öğeler kısmında gözükmüyor. Yaptığım aramalarda en son yapılan arama kısmında gözükmüyor bu sabahtan itibaren.

donaımsal olarak kanım: uzun süre kapalı kaldıysa ya da ana pili 1-2 saatten fazla çıkardıysan bios pili bitmiş olabilir.. bu da hafızanın sıfırlanması anlamına gelir..
    yazılımsal olarak kanım: versiyon eskiyse güncelle.. ya da yüklediğin herhangi bir program telin sapıtmasına sebebiyet vermiş olabilir format atmanı öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 26 Ocak 2012; 20:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Telefonumda şöyle bir sorun oluşmaya başladı ne yapabilirim sizce neden olabilir

Bazıları pil den bazıları sim karttan diyor bazısı hafıza kartından..

Değiştirdim ama gene aynı bakın ilk resim de ekran kararıyor renkler gidiyor siyahlaşıyor herşey sanki birden ana ışık kapalı gibi 2nci resim dede herşey normal

Bu hatayı nerde alıyorum hemen söyliyim..

Birini aramak istediğimde tuş kilidi mandalına bastığımda ekran 1nci resimdeki gibi siyah çıkıyor mandala birkaç kez basınca normal olarak görüntü geliyor..

Ürünü bimeksten almıştım zamanında kvk ve genpa sayfasında telefonun bu iki firmaya ait olmadığını gördüm.

pilden ya da sim karttan olacağını sanmıyorum... benim tel böyle yaptığında arka planda çalışan bir uygulama sorun çıkarmış oluyor.. handytaskbar gibi sürekli çalışn bir program varsa sebebi bu olabilir (sildim kurtuldum-birkezde web browser donmuştu çektiğin resimdeki gibi hafif siyah gösteriyor tepki vermiyordu).. bir format atmayı dene.. olmazsa donaımsaldır, teleserviceye verebilirsin..
  • Arkadaslar 5800 ıcin ınternet uzerinden radyo dınleyebılme ımkanımız varmı neyı onerırsınız bırde orjınal kulaklıgı koptu en uyumlu ve muzık performansı acısından hangı kulaklıgı almalıyım 50tlye kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattraction

Arkadaslar 5800 ıcin ınternet uzerinden radyo dınleyebılme ımkanımız varmı neyı onerırsınız bırde orjınal kulaklıgı koptu en uyumlu ve muzık performansı acısından hangı kulaklıgı almalıyım 50tlye kadar

Ovi de nokia internet radio vardı bi dene istersen
  • quote:

Arkadaslar 5800 ıcin ınternet uzerinden radyo dınleyebılme ımkanımız varmı neyı onerırsınız bırde orjınal kulaklıgı koptu en uyumlu ve muzık performansı acısından hangı kulaklıgı almalıyım 50tlye kadar

son sürüme v60 güncellediyseniz menüden uygulamaları tıklayın orda yaz. güncelle seçeneğinden (yeşil simge ok işareti yani).tıklayınca uygun liste güncelleniyor der ve listeden internet radio yu seçip yükleyin harika tüm radiolar var artı yabancılarda. ben kullanıyorum oviye gerek yok yani

kulaklık müzik için diyorsan ben phlips kulaklık kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli ses var artı en çok 15 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2012; 4:10:59 >
  • 5800 ımı nokia bh-505 kulaklıkla dinliyorum ve enfes diyebilirim... yalnız bu kulaklığı kullanabilmek için hafif büyük bir kafaya ihtiyacınız var
    sahibinden.com da çakmaları var onlar berbat.. bimeksten 160 tl ye aldım ama inanın kulaklık masrafım azaldı çünkü her ay kulaklık alıyordum.. sürekli kabloda oluşan bir temassızlık yüzünden kulaklıklardan biri ses vermiyordu ve sürekli kablosu dolanıyordu.. açmak tam bir işkence (özellikle otobüste ayakta yolculuk ederken ) şimdiyse takıyorum tuşa basıyorum açılıyor ve 2 sn de müzik keyfi başlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

V60 ı yükleyemedim yardım edebilir misiniz?
    Nokia Suite
    NSU
    OTA filan hepsini denedim
    Mavi renk

+1
  • Arkadaşlar 5800ım v51 sürüm yüklü.Telefon daha önce birkaç kez v60 güncellemesini ekranda bana sordu yükle diye ama ben müsait olmadığım için oralı olmamıştım.Şimdi ise ben yedekleme alıp format attım ve *#0000# yapıp update güncelleme yapmak istedim.Ancak telefon arıyor ve "güncelleme bulunamadı" uyarısı veriyor,bulmuyor.Halbuki daha önce bulmuştu kaç kere.Pc den yapmaya çalıştım fakat NSS programım update oldu filan neyse en son telefonu bağladım,v60 buluyor fakat malesef şu hatayı veriyor: "Usb Hub algılandı.Cihazı pc ye direkt bağlayın." e iyide zaten direkt bağlı yahu! Usb ile pc ye bağladım işte.bu şey neyin nesi anlamadım...

