Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gsm arena haber çıkmış hadi hayırlısı dağıtım başlamış ordaki yorumlardan okuduğum kadarıyla 700 euro
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustDead

Arkadaşlar Bende 350 Euro. İsteyen Arkadaşlar Mailimi Eklesin. Pm Atsın.

İzmirdeysen ve cihaz açılmamış kutuda kullanıcı beraberinde gelen cihaz şeklinde pasaporta kayıtlı ise aldım gitti..

Özel mesaj gönder..
  • Arkadaşlar, Yurt Dışında Abim Var. Ben 2 Tane İstedim, 1 Hafta Sonra Gelio Bana.
    Biri Benim Biri Boşta. Boşta Olanı Satıorum; 350 Euro + 30 Euro Kargo Ücreti. Toplam 380 Euroya.
    Ürün Tamamen Orjinal, Açılmamış, Sıfır, Garantili, İster Ben Kayıt Ettiriorum Türkiyede, İster Siz, Orası Sizin Tercihiniz.

İsteyen Arkadaşlar Olursa Toplu Sipariş Alıp Abime Sölicem 5 Adet Falan Yine Yolluycak Sonra.

Ayrıca N98 de Getirtebilirim.

Msn Adresimi Ciddi Alıcılar Eklesin Konuşalım.
  • yok yaw 700 € da degil:D ispanya'da 429 €'ymuş galiba ama 100 € daha ekleyince bazı müzik eklentileri geliyomuş. Ama ne oldukları hakkında bi fikrim yok:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustDead

Arkadaşlar, Yurt Dışında Abim Var. Ben 2 Tane İstedim, 1 Hafta Sonra Gelio Bana.
    Biri Benim Biri Boşta. Boşta Olanı Satıorum; 350 Euro + 30 Euro Kargo Ücreti. Toplam 380 Euroya.
    Ürün Tamamen Orjinal, Açılmamış, Sıfır, Garantili, İster Ben Kayıt Ettiriorum Türkiyede, İster Siz, Orası Sizin Tercihiniz.

İsteyen Arkadaşlar Olursa Toplu Sipariş Alıp Abime Sölicem 5 Adet Falan Yine Yolluycak Sonra.

Ayrıca N98 de Getirtebilirim.

Msn Adresimi Ciddi Alıcılar Eklesin Konuşalım.

ah buyurun, 5 tane yollayacak mış :P posta ile mi kargo ile mi?

ha eğer n98 i buabiliyorsan ağabeyine söyle Nokia N1 modelini göndersin bana, fiyatı 870 euro idi en son,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

un-boxing:

http://www.jaspp.net/2008/11/5800-unboxing/

Valla videolardan parmakla kullanım açısından da gayet ergonomik görünüyor, surround 3d ses çipi ile de çift hoparlör ses kalitesinin ne kadar kaliteli olacağı belli, kameradan pek birşey beklemiyorum ama carl zeiss lens olması kameranın da üzerine düştüklerini gösteriyor..

Genel olarak 3.5mm wi-fi 3.2'' touchscreen carl zeis surround hoparlör kombinasyonunu çok beğendim, sadece Türkiye fiyatını merakla bekliyorum..
  • quote:

4 part video inceleme:

http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/11/four-part-video-review-of-nokia-5800-xpressmusic.html

yazılısı:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=5734

Videoyu izledim sonuna kadar symbian çok iyi gitmiş dokunmatiğe bence Nokia kendini aşmış bu telefonla çok fonksiyonel gözüküyor. Biraz daha ince olsaydı keşke ama genede güzel
  • Hala net bısı yokmu turkıyeye gelıs tarıhı hakkında?
  • telefon ebay.com da honk kong çıkışlı olarak var, 650 dolar civari satiliyor, biraz yuksek geldi banaa...
  • Nokia sitesinde pek yakında şeklinde duyuru yer alıyor hala, yani tarih kesin olarak belli değil, zaten tarih verseler de Q1 2009 şeklinde vereceklerdir..
  • Hiç 1 zaman tarih verilmedi ki zaten. Ancak piyasaya sürüyoruz haberi geldi genelde.
  • 1 video daha:

http://www.youtube.com/watch?v=UcmxdI0aAKE

ktunnel.com'dan izleyebilirsiniz.
  • DNS'ler sağolsun..

Bu arada ekranın tepkime hızını çok beğendim, şu an HTC Diamond kullanıyorum ki iPhone ile PDA arası bir dokunmatik ekran tepkimesine sahip. Ondan daha üstün görünüyor, menülerde ve geçişlerde, özellikle mesajlarda klavye kullanımında bana çok rahat gibi göründü.. Hele mesajları dokunmatik ekranda yazmak zor olduğu için yatay ekranda klavyeyi hemen büyütebilmek ve o şekilde kullanmak büyük avantaj sağlayacak benim gibi sık mesaj yazan insanlara..

Sevmeye başladım bu cihazı..
  • Ben de kullandım Diamond ama elle kullanınca 1az sert geliyor ekran. Resistive olduğu için kalemle baya rahat ama.
  • quote:

1 video daha:

http://www.youtube.com/watch?v=UcmxdI0aAKE

ktunnel.com'dan izleyebilirsiniz.

Dokunmatiği çok iyi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Aralık 2008; 14:44:37 >
  • Menüdeki tepkime hızına oranla galerideki fotoğrafları kaydırma işlemi biraz yavaş görünüyor tabi istenilen geçiş bu şekilde ayarlanmış olabilir bilemiyorum ama iPhone'daki gibi hareketinize göre geçiş sağlansa daha hoş bir slayt olabilirmiş..

Yalnız dikkatimi çeken nokta birkaç farklı siteden video incelemeleri takip ettim, her sitede yayınlanan videolarda kullanılan her farklı makine farklı hızlarda tepki veriyor. En son çıkan videolarda daha hızlı bir kullanım izliyoruz, eskilerinde daha yavaş bir menü görünüyor. Versiyonlarla bu bahsettiğim geçişler vs de zamanla daha iyi bir hal alır sanıyorum..

Keza HTC Touch Diamond'ın ilk yüklü gelen Rom'u ile şu an kullandığım Rom'u arasında dokunmatik ekran kullanımında neredeyse %100 hız ve stabilite artışı var..
  • En son çıkan güzel 1 rom var Diamond'ta sprint'li olan herkes baya memnum.

Ama bunda öyle 1 şansımız yok. Nokia ne derse o.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.