Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2056. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Merhabalar;
    h.sonundan beri telefonumu açmaya çalıştığımda ışıkları yanıyor. açılış seside geliyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor.
    böle bişey başına gelen varmı. yada yardımcı olabilecek birisi?

teşekkürler şimdiden...

Lightctrl programı ile oynarken başıma gelmişti benzer bir olay. ekran ışığını sıfıra getirdim ekran karardı gitti. ne yaptıysam ekran ışığını açamadım. sonunda hard format atmıştım öyle düzelmişti.

merhabalar telefonumun neyzikki açılıp açılmadığını anlayamıyorum tam. bunu göremeden nasıl hard format atıyoruz acaba?
    teşekkürler şimdiden..

zaten kapalıyken atılır hard format yeşil kımızı kamera tuşu ve açma tuşuna aynı anda basıp açılana kadar bekleyin açılınca tarih saat ayarı istiyorsa hard format olmuıştur

çok teşekkürler. açıldı telefonum :)

geçmiş olsun
  • hazır hard format konusu açılmışken merak ettiğim bir konu var. ben hiç hard format atmadım ama bu aralar düşünüyorum. çünkü telefon hafızam 8 mb kadar indi ve telefonum oldukça yavaşladı. söylediğiniz tuşlara sürekli basıyoruz ve bir süre sonra tel kendiliğinden açılıyor. yukarıda ki mesajlardan bunu anladım. peki sonra ne oluyor. yani tel açıldı saat tarih de girdiniz.
    1.menü de neler var. yani telefon menüsü nasıl yoksa menü diye bir şey yokmu. yazılım ne oluyor
    2. hangi sürüm yüklü oluyor ya da herhangi bir sürüm yüklü oluyor mu?
    3. hangi hafızalar siliniyor (tel hafızası/memory card)
    4. telefon hafızası silindikten sonra telefonu ilk aldığımızda ki yüklü olan haritalar, sözlük, hesap makinası, dönüştürücü gibi programlar ne oluyor? souçta her şeyi siliyorsunz.
    aslında aklımda çok soru var ama kelimelere dökemiyorum. aslında asıl merak ettiğim format sonrası teli açınca nasıl bir telefon menüsüyle karşılaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

hazır hard format konusu açılmışken merak ettiğim bir konu var. ben hiç hard format atmadım ama bu aralar düşünüyorum. çünkü telefon hafızam 8 mb kadar indi ve telefonum oldukça yavaşladı. söylediğiniz tuşlara sürekli basıyoruz ve bir süre sonra tel kendiliğinden açılıyor. yukarıda ki mesajlardan bunu anladım. peki sonra ne oluyor. yani tel açıldı saat tarih de girdiniz.
    1.menü de neler var. yani telefon menüsü nasıl yoksa menü diye bir şey yokmu. yazılım ne oluyor
    4. telefon hafızası silindikten sonra telefonu ilk aldığımızda ki yüklü olan haritalar, sözlük, hesap makinası, dönüştürücü gibi programlar ne oluyor? souçta her şeyi siliyorsunz.
    aslında aklımda çok soru var ama kelimelere dökemiyorum. aslında asıl merak ettiğim format sonrası teli açınca nasıl bir telefon menüsüyle karşılaşıyoruz.

silinen sadece sonradan kurduğun programlar ve ayarların. fab.ayarna dönüyor yani. ama v60 ise telin yine v60 oluyor. tabi h.formattan sonra hafıza kartınıda formatlaman gerek ondada ne yüklüyse gidiyor. haritalar silinse bile güncellemeyle yüklenir hard format atmadığım için haritalar gidiyormu bilmem. ama sim kart hariç tel rehperin silinir bu yüzden tüm tel nolarını sime kaydet
  • quote:

quote:

hazır hard format konusu açılmışken merak ettiğim bir konu var. ben hiç hard format atmadım ama bu aralar düşünüyorum. çünkü telefon hafızam 8 mb kadar indi ve telefonum oldukça yavaşladı. söylediğiniz tuşlara sürekli basıyoruz ve bir süre sonra tel kendiliğinden açılıyor. yukarıda ki mesajlardan bunu anladım. peki sonra ne oluyor. yani tel açıldı saat tarih de girdiniz.

silinen sadece sonradan kurduğun programlar ve ayarların. fab.ayarna dönüyor yani. ama v60 ise telin yine v60 oluyor. tabi h.formattan sonra hafıza kartınıda formatlaman gerek ondada ne yüklüyse gidiyor. haritalar silinse bile güncellemeyle yüklenir hard format atmadığım için haritalar gidiyormu bilmem. ama sim kart hariç tel rehperin silinir bu yüzden tüm tel nolarını sime kaydet

peki rehberi diyelimki hafıza kartına yedekledik hard formad atacağımız için. Format sonrası geri yükle dedik ve sorunsuz yükledi diyelim. Hafıza kartında kalan bu yedekleri silebiliyormuyuz yoksa hafıza kartına yedekediğimiz bilgiler hep orada kalıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

peki rehberi diyelimki hafıza kartına yedekledik hard formad atacağımız için. Format sonrası geri yükle dedik ve sorunsuz yükledi diyelim. Hafıza kartında kalan bu yedekleri silebiliyormuyuz yoksa hafıza kartına yedekediğimiz bilgiler hep orada kalıyormu