***Ben v60 sürüme nasıl update yapacam bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

son sürüme v60 güncellediyseniz menüden uygulamaları tıklayın orda yaz. güncelle seçeneğinden (yeşil simge ok işareti yani).tıklayınca uygun liste güncelleniyor der ve listeden internet radio yu seçip yükleyin harika tüm radiolar var artı yabancılarda. ben kullanıyorum oviye gerek yok yani

kulaklık müzik için diyorsan ben phlips kulaklık kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli ses var artı en çok 15 tl

Eger paran varsa sennheiser al,ben ucuz maliyetli sennheiser mx470 almıştım bayagı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Arkadaşlar 5800ım v51 sürüm yüklü.Telefon daha önce birkaç kez v60 güncellemesini ekranda bana sordu yükle diye ama ben müsait olmadığım için oralı olmamıştım.Şimdi ise ben yedekleme alıp format attım ve *#0000# yapıp update güncelleme yapmak istedim.Ancak telefon arıyor ve "güncelleme bulunamadı" uyarısı veriyor,bulmuyor.Halbuki daha önce bulmuştu kaç kere.Pc den yapmaya çalıştım fakat NSS programım update oldu filan neyse en son telefonu bağladım,v60 buluyor fakat malesef şu hatayı veriyor: "Usb Hub algılandı.Cihazı pc ye direkt bağlayın." e iyide zaten direkt bağlı yahu! Usb ile pc ye bağladım işte.bu şey neyin nesi anlamadım...

***Ben v60 sürüme nasıl update yapacam bu durumda?

tam anlamadım güncellerkenmi nss programında bu uyarı oluyor? öyleyse biraz bekle tekrar usbyi bağlıyor bendede olmuştu bi ara az bekledim tlfon bağlandı yani gördü usbyi. olmadı nssi tamamen kaldırıp tekrar kur tabi bu baya 2 yıl önceydi artık nsss programına pek ihtiyaç yok. tlfon kendisi görüyor artı neden format attın hadi yedekleme tamamda formatı istersen v60 yükledikten ssonrada atardın artı yedeklemeyede gerek kalmıyor çünkü ben tlfondan gördü yaptım hiçbir ayar yada dosya kaybolmadı tabi yinede yedeklemek iyidir de önce formatı çözemedim şu olur v60 yüklersin baktın tlfon hata verip garip çalışıyor yada ağırlaştı ozaman atarsın hard foormatı önce tele sonra h. kartına olur biter. ki ben şansımamıdır nedir 2 yıl oldu aldığımda v30 du version sanırım ve şuan v60 hiç format atmadım. neyse bence nss olmazsa telden bak tekrar ve evdeki modemden bağlan yada heerhangi biryerden vfi den bağlanıp bak mutlaka bulur eğer bağlantı hatası vermiyorsa bağlanırken nokiaya. son olarak telden olmuyorsa nokia sitesinden suite indir pc ye kur telini usb kablosuyla balayıp göncelleme bölümünden ara v60 bulurrsa yükle nokia telefon güncelleme tıkla açılan sayfada tel modelini seç gerisini görürsün zaten tarifte buda nokia suite prugramı nokia suite indir açılan sayfanın en altında programı indirebilirsi örnek alttaki resim programı kurup gerekli ayarları yapınca tel bağlıyken günceleme arayı seçersen alttaki gibi çıkar bende v60 yüklü diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Şubat 2012; 4:25:13 >
  • Beyler ben spb mobile ı yükleyemiyorum.
    Önceden yüklemiştim sonra tlf biçimlendirdim tekrardan kurmayı denedim spbmobile ama yüklerken %66 ya geliyo sonra iptal oluyo.Ne yapmalıyım?
  • elimde kullanmadıgın çok temiz çiziksiz full kutulu bir cihaz var kırmızı. gidermi hala bu cihaz satsam piyasası ne kadardır bilen varmı arkadaşlar? Alan olurm u?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

elimde kullanmadıgın çok temiz çiziksiz full kutulu bir cihaz var kırmızı. gidermi hala bu cihaz satsam piyasası ne kadardır bilen varmı arkadaşlar? Alan olurm u?

ölü fiyat veriliyor.verdikleri paraya c2 gibi dandik tel bile alamazsın. En iyisi ailenden birine ver kullansın. Lumia 710 çıkınca bu teli anneme veririm. Neticede imeisi falan benim üstüme 2. el telefon olayından 1 kez dilim yandı tövbe ettim. 6280 almıştım 2006 da. Yurtdışından orange operatöründen alınmış sahte imei atmışlar. 1 kaç ay sonra fark ettim. Hemen kurtuldum toshiba g500 aldım. G500 ü ölü fiyatın altına satınca çok pişman oldum. Ondan beri böyle. Kardeşime kuzenlerime veriyorum telleri.
  • arkadaşlar bu pusula programları için illaki inernete bağlanmak mı gerekiyor telefondan. bağlanmadan çalışmaz mı bu programlar
  • 
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.