Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın biri N98inin olduğunu söylüyor. N98 çıktı mı? çıktıysa fiyatı nedir?
    bu telefon güzele benziyor fakat fiyatı nasıl olur acaba 1000ytl olursa kimse almaz bence 700-800 ytl olması lazım
  • Öyle bir cihaz model yok, bu yukarıda verilen ilandaki arkadaş aynen forumda N98'de sattığını söylüyordu, konuştuk kendisiyle eğer aldıysa o da kandırılmıştır büyük ihtimal, taklitler çin malları her yerde kol geziyor zaten..

5800 XM'de 350 avro yurt dışı fiyatı, 850YTL civarı desek vergilerle vs. 1000YTL'nin üzerinde piyasaya girecektir Türkiye'de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mskaraca24

moskovadan aldığın modelde, dil seçeneklerinde türkçe de var mı???

Yok kardes. Ingilizce Bulgarca Ukraynaca Rusca vb var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaaga

http://www.sahibinden.com/nokia_5800_sadece_350_euro_!_orjinal_garantili_yurt_disindanWQQaXQQ11512541WQQpXQQdisplayitem burda 350euro diyor

bu tel çin çakmasına benziyo adam n98 de satabilirim nokianın dünyada n98 diye bi teli yokki
  • Pazartesi Yeni Bir İlan Vercem. Yani Şöyle Diim, Var Olan İlanı Deişcem. Özellikle ByNedim Size Sesleniorum. 350 Euro + 30 Euro Kargo Ücreti Olmak Üzere Toplam 380 Euro Diordum Nokia 5800 İçin. Toplam 420 Euro Yapıcam. İsteyen Alır İsteyen Almaz. n98 ide Bir Sonraki Siparişimde İsteyip Size Camda Göstercem Nedim Bey. İyi Günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustDead

Pazartesi Yeni Bir İlan Vercem. Yani Şöyle Diim, Var Olan İlanı Deişcem. Özellikle ByNedim Size Sesleniorum. 350 Euro + 30 Euro Kargo Ücreti Olmak Üzere Toplam 380 Euro Diordum Nokia 5800 İçin. Toplam 420 Euro Yapıcam. İsteyen Alır İsteyen Almaz. n98 ide Bir Sonraki Siparişimde İsteyip Size Camda Göstercem Nedim Bey. İyi Günler..

arkadaşım n98i camda gösteremezsin göstersen bile %100 çin malıdır çünkü türkiyede olmasa nokia dünyaya öle bi telefonu tanıtmadıwww.nseries.com da tanılan ve satılan bütün n serileri var tanıtılanların bile olduğu bir sitede satışa çıkan bi n98 in olmaması garip değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustDead

Pazartesi Yeni Bir İlan Vercem. Yani Şöyle Diim, Var Olan İlanı Deişcem. Özellikle ByNedim Size Sesleniorum. 350 Euro + 30 Euro Kargo Ücreti Olmak Üzere Toplam 380 Euro Diordum Nokia 5800 İçin. Toplam 420 Euro Yapıcam. İsteyen Alır İsteyen Almaz. n98 ide Bir Sonraki Siparişimde İsteyip Size Camda Göstercem Nedim Bey. İyi Günler..

Özelden de görüştüğümüz gibi aynen geçerli, ciddi olarak 5800 XM için alıcıyım zaten size belirtmiştim o konuda problem yok, elinize geçer geçmez görüşelim ama neden 420 avro oldu?..

Zammın sebebini belirtirseniz sevinirim, ben de bütün arkadaşlar gibi N98 diye bir telefon olmadığı konusunda iddialıyım, siz de başkasından alacaksanız dikkatli olun, herneyse o konu beni ilgilendirmez ben daha çok sizin için söyledim özelden de belirttim o konuyu da siz bilirsiniz. 5800 gelir gelmez alıyorum tabi önceden verdiğiniz rakamı dikkate almıştım son rakamı görüşmek kaydıyla ancak, kayıt ta yapılacak demiştiniz sanırım, elinize kesin olarak geçiş tarihi belli olunca önceden haber verip elinize geçtiğinizde de ayrıntısıyla görüşelim..

Kolay gelsin..
  • Bu arada Rusya'ya giden bir arkadaştan rica ettim, şu anda orada, bayram sonu cihazla beraber dönecek, inşallah terslik çıkmadan satın alıcam kendisinden. Ama Rusya'daki satış fiyatını hala bilmiyorum..

Çoğu site 279 avro demiş ama müzik pakedi müzik paketsiz fiyat değişimlerini tam anlayamadım açıkçası..

Bir de Türkiye çıkış tarihini kesin olarak bilen var mı?.. Veya Avrupa diyeyim..?
  • ne zaman gelicek tr ye :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

ne zaman gelicek tr ye :(

kaç zamandır araştırıyorum fakat türkiye ile ilgili bir tarih veya bilgi yok, sadece genel bir 2009 öncesi bildirimi var fakat zaten 2009 öncesi şeklinde Türkiye dışında piyasaya girmiş bulunuyor, bekliyoruz bakalım..
  • nokıa cihazı ocak ayı içerisinde tr piyasasına sürmeyi planlıyor, fakat yılbaşı sebebiyle artacak olan satışlarda daha fazla pay almak isteyeceği için 1-2 parti yılbaşı arifesinde biz nokıa shoplara gönderip sürpriz yapabilir..
    fakat şuan nokıa eğitimcileri ve satış destek ekipleri ocak bilgisi veriyor...
  • arkadaşlar 5800 da çift microsd girişi var?? telefonun soluna bakarsınız 2 tane slot kapağı olduğunu görürsünüz acaba 8+8gb takarakmı 16gb oluyor?
  • Biri USB girişi olmasın?Olmaz 2 tane hafıza kartı girişi.
  • telefon hooşa benziyor ama nokia dokunmatik olayında çok yeni bu yüzden tavsiye etmiyorum ilk bir kaç ürünün işletim sistemini uyarlama aşamasından sonra asıl ürünlerin geliceni düşünüyorum ama klasik kalitesiz malzeme kullanma adetini böyle ürünlerdede sürdürürse tutunamaz...

şuan htc samsung i900 ve s.e modelleri daha oturmus bi görüntü sergiliyor...

ama benim önerim x1 ve htc pahalı oldu için samsung i900 telefonu elime alıp test etme fırsatım oldu elde hoş duruyor iphone.u begenmedim... suan xserisinden bi cihaz beklemedeyim ama nokia adam gibi bi model üretirse onuda düşünebilirim...

en az 2yıl beklicem w960 uzun süre götürür beni :D
  • 20 maddeyle 5800 iphone'dan iyidir;

http://www.worldofnokia.co.uk/?p=494

• bu iş 20maddeyle 30maddeyle olacak bişe değil 5800ın ayfondan daha iyi olduğu her halinden belli en basitinden blutooth mms görüntülü konuşma ayfonun + alacasağı yer belki wifi olabilir oda belki
  • youtube'da izledigim bi video'da görmüştüm galiba o çift micro sd degildi biri sim kart biri micro sd'ydi yanlış hatırlamıyosam
  • Evet sim kart yuvası kasanın dışında bulunuyor sanırım, çift memory girişi dikkatimi çekmedi ama sim kart ile karıştırılmış olabilir..
  • İyi olur dışarıda olursa.Bataryayı çıkarmadan sim kart değiştirilir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.