hafıza kartınıda biçimlendir dersen ne varsa silinir (yani format atarsan)

ama bence tel rehperinde kaytıtlı tel nolarını sime kaydet sonra ordan almak kolay yani simi aç kayıt etmek istediğin tel nonun üzerindeyken seçeneklerden kopyalayı seç tel hafızasına kopyalar noyu tekrardan yani yedeklemeye gerek yok zaten oluyornu bilmiyorum h.kartına rehper yedekleme hiç yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Mart 2012; 20:26:47 >
  • selamınaleyküm
    arkadaşlar iyi akşamlar
    5800 ımda m.facebook paketi yaptım 3 tlye
    yanlız son zamanlarda sorun oluşmaya başladı
    bazen wap üzerinden girdiğimde internet:bağlantı zaman aşımı
    diye bi yazı çıkıyor turkcell internetten girincede kontör gidiyor
    o yazı çıkınca bağlanmıyor beyaz ekran kalıyor öylece
    bunun bi çözümü yokmu paket boşa gidecek bazen giiriyor bazen girmiyorr yardım edin lütfen
  • uzun mesaj metni yapıştırdım multimedya ya çevirdi bunu sms olara nasıl çevirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahtamar

bende V52 yüklü ve *#0000# yaptıktan sonra güncellemeleri kontrol et dediğimde yeni güncelleme yok diyor,

ayrıca nokia suit ten de kontrol ettim yok diyor ama V60 ın çıktığını duyuyorum heryerden, neden göremiyorum?
    veya nasıl indirebilirim?

ya yok mu bi cevap verecek arkadaşlar?
  • quote:

quote:

bende V52 yüklü ve *#0000# yaptıktan sonra güncellemeleri kontrol et dediğimde yeni güncelleme yok diyor,

ayrıca nokia suit ten de kontrol ettim yok diyor ama V60 ın çıktığını duyuyorum heryerden, neden göremiyorum?
    veya nasıl indirebilirim?

ya yok mu bi cevap verecek arkadaşlar?

hiçbirinden görmüyorsa senin tel koduna henüz çıkmamış olabilir ya biraz daha bekle yada yakınında servisi varsa götür 10 dakikada yüklerler tabi garanti yoksa ücret alabilirler
  • Nokia Mağazadan Whatsapp ı telefonuma kurdum.Programdan çıkış yapsam bile sürekli wifi a bağlı kalıyor.Ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Nokia Mağazadan Whatsapp ı telefonuma kurdum.Programdan çıkış yapsam bile sürekli wifi a bağlı kalıyor.Ne yapmam lazım?

hiçbir şey yapamazsın kendini yorma. bu programın özelliği sürekli internete bağlı kalmak istemesidir. çünkü internet bağlantısı üzerinden arkadaşlarınla bağlantı kurmanı sağlar. eğer internet paketin yoksa ayarlarını hemen değiştir çünkü ilk yüklendiğinde şebeke internetini kullanmaya ayarlıdır program.
    ben kullanıyorum sürekli. sormak istediğin bir ley olursa sorabilirsin
  • quote:

quote:

Nokia Mağazadan Whatsapp ı telefonuma kurdum.Programdan çıkış yapsam bile sürekli wifi a bağlı kalıyor.Ne yapmam lazım?

hiçbir şey yapamazsın kendini yorma. bu programın özelliği sürekli internete bağlı kalmak istemesidir. çünkü internet bağlantısı üzerinden arkadaşlarınla bağlantı kurmanı sağlar. eğer internet paketin yoksa ayarlarını hemen değiştir çünkü ilk yüklendiğinde şebeke internetini kullanmaya ayarlıdır program.
    ben kullanıyorum sürekli. sormak istediğin bir ley olursa sorabilirsin

Teşekkürler.
  • quote:

Oviden Qnx miydi böyle bir program olacak onu ındır ve safe mode de.ıstedıgın zaman whatsapp kapat dostum.

• bazı sitelere girince hafıza yetersiz deyip kapanıyor internet sebebi nedir?rami nasıl artar yardımcı olur musunuz.

• kvk parça getirme süresi ne kadar bir fikriniz var mı? 3 gün oldu halen parça bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Oviden Qnx miydi böyle bir program olacak onu ındır ve safe mode de.ıstedıgın zaman whatsapp kapat dostum.

Qnx diye bir program yok.Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

kvk parça getirme süresi ne kadar bir fikriniz var mı? 3 gün oldu halen parça bekleniyor.

parça bulunursa 1 hafta, eğer yurtdışından bekleniyorsa daha uzun sürebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

kvk parça getirme süresi ne kadar bir fikriniz var mı? 3 gün oldu halen parça bekleniyor.

parça bulunursa 1 hafta, eğer yurtdışından bekleniyorsa daha uzun sürebilir.

teşekkürler.büyük ihtimal vardır çünkü 5800 en çok satan cihazlardan :D
  • arkadaşlar 1.5 senedir kullandığım 5800'ımı satmayı düşünüyorum. hiç bir problemi yoktur ve garantisi ağustos ayına kadar devam ediyor. kulaklığını bir kere bile kullanmadım. sizce ederi nedir? herkes farklı bir fiyata satıyor o yüzden soruyorum.
  • Hala satılıyor mu bu ya
  • 
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.